user
I Am Geprek Bensu Jalan Perak Penang
Ground Floor, D'LITE CENTRE, 199, Jln Perak, 10150 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
Penampilan

Komen
Za
Ulasan №1

Rate dekat sini sebab takleh rate dekat foodpanda. Order 3 bungkus nasi ayam, 2 bungkus dpt paha size ayam drummet Ayamas. 1 lagi ok la, tpi tak macam size kedai ayam geprek yang lain.Sup pun takde. Memang menghampakan paha ayam tu, mcm ayam goreng rm1 je.Timun sekeping je, dekat gambat 2 keping.Tempe takde.

Ra
Ulasan №2

Pedas gila sambal dia!! Walaupun dia bagi sikit je dlm portion, tak cukup. Kena add on sambal baru rasa. Overall okay la, sedap tapi sambal pedas, rasa cili je.

Iz
Ulasan №3

Rating - ⭐⭐⭐ - Ok Ok , Cara masakan Sedap & Pedas...TAPI, Beli combo G G, ayam 2,sambal 2, Nasi seciputt, dapat satu sambal tu yang buat tak best..

id
Ulasan №4

Ayam kecik for 9ringgit ayam geprek..sup kosong pon xdak

Na
Ulasan №5

Perkhidmatan ini sangat teruk. Juruwang tidak mesra. Persekitaran bersih dan kemas. Hanya kekurangan perkhidmatan pelanggan.

Li
Ulasan №6

Panas dan pedas! hebat!

Jo
Ulasan №7

Tak sehebat sambal asal. Nasi kering

Me
Ulasan №8

Tempah salah satu set indomie goreng dan sangat kecewa kerana mee dihidangkan sejuk. Ia telah dimasak lebih awal walaupun sebelum ditempah. Ayam goreng itu bagaimanapun agak sedap dan pedas. Tempat itu agak bersih juga tetapi saya tidak akan kembali ke sana kerana mereka terlalu malas untuk memasak dan menghidangkan makanan yang berkualiti. Harga dari segi harga juga melebihi harga purata berbanding dengan tempat lain yang serupa yang pernah saya makan. Saya mempunyai pengalaman yang lebih baik di restoran Ayam Jingkrak berhadapan BJ mall. Sekurang-kurangnya mereka tidak menghidangkan makanan sejuk.

na
Ulasan №9

Mereka buka dan tutup ikut suka. Waktu buka tidak boleh dipercayai.

mr
Ulasan №10

Pedas menyengat

il
Ulasan №11

Pedas

mo
Ulasan №12

No dine in for now only take aways available. However prefer grab or Foodpanda delivery due to very slow service

Maklumat
15 Gambar
12 Komen
2.8 Penarafan
  • Alamat:Ground Floor, D'LITE CENTRE, 199, Jln Perak, 10150 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Tapak:http://www.facebook.com/I-Am-Geprek-Bensu-Jalan-Perak-Pulau-Pinang
  • Telefon:+60 4-261 7200
Kategori
  • Restoran Makanan Segera
Jam bekerja
  • Isnin:11:00PG–9:00PTG
  • Selasa:11:00PG–9:00PTG
  • Hari Rabu:11:00PG–9:00PTG
  • Khamis:11:00PG–9:00PTG
  • Jumaat:11:00PG–9:00PTG
  • Sabtu:11:00PG–9:00PTG
  • Ahad:
Organisasi yang serupa
  • HK8AM Maritime Suite, 29D-03-11, Karpal Singh Dr, 11600 George Town, Penang, Malaysia
  • McDonaldsNo 2, Lbh Sungai Pinang 1, 11600 George Town, Penang, Malaysia
  • SubwayPlaza Gurney, 170-6-11, Persiaran Gurney, 10250 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • I Love YooGurney Plaza, G Food Court, Persiaran Gurney, 10250 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Plaza Gurney, 170-Level7-11-12, Persiaran Gurney, 10250 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • YueHong Food77, Jalan Rangoon, Georgetown, 10400 George Town, Penang, Malaysia
  • Bismi BurgerJalan Van Praagh Jelutong, 11600 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Kim Gary RestaurantPlaza Gurney 170-03-60A/61/63A/65, 66, Persiaran Gurney, 10250 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Wira burgerJalan Sungai Pinang, Taman Cemerlang, 10150 George Town, Penang, Malaysia
  • Zam char kuey teowPSS DI HDPN KOMPLEKS & PASAR JALAN TENGKU JELUTONG, 11600 George Town, Penang, Malaysia