user
Ipoh Car Rental
Lot 9572S, Jalan Raja Dr. Nazrin Shah, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
Penampilan
Komen
Ma
Ulasan №1

Saya sewa Exora dan Starex untuk 4 hari. Alhamdulillah servis terbaik. Kondisi kereta pun terbaik. Dah lebih 3x Sewa dgn farego. Siapa nak guna kereta boleh deal dgn Farego Team. Trusted 😍😍😍

Sy
Ulasan №2

Servis yg sgt2 bagus cepat je respond, kereta dalam keadaan yg sgt baik dan layanan yg sgt mesra dan sentiasa membantu customer 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Am
Ulasan №3

Very good service. Kereta bersih dan selesa, jimat minyak, pengambilan dan penghantaran yang mudah, senang untuk sewa. boleh repeat lagi 😚

mo
Ulasan №4

Terbaik, saya menyewa kereta untuk kegunaan syarikat selama 1 bulan. Mereka menerima bayaran menggunakan kad kredit. Kereta baru dan bersih.

AS
Ulasan №5

Kereta bersih selesa. Layanan pelanggan sangat berpuas hati. Semoga bisnes berkembang maju. Tq for your services.

Wa
Ulasan №6

Service yang cepat dan senang berurusan...boleh buat boleh buat penghantaran di lokasi kita nak... recommended

Na
Ulasan №7

Service mantap,!Friendly staff,Kerete semua kemas dan nampak baru

Ad
Ulasan №8

Terbaik, boleh kata x nak sewa tempat lain dah ah mcam ni. Kerete memang kondition mantap.

Hi
Ulasan №9

Service tiptop.Kereta bersih.Sepanjang jalan smooth je.Condition kereta pun elok.Puas hati saya sewa kereta ni.Next time ada kawan nak cari kereta sewa memang saya suggest kat sini.

Ha
Ulasan №10

Servis yg diberikan terbaik walaupun tempahan pada saat akhir

ru
Ulasan №11

Alhamdulillah dah banyak kali sewa kereta and last one patut sewa vios tapi ada problem side diorang and diorang replace dengan Inova baru! super best service from farego!! very recommended!

Nu
Ulasan №12

Best car rental. Servis terbaik.

mo
Ulasan №13

Best rental Ipoh.... Terbaik insyallah repeat order.

Ad
Ulasan №14

Ini yg kita mahu

Ko
Ulasan №15

Member saya suruh bagi 5 bintang.

mb
Ulasan №16

Servis tiptop, kereta terbaik, nt repeat lg...

Am
Ulasan №17

Canti menarik memang da bomb

No
Ulasan №18

Boleh tahan gak servis mereka

Mo
Ulasan №19

Servis terbaik.. Recommended

Sh
Ulasan №20

Terbaikk 👍

Ha
Ulasan №21

Disyorkan untuk semua.

su
Ulasan №22

Perkhidmatan yang sangat baik. Mereka cekap, prihatin dan meletakkan keperluan pelanggan sebagai keutamaan. Saya sangat menghargai pertimbangan tambahan yang diberikan untuk memastikan kebimbangan dapat ditangani dengan segera. Semua penjagaan bulat diberikan untuk memastikan keselamatan dan nilai wang. Saya sangat mengesyorkan Ipoh Car Rental.

Me
Ulasan №23

Perkhidmatan yang sangat baik! Nilai yang hebat! Kenderaan terbaik! Saya pasti akan menyewa dari We Rich Travel and Tour Rental lagi dan akan mengesyorkannya kepada sesiapa sahaja!

KL
Ulasan №24

Syarikat penyewaan kereta Awesome! Menikmati banyak perjalanan dengan armada mereka. Kami menyewa 2 buah kereta, kedua-duanya dalam keadaan yang baik dan berjaya dengan baik! Penggunaan Petro juga rendah, kami hanya dipam penuh sekali, dan masih meninggalkan 4-5 bar ketika kami memulangkan kereta selepas 3 hari. Pastinya akan mendapat perkhidmatan mereka lagi pada masa akan datang! Thumbs up! 👍

Th
Ulasan №25

Memesan kereta dalam talian. Harga yang sangat baik! Mereka menghantar kereta ke hotel saya dan mengambilnya juga dari situ. Kereta itu sangat bersih dan teknikalnya baik. Perkhidmatan yang baik juga. Mengesyorkan syarikat ini jika anda bercadang untuk menyewa kereta di ipoh

Jo
Ulasan №26

Jawapan yang sangat cepat kepada pertanyaan mengenai Wechat. Mereka mempunyai satu-satunya motosikal berkapasiti besar untuk disewa di Ipoh, sebuah VFR1200. Harga adalah berpatutan dan termasuk jaket, topi keledar, sarung tangan dan pemegang telefon. Hebat untuk pelancong yang ingin meneroka Cameron Highlands dengan basikal yang sebenar.

TO
Ulasan №27

Perkhidmatan yang boleh dipercayai dan cemerlang - kali ke-2 menggunakan perkhidmatan mereka - terima kasih banyak pelanggan dari NZ

Na
Ulasan №28

Ianya sangat bagus. Saya mendapatkan kereta yang saya perlukan dengan baik dan kakitangan dan semua pihak bertanggungjawab dan profesional.

1
Ulasan №29

Dihormati oleh muka mesra di kaunter di Lapangan Terbang Ipoh. Selepas pendaftaran pendek dan cek kereta, sedang dalam perjalanan dengan kereta. Pulangan utama juga tidak menyakitkan, dengan perkhidmatan drop utama. Keseluruhan pengalaman yang sangat menyenangkan dan akan menyewa dari Sewa Kereta Ipoh lagi jika saya kembali.Ian (Singapura)

Jo
Ulasan №30

Syarikat ini (juga dikenali sebagai atau bergabung dengan We Rich Car Rental) menyediakan perkhidmatan pelanggan yang baik dan kereta yang bersih dan cekap bahan bakar. Saya menyewa melalui portal dalam talian dan membawa kereta ke hotel saya, dan dapat mengembalikannya ke stesen kereta api. Tiada kerumitan, komunikasi yang baik.

Pr
Ulasan №31

Kami menempah kereta di Ipoh dengan drop off di KL. Ia adalah pengalaman yang sangat baik untuk memandu di Malaysia juga. Kiosk betul-betul bersebelahan dengan keluar lapangan terbang. Orang hubungan telah mengemas kini kami pada semua maklumat. Kami menerima hampir kereta baru untuk pemanduan & titik drop, pemandu sedang menunggu tepat di pintu masuk lapangan terbang kami. Sangat gembira dengan perkhidmatan mereka dari awal hingga akhir. Terima kasih kerana menjadikan Malaysia lebih cantik untuk kami.

No
Ulasan №32

Mereka mempunyai gerai hanya selepas tuntutan bagasi. Mengambil kereta saya ketika kami meninggalkan lapangan terbang. Hanya perkhidmatan yang baik, menunjukkan kepada kami kereta. Kakitangan sangat membantu dan bahkan membantu saya menyiapkan GPS dan mencari di mana kami mahu pergi. Kereta itu dalam kondisi sangat baik dan sama ada tangki penuh. Kembalinya kereta adalah kejatuhan utama di gerai. Amat disyorkan.

Li
Ulasan №33

Benar-benar impresif dengan perkhidmatan yang disediakan oleh kakitangan .. Saya selesa berurusan dengan FAREGO. Patience adalah kata kunci mereka untuk berjaya dalam bidang mereka .. Terus bergerak maju dengan perkhidmatan yang baik .. Semua lelaki terbaik .. Cheer .. 👍

A
Ulasan №34

Kereta yang bersih & terawat dengan baik. Sangat tepat waktu, Izzati, wakilnya berada di drop off & mengambil lokasi dengan baik sebelum kami tiba. Saya tidak sedar bahawa deposit tambahan RM300 perlu dibayar melalui kad semasa mengutip kereta. Hanya kepala untuk mereka yang merancang untuk menyewa kereta dari mereka.

Su
Ulasan №35

Perkhidmatan yang sangat baik, cekap & cepat. Kami menyewa van Hiace dan kereta itu berada dalam keadaan baik dan masih baru. Yuran sewa juga berpatutan sejak kami menyewa selama 4 hari. Penggunaan bahan api tidak banyak dan kami tidak teragak-agak untuk menggunakan perkhidmatan mereka lagi .. Terima kasih ..

Qi
Ulasan №36

Kedua kali menggunakan perkhidmatan mereka. Akan terus menggunakan dan mengesyorkan kepada rakan dan saudara mara. Respons cepat dan pantas, harga yang berpatutan dan kakitangan dan syarikat yang boleh dipercayai. Kereta yang baik dan selesa juga. Bagus. Amat disyorkan.

Ku
Ulasan №37

Perkhidmatan pelanggan yang hebat ....... menempah AXIA selama 2 minggu dan diberi kadar yang hebat. Pengambilan dan penurunan adalah teratur dengan baik dengan penyerahan yang lancar. Kereta itu sangat bersih dan mempunyai petrol yang mencukupi (1/2 tangki). Pasti, akan mencadangkan dan menggunakan perkhidmatan mereka lagi

Ma
Ulasan №38

Ia sangat mudah dan memuaskan menggunakan syarikat sewa kereta tempatan ini. Komunikasi adalah mudah dan cekap dan membawa kereta ke hotel kami dan kami dapat menurunkannya di stesen ketika kami sedang berjalan dengan kereta api. Sebuah syarikat tempatan yang hebat. (pembayaran tempahan ps = deposit)

Ma
Ulasan №39

Terima kasih banyak untuk perkhidmatan yang luar biasa. Kereta itu diserahkan kepada saya tepat di tempat saya turun. Kereta itu dalam keadaan baik dan mudah digunakan. Dan perkara itu terlalu berguna. Amat disyorkan.

Mo
Ulasan №40

Perkhidmatan dan tindak balas pelanggan yang hebat! Pasukan kerja yang baik Farego!

Na
Ulasan №41

Perkhidmatan yang sangat baik dan keadaan kereta yang hebat. Terima kasih MrNaim atas bantuan yang besar untuk membantu saya menyewa kereta. Pasti akan kembali lagi 👍🏻

An
Ulasan №42

Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang sebelum dan selepasnya. Cekap dan cepat. Sangat sila dengan kereta yang berada dalam keadaan yang sangat baik. Mereka kami sangat menampung dengan keperluan dan keperluan khusus. Pastinya akan menggunakannya lagi.

Ga
Ulasan №43

Tiada keributan, perkhidmatan segera. Sekiranya kereta dihantar ke stesen kereta api Ipoh dan semuanya sama seperti yang diterangkan. Selepas dua hari di sekitar Cameron Highlands kami kembali ke stesen yang sama, ia telah diperiksa dengan cepat dan itu. Bagus, cepat, profesional dan berpatutan, sama seperti pengalaman sewaan kereta.

Mi
Ulasan №44

Saya telah menempah kereta sewa saya di sini selama bertahun-tahun ketika saya berada di Malaysia. Saya sangat mengesyorkan syarikat ini. Fleksibiliti, keramahan dan perkhidmatan pelanggan super jarang dijumpai.

Ro
Ulasan №45

Kereta berfungsi dengan baik dan ia adalah nilai yang sangat baik. Saya terpelihara kereta hanya 12 jam sebelum ketibaan dan mereka menghantar kereta ke stesen kereta api untuk saya. Sangat membantu.

Sh
Ulasan №46

Urus niaga mudah. Kereta berada dalam keadaan yang sangat baik. Ambil, turun di lapangan terbang. Kakitangan yang ramah. Harga berpatutan. Apa lagi yang boleh anda minta ..

Wa
Ulasan №47

Sambutan cepat. Harga yang adil dan munasabah. Di dalam kereta juga sangat bersih. Teruskan. Terima kasih.

Wa
Ulasan №48

Sangat mengagumkan dengan perkhidmatan yang disediakan. Saya selesa berurusan dengan FAREGO. Terus maju dengan perkhidmatan yang baik.

Ke
Ulasan №49

Perkhidmatan yang baik dan boleh dipercayai yang disediakan oleh Farego Car Rental. Tiada kekecohan tambahan dan proses mudah. Saya menyewa Axia selama 3 hari. Tanggapan adalah pantas dan mereka menyediakan penghantaran kereta dan mengambil tepat di tempat yang anda minta dengan bayaran yang munasabah. Masa sewa fleksibel. Yuran sewa kereta berpatutan dan rendah berbanding syarikat sewa lain. Amat disyorkan.

Ka
Ulasan №50

Saya seorang pengguna kerap FAREGO. Mereka menyediakan perkhidmatan sewa kereta yang sangat baik dengan harga yang berpatutan. Saya sangat mengesyorkan perkhidmatan mereka.

Im
Ulasan №51

Sangat cekap dan teratur! Sangat tertarik dengan perkhidmatan cemerlang yang disediakan. Pasti akan mengesyorkan kepada rakan-rakan saya :)

mo
Ulasan №52

Perkhidmatan respons cepat. Saya berjaya mendapatkan tempahan kereta hanya dalam masa 4 jam selepas menghubungi pentadbir FAREGO. Perkhidmatan yang sangat baik dengan harga yang berpatutan.

No
Ulasan №53

Sangat disyorkan untuk sewa kereta. Kereta berada dalam keadaan yang sangat baik. Petua perkhidmatan atas dengan kakitangan yang ramah. Kadar harga berpatutan. Terima kasih atas penyewaan kereta perkhidmatan anda.

Ia
Ulasan №54

Kereta itu dihantar ke hotel yang saya tinggal di dalam keadaan yang sangat baik. Kami mempunyai perjalanan yang selamat, selesa, dan menyeronokkan. Kakitangan mereka sangat ramah dan membantu. Perkhidmatan yang sangat baik.

To
Ulasan №55

Menemukan Sewa Kereta Ipoh, Farego dalam talian. Mereka menyediakan perkhidmatan yang baik. Harga quote, pembayaran dalam talian, penghantaran kereta dan pulangan dilakukan dengan sangat baik. Kakitangan bertindak responsif dan berusaha keras untuk dipermudahkan. Akan menggunakannya lagi.

Gl
Ulasan №56

Perkhidmatan yang baik, kereta yang berpatutan, kereta dalam keadaan bekerja, suka mereka menghantar kereta ke pelbagai lokasi, sangat mudah. Komunikasi melalui WhatsApp sebaik sahaja anda menempah adalah pantas dan dihargai. Tempahan adalah mudah. Mengesyorkan perkhidmatan sewa ini.

Bb
Ulasan №57

Keseluruhan pengalaman dengan syarikat ini sangat memuaskan. Kami mengalami sedikit gangguan sebelum berangkat dan pasukan sokongan sangat sabar dengan kami dan memberikan penggantinya dengan cepat.Kereta dalam keadaan Baik, Perkhidmatan baik !! Nilai untuk wang. Teruskan. Saya pasti akan kembali lagi.

Ch
Ulasan №58

Perkhidmatan pelanggan yang hebat dan sangat responsif! Akan mengesyorkan- kereta dipercayai- menghantar orang turun dalam masa sejam apabila kita terlupa bagaimana untuk memulakan kereta (enjin tanpa kunci) dan fikir bateri itu rata.Mereka juga membawa kereta gantian supaya kami dapat meneruskan perjalanan kami. Tetapi ternyata kita adalah pengguna yang bodoh - yang tidak tahu bahawa brek harus tertekan apabila butang mula ditekan untuk memulakan enjin!

De
Ulasan №59

Pasukan yang baik untuk menguruskan sewa kereta sulung di Ipoh. Mereka segera menjawab dan memberi jaminan kepada saya dengan pengesahan. Pengambilan kereta dan pulangan adalah percuma. Mereka juga memberi saya beberapa kupon tempat letak kereta untuk digunakan semasa perjalanan singkat saya (gerak isyarat yang bagus) dari syarikat. Kemuncak sewa adalah saya diberi upgrade percuma dari Axia ke Bezza. Sebagai balasan, saya menambah lebih banyak petrol yang disediakan semasa pulang kereta. Pasti layak untuk kembali untuk sewa kereta mereka dan saya akan mengesyorkan untuk melibatkan diri mereka perkhidmatan

Do
Ulasan №60

Berurusan dengan cepat, perkhidmatan yang dipercayai & cemerlang. Semuanya berjalan lancar dan gembira dengan keadaan kereta. Terima kasih atas perkhidmatan anda dan pasti akan mengulangi apabila saya memerlukan lagi

zu
Ulasan №61

Salah satu sewa kereta terbaik yang saya gunakan. Amat disyorkan. Lelaki yang baik!

Ad
Ulasan №62

Perkhidmatan penyewaan kereta yang baik dan mudah. Ia adalah mudah untuk berkomunikasi dengan kakitangan dan proses tempahan adalah pantas, moden & digital di laman web mereka. Kereta itu juga sangat bersih dan memuaskan.

Ch
Ulasan №63

Perfekt sewa kereta, komunikasi yang baik oleh WhatsApp dan sekurang-kurangnya harga yang berpatutan! Syarikat itu membawa saya kereta ke pusat bandar hotel saya dan saya memberikannya kembali dua hari kemudian di terminal bas. Terima kasih 👍

Ch
Ulasan №64

Syarikat sewa kereta ini adalah sahih. Mereka dipanggil WE RICH dan boleh didapati di Facebook. Laman web ini pasti memerlukan penambahbaikan tetapi mereka boleh berbahasa Inggeris sehingga komunikasi tidak menjadi masalah. WhatsApp adalah cara terbaik untuk berkomunikasi dengan mereka supaya jangan malu untuk bersembang dengan mereka, mereka sangat membantu.Kami mendapat sebuah kereta dengan jenama yang tidak diketahui tetapi menerimanya, itu adalah Toyota jadi saya fikir yang terbaik anda meminta mereka untuk jenama kereta yang anda akan dapat apabila anda menyewa untuk cc itu.

Sh
Ulasan №65

Perkhidmatan pelanggan adalah pantas dan cekap. Kakitangan cepat bertindak balas terhadap pertanyaan dan sangat membantu. Kereta berada dalam keadaan baik. Sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan.

Di
Ulasan №66

Keadaan kereta yang baik dan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang. Saya pelanggan tetap dan akan terus menggunakan perkhidmatan mereka. Amat disyorkan.

Ph
Ulasan №67

Cepat dan cekap. Dapat menempah kereta 12 jam sebelum sewa sebenar. Pilihan terbaik untuk melawat Cameron Highlands.

Ka
Ulasan №68

Perkhidmatan hebat, kakitangan Farego menunjukkan ketersediaan dan kereaktifan yang hebat. Mereka menyerahkan dan mengambil kenderaan itu terus di hotel kami, yang membuat sewa sangat mudah.

Ma
Ulasan №69

Kakitangan yang mesra, Pemprosesan yang cepat, Kereta moden yang baik - menggunakannya tiga kali dalam setahun dan Terkesan Setiap Masa

di
Ulasan №70

Perkhidmatan yang bagus, kami mendapat naik taraf sebagai kereta tempahan kami tidak tersedia. hafiz adalah lelaki yang baik untuk bercakap dan memahami pelanggan

ch
Ulasan №71

Kakitangan di lapangan terbang Afiq adalah ramah dan membantu. Saya terbang lebih awal daripada yang dijangkakan dan dia memaksa dan memberi saya kereta terlebih dahulu. Kereta berada dalam keadaan baik. Masih cukup baru, kira-kira 16 km jarak tempuh km. Saya mengulangi dengan memulangkan kereta lebih awal dan lebih banyak bahan api berbanding ketika saya menerima kereta itu.

Ji
Ulasan №72

Perkhidmatan jemputan! Anda boleh mengaturkan kereta mengambil dan drop point dengan Farego pada kemudahan anda. Kereta sewa saya adalah Toyota innova, keadaan kereta yang sangat baik dan ditambah perbatuan tanpa had. Kakitangan sangat mesra dan sentiasa tepat pada masanya sebagai pelan yang dijadualkan. Sangat mengesyorkan !!

Ro
Ulasan №73

Kakitangan adalah sangat bagus dan kereta super. Semuanya berjalan lancar, sangat disarankan

An
Ulasan №74

Mudah dijemput dengan lokasi yang fleksibel. Kereta dalam keadaan baik. Sedikit terlambat menjatuhkan kereta tetapi tidak dikenakan bayaran tambahan. Tangki petrol tidak penuh di ambil tetapi bukan masalah besar.

Al
Ulasan №75

Perkhidmatan ini sangat baik. Dua kakitangan anda yang melayani saya sangat cekap dan benar-benar tahu tugas mereka. Terutama fariha, yang mampu berkomunikasi dengan kami dalam bahasa Inggeris, membuat pengambilalihan dan menyerahkan kereta itu Breeze. Juga syarikat menyewa saya myvi jenama baru yang benar-benar meningkatkan pengalaman saya di tanah tinggi Ipoh dan Cameron. Saya mesti memuji fariha untuk keberkesanannya, pelawaan ceria dan sentiasa bersemangat untuk membantu dalam membuat percutian kami pengalaman yang menyenangkan. Pada hari ketika saya menyerahkan kereta, dia menghubungi saya pada waktu pagi untuk mengatur waktu untuk mengambil alih kereta. Dia dan rakannya tepat waktu bertemu saya dan mengambil alih kereta tanpa sebarang masalah. Dia sememangnya seorang pekerja yang baik dan saya sangat suka disampaikan olehnya. Sila hantarkan penghargaan keluarga saya untuk perkhidmatan hebatnya. Terima kasih, dan pasti akan menggunakan perkhidmatan sewa kereta menggabungkan sekali lagi, terutamanya di Ipoh dan Cameron highland. Sekali lagi terima kasih yang besar.

ch
Ulasan №76

Bezza disewa di lapangan terbang Ipoh, tetapi percuma dinaik taraf kepada Alza! Terima kasih. Sukar untuk mencari kaunter Farego di lapangan terbang, tetapi ia sebenarnya adalah kaunter BBC kuning, terletak di sebelah kaunter kincir.Kereta yang bagus, kakitangan yang membantu.Disyorkan!

Cl
Ulasan №77

Telah menyewa dari mereka untuk sementara waktu perkhidmatan yang sentiasa cemerlang serta naik taraf yang baik dan kereta baru sangat gembira dengan perkhidmatan

To
Ulasan №78

Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang. Kereta bersih, tempahan mudah, teratur. Pastinya akan menggunakannya lagi.

Te
Ulasan №79

Syarikat sewa yang berguna. Dipanggil dan menghantar mesej kepada saya berkali-kali untuk mengesahkan lokasi pick up. Teruskan dengan penghantaran kereta. Saya rasa ia juga salah satu daripada harga yang lebih berpatutan kerana mereka menghitung pada jam untuk sewa hari terakhir saya.Menyewa Myvi yang boleh dipercayai. Akan sewa lagi jika saya pergi ke ipoh.

ch
Ulasan №80

Saya faham cny adalah masa puncak, tetapi farego berjaya mendapatkan saya kereta dalam masa 1 minggu. Perkhidmatan hebat dan disyorkan.

Ke
Ulasan №81

Perkhidmatan yang sangat baik oleh Encik Hafiz dan Encik Naim. Terima kasih. Harga dan komunikasi yang baik. Kereta itu bersih. Pasti akan menggunakan perkhidmatan lagi. Amat disyorkan. Terima kasih.

Te
Ulasan №82

Perkhidmatan mereka sangat baik kerana jerebu adalah buruk sementara penerbangan kami telah membatalkan mereka membayar balik sepenuhnya deposit kami. Perkhidmatan dan respons yang hebat akan meneruskan perkhidmatan mereka pada masa akan datang.

Ke
Ulasan №83

Kami telah berurusan dengan Encik Naim dan pasukannya selama bertahun-tahun sekarang. Kereta bagus, harganya bagus dan profesionalisme seluruh pasukan juga sangat menarik!Mereka selalu sangat membantu dan berusaha sebaik mungkin untuk membuat sesuatu dapat dilaksanakan.Kami pasti akan terus kembali kepada Encik Naim dan pasukannya!Tolong teruskan kenderaan dan perkhidmatan yang baik!Kevin.

ik
Ulasan №84

Sewa kereta terbaik di dunia !!! thats all I can say, tq to Mr.Naim for the best deals ever! 😁👍

Ch
Ulasan №85

Perkhidmatan yang sangat baik. Kereta baru dan selesa dengan harga yang berpatutan. Sangat disyorkan kepada semua.

Da
Ulasan №86

Sentiasa mengikut masa. Kereta sangat terawat dengan baik dan bersih. Memandu lancar. Sangat Berpuas Hati.

De
Ulasan №87

Mempunyai pengalaman hebat di mana proses sewa sangat mudah dan keadaan kereta sangat baik. Akan sewa lagi jika datang ke ipoh lagi.

ch
Ulasan №88

Saya menyewa kereta dua kali tahun ini dengan kedai sewa kereta yang hebat ini. Mereka menyediakan perkhidmatan yang baik (melalui WhatsApp) dan keadaan kereta yang sangat baik. Saya akan terus menyewa kereta dengan syarikat apabila saya sampai ke ipoh.

Eu
Ulasan №89

Sewa kereta dan perkhidmatan pemandu sangat baik dan bertanggungjawab. Harga juga berpatutan. Akan digunakan lagi pada masa akan datang!

Nu
Ulasan №90

Perkhidmatan yang baik .. Sangat disyorkan apabila anda memerlukan pengangkutan sementara menginap di Ipoh ..

La
Ulasan №91

Kereta berada dalam keadaan baik, cukup kuat untuk naik Cameron Highland dan penggunaan bahan api yang sangat rendah (Produa Bezza).Perkhidmatan yang baik disediakan. Kakitangan mesra.Kaunter hanya terletak bersebelahan kaunter Firefly.Sangat disyorkan untuk mereka yang ingin menyewa kereta di Ipoh. 👍

Pa
Ulasan №92

Perkhidmatan yang baik dan mudah diambil dan kembali ke lapangan terbang ... tetingkap kereta sewa saya telah pecah tetapi mereka menggantikan sewa saya dalam masa yang singkat ... kudos

Zy
Ulasan №93

Sangat mengesyorkan kepada mereka yang memerlukan perkhidmatan sewa kereta.Perkhidmatan mereka sangat cepat dan cekap. Kereta berada dalam keadaan baik dan bersih.

Yu
Ulasan №94

Perkhidmatan yang baik, kereta itu selesa. Kereta sewa ini adalah kemudahan bagi saya. Terima kasih atas perkhidmatan, jika ada kali saya juga memilih untuk menyewa dari FAREGO.

Xi
Ulasan №95

Kakitangan yang ramah dan menyediakan perkhidmatan yang baik, kereta yang disediakan adalah dalam keadaan baik dan tepat seperti yang dinyatakan 👍🏌 Mengesyorkan menggunakan perkhidmatan mereka jika anda pergi ke ipoh kerana harganya berpatutan, akan menggunakannya sekali lagi. Terima kasih

Su
Ulasan №96

Perkhidmatan hebat. Saya akan mengklik 5 bintang dan menjadi pelanggan berulang jika diberi diskaun pelanggan yang setia. ;)Terima kasih Encik Takim dan Encik Nor. Saya berharap semua krew anda yang lain akan bersikap sopan. Pastikan kenderaan anda berada dalam keadaan tipis dan selamat. Selamat memberkati. :)

sa
Ulasan №97

Pada pendapat saya, salah satu perkhidmatan penyewaan kereta terbaik di Ipoh. Kereta yang disewa bersih dan diservis dengan baik. Anggota kakitangan bersikap baik dan cepat bertindak balas melalui e-mel atau WhatsApp. Harga sewa kereta juga berpatutan. Saya pasti akan mengesyorkan perkhidmatan penyewaan kereta ini kepada orang lain.

N
Ulasan №98

Orangnya ramah. Kereta itu bersih. Akan menggunakan perkhidmatan mereka lagi pada masa akan datang.

Ca
Ulasan №99

Kami mempunyai pengalaman yang baik menyewa kereta dari syarikat ini selama beberapa hari! Kereta berada dalam keadaan yang baik, dan orang-orang yang sangat baik yang sangat membantu! Kami terpaksa menyerahkan kereta kami lebih awal dari yang diharapkan, dan mereka memberi kami bayaran balik untuk hari-hari yang kami tidak mempunyai kereta. Tidak dapat mengesyorkan lebih lanjut! Syarikat besar, calandlord hebat, harga hebat!

Gi
Ulasan №100

Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada Harjah, Fariha dan Izati untuk mengendalikan tempahan kami dengan lancar. Sudah lama menyewa kereta dari syarikat anda. Kami akan kembali lagi pada bulan Januari 2020. Berharap untuk mendapatkan kereta dari syarikat anda lagi. 😊

Maklumat
47 Gambar
100 Komen
5 Penarafan
  • Alamat:Lot 9572S, Jalan Raja Dr. Nazrin Shah, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Tapak:http://www.ipoh-carrental.com/
  • Telefon:+60 10-466 3034
Kategori
  • Perkhidmatan Pajakan Kereta
  • Agensi Sewa Kereta
  • Agensi Pelancongan
  • Perkhidmatan Pengangkutan
  • Agensi Perjalanan
Jam bekerja
  • Isnin:8:00PG–6:00PTG
  • Selasa:8:00PG–6:00PTG
  • Hari Rabu:8:00PG–6:00PTG
  • Khamis:8:00PG–6:00PTG
  • Jumaat:8:00PG–6:00PTG
  • Sabtu:8:00PG–6:00PTG
  • Ahad:8:00PG–6:00PTG
Organisasi yang serupa