user
Mereaso Beauty Shop
Malaysia, Johor, Johor Bahru, Century Garden, Jalan Dato Sulaiman, 邮政编码: 80250
Penampilan
Mereaso Beauty Shop
Komen
TU
Kaji semula №1

Tak taw mna ni dtg. Xpernah pergi pun.

BU
Kaji semula №2

Sanggat bagus

Ja
Kaji semula №3

Keadaannya tidak seperti dulu lagi hanya biasa jer kalau nk beli cove telefon banyak pilihan disana.

Ac
Kaji semula №4

Tempat cuci mata gadis2 sexy buat rambut sebelum pergi buat keja escort malam

Mo
Kaji semula №5

Zaman muda remaja dulu suka jalan2 kat sini mencari CD anime dalam bentuk koleksi. Tapi itu dulu punya cerita. Sekarang semua dah kena rush. Hilang daya tarikan terus

No
Kaji semula №6

Cari aksesori fon kat sini.. Murah!

nu
Kaji semula №7

Banyak pilihan unt menbeli handfon puas hati

dh
Kaji semula №8

Tiada pick up & drop zone untuk GRAB.

Sa
Kaji semula №9

Tak macam dulu..kedai pun tah pa per..

Af
Kaji semula №10

Kedai phone ada, kedai urut pun banyak

Am
Kaji semula №11

Stress bila masuk disitu! Restoren KFC kehabisan sabun pencuci tangan dan kurang baik untuk pelanggan untuk mencuci tangan sebelum makan!

Zi
Kaji semula №12

Pergi holiday plaza pn sbb kedai mkn selera terengganu..berbagai makanan terengganu yg sedap..

Si
Kaji semula №13

Nak cari aksesori henpon sume byk sini murah2, bole deal lg utk harga murah. Tp brg laptop xde dkt sini

Kh
Kaji semula №14

Tempat beli belah di bandar johor bahru

Id
Kaji semula №15

Ske tmpt ni sbb tmpt baiki tel mrh n brg2 tel ada dkt cni

Sh
Kaji semula №16

Barang2 komputer dah pindah sini

MA
Kaji semula №17

Bagi saya sudah tak berapa menarik, disebabkan banyak tempat atau tempat shopping yg lebeh menarik & baru

Mo
Kaji semula №18

Ada sedikit yang menarik,,,iaitu aksesori,, hospital telefon dengan harga yang berpatutan,,,dan banyak kedai massage,,, yang mana penat walk in ,,,boleh singgah untuk massage

Ar
Kaji semula №19

Pusat membeli belah yang agak popular sekitar 90-an namun sekarang hanya pusat membeli belah yang majoriti menjual peralatan telefon dan alat seks.

Sh
Kaji semula №20

Parking penuh terutama waktu puncak dan cuti umum

Ha
Kaji semula №21

Antara mall terawal di johor bahru, perlu d'naik taraf

Mu
Kaji semula №22

Tempat membeli-belah juga serta ada mcd di dalamnya

Az
Kaji semula №23

Banyak kedai yg serba guna dan jgk kalau nak membaiki hp yg rosak kat sini ada banyak kedai yg boleh buat...

Ta
Kaji semula №24

Rehat kan badan mana tempt urut ada

sh
Kaji semula №25

Memang seronok kalau dah msuk sni. .Semua rase nk.buat , massage , facial , hair treatment n Nails. .huhu. .Very good place to come !

Ju
Kaji semula №26

Mudah dan selesa

So
Kaji semula №27

Mall Best tapi agak sepi wkt jln" kt sini sama kawan

Md
Kaji semula №28

Tempat membeli belah disekitar bandar.

Sh
Kaji semula №29

Plaza paling lama di Johor but still ok

ic
Kaji semula №30

Pelbagai barangan elektronik boleh di dapati di sini

Ad
Kaji semula №31

Meriah.

Ab
Kaji semula №32

Banyak kedai acesesori hp trkini..

Vi
Kaji semula №33

Syurga brg2 enset

Ku
Kaji semula №34

Cari benda lain,dpt benda lain..

za
Kaji semula №35

Seperti 28 tahun lepas...

en
Kaji semula №36

Saya suka membeli belah di holiday plaza

Vi
Kaji semula №37

Ok for hphone

Ha
Kaji semula №38

Mcm2 ada

Mu
Kaji semula №39

Best tempat baru

Mo
Kaji semula №40

Pekerja pmalas

Me
Kaji semula №41

Mini LowYatt

Zu
Kaji semula №42

Sempoi

Ro
Kaji semula №43

Gr
Kaji semula №44

A lot of gajet

Zu
Kaji semula №45

Bolehla

Nu
Kaji semula №46

Ade jual squishy

Kh
Kaji semula №47

Gadget byk

ro
Kaji semula №48

Johor bharu city

Maklumat
100 Gambar
48 Komen
3.7 Penarafan
  • Alamat:Malaysia, Johor, Johor Bahru, Century Garden, Jalan Dato Sulaiman, 邮政编码: 80250
  • Telefon:+60 11-2774 8003
Kategori
  • Salon Kecantikan
Jam bekerja
  • Isnin:11:00PG–7:00PTG
  • Selasa:11:00PG–7:00PTG
  • Hari Rabu:11:00PG–7:00PTG
  • Khamis:11:00PG–7:00PTG
  • Jumaat:11:00PG–7:00PTG
  • Sabtu:11:00PG–7:00PTG
  • Ahad:11:00PG–7:00PTG
Pembayaran
  • Tunai sahaja:Ya
Organisasi yang serupa