user
Anjung Warisan - Restoran & Kafe
JKR296, Jalan Petri, 80100, Kampung Tarum, Johor Bahru, Johor, 80100, Malaysia
Penampilan
Komen
Ez
Ulasan №1

Tempat ni dah tak mcm dulu. Makanan hancur mmg x sedap. Cth ni, minyak banyak harga mahal. Sayang tempat orang dah kenal tapi x jaga kualiti. Kalau duduk tingkat atas mcm pergi zoo boleh nampak cicak (banyak sangat) mickey mouse berkejaran2 atas bumbung dan mcm2 lagi haiwan. Hopefully owner take noted and berubah. Lagi 1 part staff. Mmg rata2 staff sombong n pemalas. Kalau nak order pandai2 la order kat kaunter. Skrg sy masih makan lagi dekat bawah dia dah tutup separuh lampu kedai. Customer lain pun still ade lagi.

Ed
Ulasan №2

Cozy.... Janggut western sedap

Az
Ulasan №3

Sangat berpuas hati dgn services penghantaran dan maknanya sangat sedap... Saya recommended kepada semua datang lah ke sini tuk menikmati juadah makan dan jgk suasana tempat tersebut...

Al
Ulasan №4

Makanan tak sedap, ni review mesti member sendiri, order burger. daging tak masak, sumpah hanyir, asam pedas masams sangat pulak, meatball spaghetti pun sama tak kena, please improve

Ra
Ulasan №5

Tempat dah menarik tapi kualiti rasa masakan perlu dibaiki lagi.

si
Ulasan №6

Oklah jee

In
Ulasan №7

Best to restoran [email protected]

Cu
Ulasan №8

Makanan Sedap dan pemandangan yang exotic. Pilihan ramai.

uw
Ulasan №9

Chicken grill dan sos dia sedap. Nasi goreng kampung biasa -biasa sahaja. Suasana memang sangat mendamaikan. Air? Kategori ok. Boleh request utk tambah baik ikot selera kita.

No
Ulasan №10

Nasi goreng udang and seafood bagi saya tak sedap. Suami tak dapat menghabiskan makanan tu....tak mencapai tahap citarasa kami berdua. Nasi Ayam...OK la

Si
Ulasan №11

Saya suka ke tempat ini waktu malam sbb akan ada owg bermain angklung alat muzik tradisonal yg di mainkn wktu malam sahaja.

M
Ulasan №12

Terbaek 😘

Mo
Ulasan №13

Kenapa cl x dpt..dh tukar nmbr ker...

As
Ulasan №14

Sangat- sangat selesa tempatnya makanan sedap

Nu
Ulasan №15

Nampak mcm romantik suasana die..

Mo
Ulasan №16

Sama mcm restoran zz.. Byk nyamuk..

Za
Ulasan №17

Ok tu...sebelah kedai makan

MO
Ulasan №18

Sedap...bagus utk bawa family

Mo
Ulasan №19

Dah tutup

md
Ulasan №20

Makan best

An
Ulasan №21

Ada segalanya untuk semua orang.Pelbagai pilihan makanan dari nasi goreng hingga makanan barat hingga makanan ringan untuk dipilih.Suasana yang bagus dan bersih. Walau bagaimanapun, perkhidmatan agak perlahan dan kakitangan kehilangan separuh daripada pesanan kami dan menghantar pesanan yang berbeza. Harga ok, tetapi makanan perlu diperbaiki. Tidak begitu berpuas hati dengan nasi goreng. Kedua-duanya terlambat, dan rasa tidak ada di sana.Makanan laut Nasi goreng kambing dan nasi goreng butter hanya mendapat 3 🌟 🌟 🌟.

Na
Ulasan №22

Makanan yang baik, suasana yang bagus. Ibu dan anak-anak saya sangat menyukai tempat ini. Pasti kami akan datang lagi dan mencuba menu yang berbeza di Janggut Western. Apa yang lebih mengejutkan anda membayar lebih rendah untuk daging berkualiti tinggi dan sebahagian besarnya. Serius tidak menyesal!

ka
Ulasan №23

Selepas 14 tahun di sini. Cinta Tom yam !!!!!

Au
Ulasan №24

Tempat yang bagus untuk melepak pada waktu malam terutamanya dan menawarkan pelbagai jenis makanan seperti makanan laut goreng maggie, makanan laut mee goreng, rebus muar mee ..

ha
Ulasan №25

Tempat yang mesti dilalui oleh setiap badan.

sp
Ulasan №26

Mampir semalam untuk makan malam.. tenang & damai. kakitangan memaklumkan tempat ini diuruskan oleh pemilik baru..harga berpatutan..Satu tempat yang bagus untuk bersantai atau makan malam dan mesyuarat kecil.

kh
Ulasan №27

Ia adalah tempat yang indah untuk dikunjungi dan berpatutan. Amat disyorkan

ar
Ulasan №28

Pemilik baru. Kemudahan yang lebih baik. Satu-satunya kekurangan Angklung

Am
Ulasan №29

Cantik view..makanan sedap. Harga di atas purata tetapi ia berbaloi.

Ca
Ulasan №30

Hai semua! Kira, Anjung Warisan Cafe & Restaurant akan dibuka semula tidak lama lagi. Premis akan melalui proses penjenamaan semula di bawah pengurusan baru. Pelanggan boleh mengharapkan layanan yang jauh lebih baik daripada usaha sebelumnya. Menu istimewa akan menjadi hidangan panggang.Jumpa di sana, tidak lama lagi!

fa
Ulasan №31

Tempat yang bagus makanan yang baik walaupun cukup mahal tetapi dengan semua hiasan dan suasana di kedai itu harganya ...

Cr
Ulasan №32

Tukar pemilik baru sudah, tetapi semuanya masih sama dan makanannya masih mengerikan. Pemilik baru perlu bekerja keras di atasnya. Tetapi 1 kakitangan sangat membantu dan meminta pendapat kami... Yang lain hanya nasihat saya, kurangkan staf lepak dekat meja makan dekat kaunter, pelanggan yang jauh di meja belakang susah nk panggil / nk order. Lagi 1 staff yg lepak2 tu kadang buatkan cust x senang. Sbb terlalu banyak kakitangan dan tidak ramai penjaga. keadaan.

AB
Ulasan №33

Menu terbaik

id
Ulasan №34

Pemilik baru sekarang. Mereka mempunyai makanan barat yang sangat sedap!

Th
Ulasan №35

❤Shenjing muka Form❤Saya melihat anak-anak dilindungiSaya rasa lebih baik seperti apa yang 😌 muncul botak 💘Saya Sj pemain hitam Muka tidak kepekatan kehilangan lubang yang sangat sempit ruam 👍melindungiruam hilang, jika ia boleh digunakan bersama-sama dengan sj HA 0perfectBayi lembut 😍😍Really ❤❤bentuk 😘Facial

Ab
Ulasan №36

Pilihan menu Barat yang baik, harga sepadan dengan porsi, suasana yang bagus untuk makan malam, malah mendapat karaoke langsung yang bagus

Iz
Ulasan №37

Makanannya baik-baik saja, tetapi perkhidmatannya agak lewat. Mungkin lain kali akan lebih baik

AL
Ulasan №38

Nasi goreng USA

Re
Ulasan №39

Tempat yang baik untuk menjamu selera suasana sangat baik

Az
Ulasan №40

Hiasan yang menarik, makanan lazat pada harga yang berpatutan. Nampaknya tempat yang bagus untuk acara keluarga, atau kumpulan yang lebih besar. Mungkin sangat sibuk pada hujung minggu

Ik
Ulasan №41

Perkhidmatan untuk melambatkan ... Tetapi tempat yang bagus untuk pasangan atau keluarga .... Hanya saya menunggu sekitar 45 minit untuk makanan dan 30 minit untuk minuman

Li
Ulasan №42

Tempat yang bagus, makanan yang bagus tetapi banyak nyamuk ..

ca
Ulasan №43

Tasik sangat

Ki
Ulasan №44

Boleh meminta Pemilik Restoran untuk Anklong (Alat muzik tradisional) .. Percayalah nilainya untuk didengarkan sambil menikmati makanan anda bersama keluarga ... Sesuai untuk keluarga dan pasangan

Mo
Ulasan №45

Perkhidmatan yang perlahan. Saya benar-benar tidak mengesyorkan tempat ini. Kakitangan tidak ramah.

Ha
Ulasan №46

Ada yang rosak!Pelayan itu bersikap buruk dan tidak memberi perhatian ketika membuat pesanan!Semasa saya membawa anak untuk membuat pesanan, saya memintanya untuk tidak pedas, tetapi hidangannya semua pedas!Semua makanan sedap!Kemudian, jenis sayur campur yang sama ditambahkan, tetapi ketika tiba, ia menjadi masin hingga separuh kematian! Tidak boleh makan sama sekali!Hanya muzik yang bagus

az
Ulasan №47

Makanan hanya ok.price adalah parking reasonable.ample.

Nu
Ulasan №48

Tempat yang bagus untuk melawat, tempat yang selesa dan hangat. Makanannya hebat.

mo
Ulasan №49

Persekitaran yang baik, makanan yang bagus. Harga yang baik

Ra
Ulasan №50

Suasana yang selesa, makanan yang enak dan murah juga ... tandas perlu menaik taraf dan mungkin beberapa skrin tv boleh membantu..dapatkan thumbs up!

Ah
Ulasan №51

Makanan yang baik ... persekitaran yang bagus ...

Ma
Ulasan №52

Sangat mahal dan makanannya sangat masin, tidak hairanlah mereka tidak mempunyai pelanggan.

Na
Ulasan №53

Perkhidmatan yang buruk, pelanggan lambat dan tidak mesra. Saya tidak mengesyorkan tempat ini sama sekali

Ha
Ulasan №54

Tempat yang bagus untuk makan malam bersama keluarga. Perlu lebih banyak promosi di media sosial.

Ma
Ulasan №55

Restoran Melayu datang dengan makanan tempatan, sangat mengesyorkan Ayam Penyek, Nasi Goreng Pattaya. Kadang-kadang akan memainkan muzik bomboo

Ka
Ulasan №56

Makanan yang buruk, banyak kucing distrub. Saya tidak pernah melawat semula

Ge
Ulasan №57

Makan yang mewah dalam suasana desa, harga yang baik dan potongan ayam yang dilapisi roti cukup bagus untuk harganya.Secara kolektifnya dikenali sebagai Atas Pokok atau makan di Pohon kerana terdapat pilihan untuk makan duduk di tempat duduk gaya desa yang ditinggikan di antara pokok-pokok.Mereka juga mempunyai Shishah yang boleh didapati jika itu.Dan kadang-kadang ada muzik Anklung atau traditonal yang dimainkan secara langsung juga

Ro
Ulasan №58

Makanan dan persekitaran yang bagus

Ou
Ulasan №59

Tempat yang bagus & makanan

Sa
Ulasan №60

Ok, makanannya ok, tempatnya ok juga

ai
Ulasan №61

Perkhidmatan yang buruk dan mahal.

Mo
Ulasan №62

Perkhidmatan sangat perlahan

Ma
Ulasan №63

Perkhidmatan sangat lambat dan tidak disyorkan

ED
Ulasan №64

Harga Nicefood sangat bagus

li
Ulasan №65

Makanan buruk dan kakitangannya tidak ramah sama sekali.

资讯
Ulasan №66

Makanan Melayu begitu baik

Ke
Ulasan №67

Persekitaran yang bagus tetapi makanannya begitu baik

Al
Ulasan №68

Makanan begitu dan tandas kotor.

Mr
Ulasan №69

Baik untuk masa keluarga.

mo
Ulasan №70

Tempat yang bagus untuk melepak

Fa
Ulasan №71

Tidak pernah ada di tempat ini jadi tiada komen .....

Ph
Ulasan №72

Menu sub-par, banyak nyamuk yang menahan pengalaman bersantap yang berpotensi unik ini

Pr
Ulasan №73

Persekitaran damai yang hebat

Hu
Ulasan №74

Cara tradisional

Na
Ulasan №75

Perkhidmatan yang sangat miskin 👎👎👎

Mo
Ulasan №76

Tiada

Fa
Ulasan №77

Sangat bagus

MM
Ulasan №78

Menu dan makanan yang terhad begitu

Az
Ulasan №79

Tandatangannya adalah Mee Bandung

Mo
Ulasan №80

Pppp

Mo
Ulasan №81

Tempat yang cantik

ch
Ulasan №82

Benda sedap

Sh
Ulasan №83

Budaya dan warisan

M4
Ulasan №84

Okey

mo
Ulasan №85

Tempat yang cantik

So
Ulasan №86

Tidak ramah sama sekali ..

su
Ulasan №87

Begitu sahaja

Na
Ulasan №88

Perkhidmatan yang teruk

az
Ulasan №89

Baik

Ez
Ulasan №90

Bagus bagus

Ro
Ulasan №91

Terbaik

Maklumat
100 Gambar
91 Komen
3.6 Penarafan
  • Alamat:JKR296, Jalan Petri, 80100, Kampung Tarum, Johor Bahru, Johor, 80100, Malaysia
  • Tapak:https://m.facebook.com/pages/category/Malaysian-Restaurant/Restoran-Anjung-Warisan-2222514317967240/
  • Telefon:+60 18-316 5007
Kategori
  • Restoran
Jam bekerja
  • Isnin:4:00–11:00PTG
  • Selasa:4:00–11:00PTG
  • Hari Rabu:4:00–11:00PTG
  • Khamis:4:00PTG–12:00PG
  • Jumaat:4:00PTG–12:00PG
  • Sabtu:4:00PTG–12:00PG
  • Ahad:4:00–11:00PTG
Pilihan perkhidmatan
  • Bawa pulang:Ya
  • Makan di restoran:Ya
Kebolehaksesan
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Bilik air yang boleh diakses kerusi roda:Tidak
Kemudahan
  • Sesuai untuk kanak-kanak:Ya
Suasana
  • Kasual:Ya
  • Selesa:Ya
Khalayak
  • Kumpulan:Ya
Organisasi yang serupa