user
Auntie Annes
LGK-8, LG Floor, The Mall Mid Valley, Persiaran Southkey 1, Southkey, 80150 Johor Bahru, Johor, Malaysia
Penampilan
Auntie Annes

Komen
Nu
Ulasan №1

Maaf saya terpaksa meluah kerana sangat kecewa. Mungkin perkara ini kecil bagi pihak anda tetapi sebagai customer saya patut tegur.Saya sudah beratur panjang… tiba-tiba orang dekat belakang potong queue main booking dengan pekerja suruh simpankan item yang dia nak. bila tiba turn saya item tu ada lagi, patut nya FIRST COME FIRST SERVED. tapi cashier kata maaf sebab orang belakang dah booked. Tak boleh lah macam tu ye main booking2 orang dah penat beratur panjang. siapa dapat dulu dia beli lah. Hope pekerja alert lah ye dan bertegas supaya tak main booking2 macam tu lagi. kalau item tu tiada saya boleh terima lagi. tapi ADA cuma dah di booked dengan orang belakang2 sesuka hati. pekerja tolong ye bertegas ! FIRST COME FIRST SERVED. ok geram saya terpaksa meluah sini. anak saya nak makanan tu, benda ada tapi bagi pada org belakang kita yg potong que menempah tiba-tiba dekat pekerja.

Na
Ulasan №2

Beratur panjang kat sini. Pretzel 🥨 sedap. Ada dip chocolate & cheese. Ada pretzel balut sosej.

Na
Ulasan №3

Pretzel terbaik dengan saduran coklat menjadi pilihan anak. Doh nya lembut dan coklatnya enak lagi sedap pabila dimakan panas-panas. Sedap hingga menjilat jari. Staf mesra dan cekap tetapi barisan panjang pada waktu puncak.

A
Ulasan №4

Cintai pretzels mereka di auntie anne terutamanya gula kayu manis. Selalunya akan mendapatkan kuah caramel untuk melengkapkan cinnamon gula. Ia adalah makanan yang selesa untuk saya. Beratur panjang di outlet di pusat membeli-belah mid valley.

Ri
Ulasan №5

Mereka mengadakan promosi Tahun Baru Cina sekarang. Kakitangan memberikan perkhidmatan yang baik dan kedai itu bersih. Mereka juga dapat menerima e dompet

Al
Ulasan №6

Akan menghargai jika kakitangan boleh menjadi lebih cekap dan tidak terlalu lambat dalam menghadiri pelanggan mereka untuk menempah pembayaran n. Buang masa saya di sini hanya untuk

Ab
Ulasan №7

Auntie Anne adalah yang terbaik!

Maklumat
12 Gambar
7 Komen
3.6 Penarafan
  • Alamat:LGK-8, LG Floor, The Mall Mid Valley, Persiaran Southkey 1, Southkey, 80150 Johor Bahru, Johor, Malaysia
Kategori
  • Kedai Roti
Jam bekerja
  • Isnin:10:00PG–10:00PTG
  • Selasa:10:00PG–10:00PTG
  • Hari Rabu:10:00PG–10:00PTG
  • Khamis:10:00PG–10:00PTG
  • Jumaat:10:00PG–10:00PTG
  • Sabtu:10:00PG–10:00PTG
  • Ahad:
Organisasi yang serupa