user
KFC Bas Terminal Larkin
PTB, 17639-A, Jalan Kenyalang, Larkin Jaya, 80350 Johor Bahru, Johor, Malaysia
Penampilan
Komen
NA
Ulasan №1

Order dgn grabfood..ya ampun kualiti..ayam harga seringgit y dijual tepi jalan lagi segar dri ni..dh la hitam,kering dgn sejuk nya..roti takde..come on lah..korang kfc kot..don’t worry kfc terminal larkin..aduan akn menyusul lagi di saluran y betul..sy akan panjangkan kes ni..you better fix your service.

Mo
Ulasan №2

Sedap kalau makan di sini-huhihi

Mo
Ulasan №3

Terbaikk sgt2 tu lokasi..

Fa
Ulasan №4

Ayam ok besar-besar tak macam tempat lain dapat anak ayam je. Makan 2 ketul da puas kenyang

Ah
Ulasan №5

Layanan yang mesra dan ramah dari staf. Servis yang terbaik dan pantas. Staf tidak lokek senyuman yang manis.

ZA
Ulasan №6

Ok.selesa buat masa ni...pelanggan kurang sebab covid...bole minta ayam.nk dada ke,peha ke

As
Ulasan №7

Harap kfc buat offer lagi. 🤤😌

Wa
Ulasan №8

Ping Menjerit di Pizza KFC Larkin Central.

ra
Ulasan №9

Wan makan mi goreng

Ab
Ulasan №10

Terbaik

Mo
Ulasan №11

Mudah cepat dan selesa drive true ini servis tip top jimatkan masa kita

yu
Ulasan №12

Terbaik ikut sop

Mu
Ulasan №13

Oklah laju servis. terbaik.

Mo
Ulasan №14

Kfc ok...parking jauh..

Ti
Ulasan №15

Delay waiting 30min.. next time bgtau awal2 klu kne tggu lama masa Drive thru..yg amik oder pon lama..bape biji kete dah tggu tepi..oder x sampai..bad service..

Ap
Ulasan №16

Ok la x ramai sangat orang sebab kat blkg larkin sentral

Sa
Ulasan №17

Selesa dan friendly cuma laluan je drp terminal kena pusing jauh. Kesian pada penumpang bas yg mau ke KFC

Pe
Ulasan №18

Sesuai untuk kunjungan seisi keluarga dan restoran persinggahan kepada mereka yang menanti bas untuk ke destinasi yang ingin ditujui.Silalah singgah.

So
Ulasan №19

Tempat memang baik. Layanan staff OK. Biasalah kalau masa ramai orang mesti agak lambat untuk siapkan order. Sendiri kena faham. Overall 👌.

bo
Ulasan №20

Pantas

Wa
Ulasan №21

Terbaik la..layanan yang baik..makan dulu sebelum naik bas ke utara

wa
Ulasan №22

Bersih dan pekerja peramah

Sh
Ulasan №23

Boleh tahan . Tapi agak panas . Takde icon takpe kita orang kampung pakai kipas pun boleh . Sekian .

Fa
Ulasan №24

Terbaik walaupun takde elektrik still layan kami dengan baik .

ma
Ulasan №25

Sya suka. Today Dan makanan KFC bus terminal larkin

Kh
Ulasan №26

Makanan ok sedap tapi kentang goreng tuh agak lama di goreng dan lagi sedap klu perbanyakan aiskrim..

Si
Ulasan №27

Ayam terlalu masin...X boleh makan

He
Ulasan №28

Tempat makan yg ramai tpi boleh lah ada buka 24 hour

Si
Ulasan №29

Sedap kfc layanan yg baik tempat bersih pekerja nya ramah

sh
Ulasan №30

Staff Siti Hawa baik, cepat, pantas menghantar hidangan

Ha
Ulasan №31

Bila kau nk order. Tapi yg ambil order tu tak reti bagi cadangan. Padahal promo dia tu lagi berbaloi. Siap dpt air. Bila nk tukar, dia cakap tak boleh reset. TF.

Ha
Ulasan №32

Mantap Alhamdulillah

ye
Ulasan №33

Bekam tanpa cukur kepala & bekam sunnah dan klinikal & urutan tradision.

ie
Ulasan №34

X bagus.staff sombong.

Ha
Ulasan №35

Kawasan sempit

Az
Ulasan №36

Mmg power sbb gua pernah kerja sini

Ro
Ulasan №37

Suasana dalam restoran yg cantik dan menenangkan

Mo
Ulasan №38

Selesa tapi trafik sesak cikit

Ko
Ulasan №39

Service mesra dan makanan siap pun cepat

Na
Ulasan №40

Ok je la..Ayam keras

Ma
Ulasan №41

Banyak pilihan

Iq
Ulasan №42

Ni kfc mana ni aku tak ingat

Ro
Ulasan №43

Depan kFC larkin terlalu gelap....

Ha
Ulasan №44

Galeria, Kota Raya 2. Bandaraya Johor Bahru.

Mo
Ulasan №45

Tempat cari ping

Ik
Ulasan №46

Hanya ade satu di mersing👍👍

Af
Ulasan №47

Tak sesak

Na
Ulasan №48

Tuk pengemar ayam sila lah datang

Ha
Ulasan №49

Peramah dn pantas

An
Ulasan №50

Bau hapak

ri
Ulasan №51

Tandas kotor

Mi
Ulasan №52

Baik

za
Ulasan №53

Harga makin mahal tindas rakyat

mo
Ulasan №54

#makanan dan air timpah

Kh
Ulasan №55

Ayam kepsi

Di
Ulasan №56

Makan saje.

No
Ulasan №57

Tempat selesa

Za
Ulasan №58

Ayam sedap

Di
Ulasan №59

Turun bas terus makan KFC

Wa
Ulasan №60

Kemeriahan utk sekeluarga.

Ah
Ulasan №61

Sedap hingga menjilat jari

AZ
Ulasan №62

Saperti biasa

Sa
Ulasan №63

Sentiasa meriah

Ka
Ulasan №64

Kemudahan serba lengkap

ub
Ulasan №65

Boleh la

zu
Ulasan №66

Always sedap

As
Ulasan №67

Sedap

de
Ulasan №68

Bole je

Ha
Ulasan №69

Tempat port

Je
Ulasan №70

Selesa

Is
Ulasan №71

Boleh la

ru
Ulasan №72

Memuaskan

Az
Ulasan №73

Bersih

Di
Ulasan №74

Cepat

Mc
Ulasan №75

Terbaik

Go
Ulasan №76

Daging ayam goreng di sini sangat segar, dan kuah memerah setelah digigit.

Da
Ulasan №77

Piawai KFC yang layak. Tetapi semasa lawatan saya, ayam sangat segar pada waktu petang. Persekitarannya juga sangat bersih. Ada juga yang membuka pintu untuk pelanggan yang menunjukkan layanan yang baik. Secara keseluruhan, ia adalah outlet KFC yang baik. Kesan yang baik bagi mereka yang pergi ke jb dengan menaiki bas.

Ma
Ulasan №78

Terletak dengan baik di sebelah Terminal Bas Larkin. Kawasan tempat duduk yang mencukupi. Terdapat 2 peringkat. Perkhidmatannya pantas. Malangnya, lalat dapat dijumpai di kedai. Singki tidak dibersihkan dengan betul Berharap pihak pengurusan akan meneliti perkara tersebut. Kebersihan adalah keutamaan.

Im
Ulasan №79

Cukup bahaya memandu melalui ruang yang sangat sedikit. Tempat letak kenderaan perlu dibayar

Nu
Ulasan №80

Kakitangan sangat bagus. Mereka mempunyai persekitaran kerja gembira.

Zs
Ulasan №81

2 bintang untuk tempat yang mudah untuk menangkap makanan tetapi tolak 3 bintang kerana burger zinger yang super pelit

Iw
Ulasan №82

Suka tempat ini berhampiran stesen bas. Hanya di sebelah sahaja.

Fa
Ulasan №83

Tempat terbaik untuk sarapan, makan tengahari, makan malam & apa saja!

Jo
Ulasan №84

Cawangan luas dengan tempat letak kereta yang luas. Wanita juruwang sangat ramah dan manis

Si
Ulasan №85

Salah satu kfc terbaik di jb. Kakitangan ramah dan akan memberikan bahagian ayam seperti yang anda minta. Ayam tidak begitu berminyak dan baru digoreng dan dihidangkan. Pujian kepada pekerja.

Un
Ulasan №86

Perkhidmatan yang baik 👍🏻

bu
Ulasan №87

Racist manager and horrible customer service

De
Ulasan №88

Tempat makan biasa sebelum menuju ke Sg .... Kualiti di sini jauh lebih baik maka KFC di Sg.

De
Ulasan №89

Lokasi bagus, restoran besar dan bersih

Fa
Ulasan №90

Okey cuma bila order kat drive thru, staf salah bagi udara dan kakitangan perlu belajar bagaimana berkomunikasi lebih baik dengan pelanggan, secara keseluruhan okey!

Ha
Ulasan №91

Kali pertama makan di sini semasa 1 eid. Buka 24 jam, malangnya mereka tidak menguruskan kakitangan dengan betul. Hanya satu kaunter yang dibuka, sementara banyak pelanggan beratur. Selama ini, kebersihan sedikit merosakkan. Harap mereka dapat bertambah baik tidak lama lagi.

Fa
Ulasan №92

Perkhidmatan terburuk. Pesanan oleh Panda hari ini. Semasa penghantaran tanpa alat makan, sudu + tidak ada sumber (cabai + tomato) yang disediakan, tidak ada tisu, bahkan jerami tidak diberikan.Benar-benar kecewa dengan perkhidmatan ini. Dua kali berlaku kepada saya, tetapi sekarang saya hanya komen kerana benar-benar tidak puas.

pi
Ulasan №93

Tempat yang sejuk untuk menunggu teksi atau merebut semasa mengisi perut lapar kerana perjalanan. Tetapi malangnya tempat itu tidak memberi perhatian kepada pelanggan ini yang saya alami di KFC

J
Ulasan №94

Tempat yang baik untuk menangkap sebelum mengambil jurulatih ke destinasi. Kurang sesak berbanding dengan restoran terminal. Bagaimanapun, anda perlu pergi ke lorong di luar terminal Larkin untuk sampai ke sini selepas menaik taraf terminal baru-baru ini memanjat sebatian terminal.

Ai
Ulasan №95

Perkhidmatan yang baik

an
Ulasan №96

Layanan yang baik dan kakitangan sangat baik kepada saya .. dan sopan ...

U.
Ulasan №97

Lokasi yang baik tetapi kebersihan boleh diperbaiki di tandas dan di tingkat atas. Pembersihan dulang adalah lambat dan kucing di tingkat bawah datang ke restoran. Tqvm

Si
Ulasan №98

Tempatnya agak ramai sejak dkt dengan terminal bas larkin .. meja masih sedikit terhad ... tempat letak kereta adalah jauh

Dh
Ulasan №99

Apexy

Zu
Ulasan №100

Terletak di sekitar stesen terminal bas larkin yang betul-betul bersebelahan dengan Pizza Hut. Juga beberapa meter dari terminal bas pasar awam larkin. Tempat makan yang selesa sebelum dan selepas perjalanan. Makanannya enak seperti biasa. Tetapi bagaimana kualiti perkhidmatan yang ditunjukkan oleh kakitangan mereka dapat ditingkatkan menjadi lebih baik. Tempat letak kenderaan adalah terhad tetapi anda boleh meletak kenderaan di tepi jalan. Keseluruhannya bagus.

Maklumat
100 Gambar
100 Komen
4.1 Penarafan
  • Alamat:PTB, 17639-A, Jalan Kenyalang, Larkin Jaya, 80350 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Tapak:http://kfc.com.my/
  • Telefon:+60 19-335 3497
Kategori
  • Restoran Makanan Segera
  • Restoran
Jam bekerja
  • Isnin:8:00PG–10:00PTG
  • Selasa:8:00PG–10:00PTG
  • Hari Rabu:8:00PG–10:00PTG
  • Khamis:8:00PG–10:00PTG
  • Jumaat:8:00PG–10:00PTG
  • Sabtu:8:00PG–10:00PTG
  • Ahad:8:00PG–10:00PTG
Pilihan perkhidmatan
  • Penghantaran tanpa sentuh:Ya
  • Penghantaran:Ya
  • Bawa pulang:Ya
  • Makan di restoran:Ya
Kebolehaksesan
  • Bilik air yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Lif yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Tempat letak kereta yang boleh diakses kerusi roda:Ya
Tawaran
  • Makanan lewat malam:Ya
Pilihan untuk menjamu selera
  • Makan tengah hari:Ya
  • Makan malam:Ya
Kemudahan
  • Sesuai untuk kanak-kanak:Ya
Suasana
  • Kasual:Ya
Khalayak
  • Kumpulan:Ya
Pembayaran
  • Kad debit:Ya
Organisasi yang serupa