user
Alia butik kecantikan rambut muslimah johor bahru
59, jalan utama 34 Taman mutiara rini, skudai, 81300 Johor Bahru, Johor, Malaysia
Penampilan

Komen
Ai
Ulasan №1

All staffs are very friendly! Tempat sangat sesuai untuk muslimah. Sangat tertutup tempatnya. Servis yang mereka bagi juga agak bagus. Harga juga berpatutan. Akan repeat servis mereka untuk akan datang.

As
Ulasan №2

BEST GILAAAA YAA BUAT RMBUT KT SINI, ada sorg staff tu nama kak el kut buatkan rambut i, cantik gilaaa, she very soft, sporting and friendly 🥺🥺 even i introvert sikit, Thank youuu kak el💘 THANK YOUUU FOR THE SERVICESS SMUA NYA OKAYUUU 10/10🌹 will repeat soon here. pegila gais sini, dijamin puas hti 💋

hi
Ulasan №3

Orang rumah cakap kedai ni best..peramah...murah tp profesinal....recomended👍👍👍👍

Fu
Ulasan №4

Mmg terbaik saloon nih. Pekerja2 ramah mahir dan msra.. Tmpt selesa sgt ssuai utk prempuan bertudung sbb smua perempuan.. Bole repeat lg nnt 😍👏🏻

Li
Ulasan №5

Dah 2 kali pergi cuci rambut walk in tapi staff terima. Staff buat kerja profesional, kemas, takde la rambut kembang2 macam kalau pergi salon lain. Owner kedai siap cek hasil kerja anak buah. Memang best!

Ma
Ulasan №6

Harga berpatutan & service pekerja sngt bgus

Na
Ulasan №7

Layanan terbaik❤️ Urutan kepala pun best. Surau pun disediakan. Bersih👍🏼

NA
Ulasan №8

Tempat selesa...pandai gunting..mesra pelangan ..sangat sesuai untuk perempuan muslim

ai
Ulasan №9

Ia merupakan pengalaman yang menyenangkan di sini. Kakitangannya ramah terutamanya Cik Ain. Keramahan dan servisnya memuaskan. Harga juga berpatutan dan paling penting ia mempunyai privasi. Yang pasti akan ke sini lagi.

Nu
Ulasan №10

Perkhidmatan yang sangat baik .. 👍❤️

ad
Ulasan №11

Buka setiap hari selagi anda diberi vaksin sepenuhnya dan lebih baik buat janji temu.

Si
Ulasan №12

Perkhidmatan dan kakitangan yang baik sangat membantu. Suka potongan rambut dan inai svc. Disyorkan untuk muslimah dan berpatutan.

Nu
Ulasan №13

Sempurna .. dari segi meniup, memotong, dan mencuci rambut .. secara keseluruhan saya benar-benar berpuas hati dengan layanan mereka. Ingin mengulanginya lagi pada masa akan datang.

Az
Ulasan №14

Salun terbaik, kakitangan terbaik, perkhidmatan terbaik.Pasti akan datang lagi. Terima kasih!!

Za
Ulasan №15

Setakat ini ok.

Nu
Ulasan №16

Kakitangan yang ramah dan sangat berpatutan. Terima kasih!!!

Au
Ulasan №17

Terbaik hati puas hati terbaik

nu
Ulasan №18

Suka sangat

Wa
Ulasan №19

Kakitangan yang mesra

Maklumat
7 Gambar
19 Komen
5 Penarafan
  • Alamat:59, jalan utama 34 Taman mutiara rini, skudai, 81300 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Tapak:http://wasap.my/6018263514
  • Telefon:+60 18-263 5014
Kategori
  • Salon Kecantikan
Jam bekerja
  • Isnin:10:00PG–7:00PTG
  • Selasa:10:00PG–7:00PTG
  • Hari Rabu:10:00PG–7:00PTG
  • Khamis:10:00PG–7:00PTG
  • Jumaat:10:00PG–7:00PTG
  • Sabtu:10:00PG–7:00PTG
  • Ahad:
Organisasi yang serupa