user
NB Natural Beauty
143 & 143A, Jalan Perisai, Taman Sri Terbau, 80050 Johor Bahru, Johor, Malaysia
Penampilan
NB Natural Beauty
Komen
Na
Kaji semula №1

Sy tak suka layanan ni 1 staf kat NB Natural Beauty tebrau. Cara layan custmer kasar. Sy kira nak buat oppointment untuk spa n slimming guna voucher. Sy call, tpi cara bercakap aduiii.. kasar.. macam terpaksa ja nk ambil oppointment custmer.. staf sana tak boleh cakap n lyn custmer bagus2 ker???????? Ingat nak datang, tpi bila kena dapat layanan macam tu, nak datang pun macam dah berubah hati...,,, sy cuma tak suka cara layanan macam tu.. so tu voucher sy macamna?? Saya nak cancel.. then tu duit saya nak ambil balik.. so macamna????

Maklumat
4 Gambar
1 Komen
1 Penarafan
  • Alamat:143 & 143A, Jalan Perisai, Taman Sri Terbau, 80050 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Telefon:+60 7-331 3008
Kategori
  • Salon Kecantikan
Organisasi yang serupa