user
KFC Setia Sentral Juru Drive Thru
Plot 32, Setia Sentral Juru, Juru Rest & Service Area Southbound, Juru, 13600 Juru, Pulau Pinang, Malaysia
Penampilan
Komen
Si
Ulasan β„–1

Kentang putar xsedap..sllu bli rs pelik2..dh byk ari pny kot..rs tepungπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

Ti
Ulasan β„–2

Dalam dia sedikit gloomy sebab tak boleh masuk ramai2 kan sbb covid ni.. Its okay, yg penting ayam kat sini sedap hehehehe

ha
Ulasan β„–3

Manager tomboy tiada adab waktu menegur. Sound macam kita ni adik2 dia. Bukan sekali dua kena macam ni. Dah banyak kali.

Mo
Ulasan β„–4

Senyuman dari staf kurang.mungkin harga senyuman sudah naik. . harap manager boleh up gaji untuk staf. .tq

Di
Ulasan β„–5

Sedap dan terbaikkk

Ad
Ulasan β„–6

Kalo boleh bagi -5..i akan bagi!! First tak bagi satu keluarga 2 parent 2 anak kecil duk sekali. Fine, nak follow SOP yg bodol ok.. tapi perkerja KFC outlet ni duduk 4 sekali..sembang!! Sembang boleh? Tak pakai mask lagi. Tempat duduk pun kotok..nampak pun tak nak bersig sembang je... worst if i get a change i never makn di KFC lagi!!

ps
Ulasan β„–7

Servis sangt lambat,,baru nak masak bila pelanggan nak oder ayam goreng original,,

Ri
Ulasan β„–8

KFC ok.... Terbaik..... Pelayan semua muka ketat..... Kurang mesra pelanggan

si
Ulasan β„–9

Cepat sediakan makanan custmer

Yu
Ulasan β„–10

Cakap 18 minit je, tapi menunggu sampai 30 minit.

mu
Ulasan β„–11

Perhikmatan yang cekap

Am
Ulasan β„–12

Ayam dgn kentang aku dah mkn.setengah jam burger zinger x sampai2 lgi.air pun 15 mnit baru sampai tu pun aku peringat.elok jalan straight jer lepas ni cari kfc area lain

Nu
Ulasan β„–13

Kalau blh xmau bg bintang langsung..Very bad service πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽPondan tua drive thru tu mmg #@$%%Org dok tgok menu ada ka suruh reverse dulu padahai takdak kereta langsung kt blkang..Menu tu kalau ampa letak sblum tmpt order tu xpa la org nk tgok dulu ni ampa ltak betoiΒ² dpn tmpt order mna la org nk nmpk! Bangang x sudah. Pastu dok cakap bnyak dok suruh explain plak menu yg mna satu persatu mcm siye. Org nk tmbh order pun x blh kta kena tggu smpai 15 mnit,kena ikut turn pdhai nk tmbh burger ja pun. Keta pun bkn jem kt blkg ada 2 bjik ja. Mcm bodo dgn sos bg 1 ja pdhai order smpai 4 set. TerketaqΒ² kalot sampai xdan dan mcm πŸ– geram aku!!!

Af
Ulasan β„–14

Ayam xbyk..x bole pilih..waktu pagi pergi mmg spoil.

Nu
Ulasan β„–15

Baru pukul 10 lbh tpi tmpt duduk atas sudah ditutup. Tak boleh nk makan kt atas. Mana hak sbgai pengguna? Cashier yg mka masam dan sedikit offended. Mknn seperti nugget dan fries hanya dipanaskan, bknnya baru digoreng. Perkhidmatan yang kurang memuaskan

Ie
Ulasan β„–16

Layanan yg dterima cukup memuaskan hati... makanan pun ok

AI
Ulasan β„–17

KFC yang kurang tempat parking. terutama hari minggu ramai orang, lagi lah susah. Terpaksa parking luar sikit dari dari kawasan KFC di tepi jalan. so far dalam restoran tak ada isu tentang makanan.

SU
Ulasan β„–18

Mesra Pelanggan ..Good .. Keep it up

Ch
Ulasan β„–19

Yesss... disini untuk mengalas perut... untuk sementara waktu sahaja...

ma
Ulasan β„–20

Mcm haram layananTak memuaskanTak mengikut no order org pun

No
Ulasan β„–21

Terbaik layanan cpt

Na
Ulasan β„–22

Perkhidmatan yang cepat

MU
Ulasan β„–23

Singgah sini dulu...

We
Ulasan β„–24

Good place for sembang/lepak

Te
Ulasan β„–25

Better than bukit minyak one

Ha
Ulasan β„–26

Ayam goreng spicy

Za
Ulasan β„–27

Surau tingkat atas sangat selesa

Al
Ulasan β„–28

Nk tukaq xbg

sh
Ulasan β„–29

Selesa dan ada sediakan tempat solat

Ai
Ulasan β„–30

Mudah dan cepatπŸ€—πŸ‘

Be
Ulasan β„–31

Terbaik !!

si
Ulasan β„–32

Rileks santai makan kat KFC RnR Juru

De
Ulasan β„–33

This my 3rd time buy KFC juru. Always no chicken have to wait for 30min. Really wasting time.

Be
Ulasan β„–34

Kad di luar talian. Bawang cheesed, kentang goreng dan kentang disebat mengambil masa lebih dari setengah jam. Astaga. Membazir masa. Sekiranya meningkatkan perkhidmatan dan pengurusan masa. Sangat teruk.

Un
Ulasan β„–35

Tempat yang bagus untuk Drive Melalui semua makanan yang terdapat di sana

Ka
Ulasan β„–36

Theres literally like 3 customer when i visit, but waited 40mins to get the food, for a moment i though i wasnt eating eating fast food. And the cashier attitude is really bad.

Ye
Ulasan β„–37

Cawangan ini tidak ramai dan mempunyai 2 cerita dua. Persekitarannya bersih dan selesa. Ia dibuka 24 jam dan mempunyai perkhidmatan memandu melalui.

wa
Ulasan β„–38

Nothing much just an ordinary chain food store good for fast bite and kids....a lot of car park and there got a drive thru

Sh
Ulasan β„–39

Cannot dine in.. staff not yet fully vaccinated..

No
Ulasan β„–40

Perkhidmatan yang baik. Ia adalah dua tingkat. Tandas berada di tingkat dua. Tandas tidak bersih. KFC ini juga memandu melalui perkhidmatan.

Ja
Ulasan β„–41

Sebagai rehat kereta, jika anda tidak tahu bagaimana hendak makan, kfc adalah disyorkanMempunyai dua tingkat

Co
Ulasan β„–42

Perkhidmatannya baik-baik saja, kakitangannya ramah, kekurangannya ialah kentang tumbuk tidak segar. Oleh itu saya harap mereka memeriksa kesegaran makanan sebelum menghidangkannya.

ik
Ulasan β„–43

Perkhidmatan yang sangat pantas kerana kurang orang yang datang ke sini. bagus

Th
Ulasan β„–44

Perkhidmatan perlahan. Apa gunanya memandu jika setiap kali anda perlu menunggu 20 minit untuk pesanan. Minggu lepas saya terpaksa menunggu 1 jam dari jam 9.30 malam. .mendapat 2 jam setengah menjadi waktu tutup, namun masih perlu menunggu lagi. πŸ˜‘

La
Ulasan β„–45

Kakitangan lelaki di sana memberi sambutan yang mesra dengan ucapan mereka. Mereka bercakap dengan cara yang sopan dan sopan .. Perkhidmatan mereka sangat ramah dan memuaskan .. Saya akan mengatakan bahawa kakitangan lelaki menjalankan tugas dengan baik. Saya pergi ke sana pada hari Khamis 6 pagi sekitar jam 1 tengah hari, jadi 2 kakitangan lelaki yang bekerja pada waktu tertentu ini harus dipuji kerana kerja baik mereka

es
Ulasan β„–46

Baru dan bersih. Walaupun masa perkhidmatan perlu ditingkatkan.

Oh
Ulasan β„–47

Menyukainya .. pitstop yang bagus untuk mereka yang menuju ke selatan. Terletak di kawasan yang sangat strategik yang telah ditutup oleh starbuck n McDonald.

Rb
Ulasan β„–48

Persekitaran yang bersih dan perkhidmatan yang mesra.Kecuali rasa kualiti makanan sedikit lebih buruk daripada cabang KFC yang lain.

Ja
Ulasan β„–49

Perkhidmatan lambat dan sering perlu menunggu makanan siap

mh
Ulasan β„–50

Tempat yang baik kakitangan yang baik

Wi
Ulasan β„–51

Tempat makan yang baik selepas bekerja terutamanya jika anda hanya menyeberangi jambatan penang

wa
Ulasan β„–52

Tidak ramaianda perlu mengambil persimpangan pertama selepas memasuki kawasan rnrterletak di sebelah teh hidup

Nu
Ulasan β„–53

Restoran makanan segera 24 jam. berhampiran starbuck dan wendys. persekitaran yang baik dan bersih. berhampiran stesen minyak.

Ka
Ulasan β„–54

Perkhidmatan lebih cepat berbanding dengan Autocity. Tempat baru ini mengagumkan dan lebih strategik bagi mereka yang ingin merebut makanan dalam perjalanan ketika mereka memandu di selatan.

Fa
Ulasan β„–55

Anda tidak boleh salah dengan KFC. Kecuali jika anda dilayan oleh kakitangan yang tidak berpuas hati. Yang pasti merosakkan mood dan pengalaman. Resepi asal batu!

No
Ulasan β„–56

Tempat yang baik dan ...

Ma
Ulasan β„–57

Tidak ramai, begitu banyak pelanggan

Lo
Ulasan β„–58

Barang sopan..Sekeliling yang hebat ... Tidak perlu makan di sana ...

Pw
Ulasan β„–59

Makanannya enak dan kakitangannya juga baik

Ra
Ulasan β„–60

Perkhidmatan pantas

RO
Ulasan β„–61

Panas & pedas

Jo
Ulasan β„–62

Perlahan, terlalu perlahan, saya memberikan perkara yang salah sekali lagi

Qa
Ulasan β„–63

Tempat yang bersih bersih. Telah menjadi jenis perhentian biasa saya apabila saya berada di lebuh raya dan memerlukan gigitan cepat.

Mu
Ulasan β„–64

Bersih & mengawal jarak sosial yang baik

Yi
Ulasan β„–65

Purata. Tempat terbaik untuk berhenti apabila anda lapar pada waktu malam selepas bekerja.

Ha
Ulasan β„–66

Persinggahan arah selatan, susun atur yang sangat lancar. Sangat sesuai untuk rakan pelancong. Terdapat sebuah surau kecil di ruang makan yang terletak di tingkat 1. Perkhidmatan pemanduan tersedia.

Mu
Ulasan β„–67

Makanan dan perkhidmatan yang sangat baik. Salah seorang juruwang mengambil pesanan saya seperti Speedy Gonzales.

Ai
Ulasan β„–68

Tempat yang bagus untuk bersuara & makan. Lebih fokus pada pemanduan.

Ho
Ulasan β„–69

Bangunan yang bagus, makanan yang sama, namun kakitangan anda melayani dengan sikap, semua latihan (jika ada) berada di luar tingkap.

fi
Ulasan β„–70

Cawangan KFC yang sangat baik di RNR PLUS Juru Pulau Pinang. Sangat selesa untuk menikmati makanan anda pada waktu tengah hari kerana tidak begitu sesak. Gerai ini adalah bangunan dua tingkat. Sekiranya anda memilih untuk makan di tingkat dua, anda boleh menikmati makanan anda sambil menikmati makanan mereka sambil melihat pemandangan lebuh raya PLUS dan semua pemandangan di sekitarnya.

De
Ulasan β„–71

Cepat ... Kakitangan yang ramah

Er
Ulasan β„–72

Tempat yang bagus untuk berehat dan makan. Bangunan dua tingkat dengan perkhidmatan memandu melalui. Ia juga dibuka 24 jam sehari. Banyak tempat letak kenderaan berdekatan dan percuma. Dinginkan sedikit untuk mengisi semula sebelum meneruskan perjalanan di lebuh raya.

Mu
Ulasan β„–73

Tempat yang selesa

my
Ulasan β„–74

Rasa makanan yang baik dan tempatnya sangat mudah dan ia terletak di lokasi yang strategik.

Zh
Ulasan β„–75

Tidak buruk, makanan semuanya panas dan saya masih boleh merasakan panasnya.

Pa
Ulasan β„–76

Selamat datang. Manis. Kepingan besar ayam.

Ak
Ulasan β„–77

Ayam bahagian berair dan besar berkhidmat .. Saya suka!

Sa
Ulasan β„–78

Mengambil pesanan kemudian berkata selesai supaya perubahan pesanan tetapi cukai didasarkan pada semua item.Perubahan pulangan bukan tally.

An
Ulasan β„–79

KFC baru yang sangat bagus. Kakitangan mesra dan pantas. Pilih ini di Auto City

Je
Ulasan β„–80

Tempat yang bersih dan selesa untuk menjamu selera

da
Ulasan β„–81

ATAU tidak pernah terasa begitu baik atau kerana kita lapar? Hahaha ...

be
Ulasan β„–82

Tin saya

CS
Ulasan β„–83

Tidak

ka
Ulasan β„–84

Kedai ini bagus. Ayam-ayam tersebut disiapkan segar, bersih, mudah diletak kenderaan dan tentunya kakitangan yang sopan

Mu
Ulasan β„–85

Berdekatan rumah saya, sangat mudah untuk keluarga saya, perkhidmatan yang mesra dan tempat letak kereta yang mudah.

hu
Ulasan β„–86

BAIK

me
Ulasan β„–87

Tidak suka bagaimana cara pekerja yang mengambil pesanan melalui memandu melalui ... Dia berbunyi begitu kasar dan tidak mengatakan TQ selepas mengambil pesanan dan pembayaran.

De
Ulasan β„–88

Tempat baru di kawasan rehat Juru. Kurang sesak berbanding Starbucks.

Iv
Ulasan β„–89

Kakitangan yang ramah

De
Ulasan β„–90

Persekitaran yang segar dan bagus mungkin kerana masih sangat baru hehe

Y
Ulasan β„–91

Tidak ramai orang di sini .. Sangat nikmat

Ha
Ulasan β„–92

Berharap saya dapat memberi bintang sifar. Saya bertanya adakah mungkin untuk mengisi semula minuman pepsi. Kaunter wanita di belakang berkata ya tetapi hanya mengenakan caj sederhana kepada saya sebanyak RM3.30 - malah dia menggunakan semula cawan saya! Perhatikan di McDonalds mereka mengenakan bayaran sebanyak RM0.50 untuk isi semula! KFC yang sangat kecewa. Pls belajar dari McDonalds

Zu
Ulasan β„–93

Tempat yang baik untuk berhenti sebelum meneruskan perjalanan anda

Ab
Ulasan β„–94

Tempat yang bagus di seberang lebuh raya

Za
Ulasan β„–95

Pantas dan efisian

ya
Ulasan β„–96

Makanan yang disajikan agak cepat dan perkhidmatan juga baik dari kru.Restorannya bersih dan baru.

Li
Ulasan β„–97

Tempat yang bagus untuk mengisi perut.

Ar
Ulasan β„–98

Diperbaiki oleh boi

nu
Ulasan β„–99

Saya selalu mendapat pesanan yang salah.πŸ₯΄

Le
Ulasan β„–100

Terbaik

Maklumat
100 Gambar
100 Komen
3.8 Penarafan
  • Alamat:Plot 32, Setia Sentral Juru, Juru Rest & Service Area Southbound, Juru, 13600 Juru, Pulau Pinang, Malaysia
  • Tapak:http://www.kfc.com.my/
  • Telefon:+60 11-6272 2880
Kategori
  • Restoran Makanan Segera
  • Restoran Makanan Bungkus
Jam bekerja
  • Isnin:8:00PG–8:00PTG
  • Selasa:8:00PG–8:00PTG
  • Hari Rabu:8:00PG–8:00PTG
  • Khamis:8:00PG–8:00PTG
  • Jumaat:8:00PG–8:00PTG
  • Sabtu:8:00PG–8:00PTG
  • Ahad:8:00PG–8:00PTG
Pilihan perkhidmatan
  • Penghantaran:Ya
  • Bawa pulang:Ya
  • Makan di restoran:Ya
Kebolehaksesan
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
Pilihan untuk menjamu selera
  • Makan tengah hari:Ya
  • Makan malam:Ya
Kemudahan
  • Sesuai untuk kanak-kanak:Ya
Suasana
  • Kasual:Ya
Khalayak
  • Kumpulan:Ya
Pembayaran
  • Kad debit:Ya
  • Kad kredit:Ya
Organisasi yang serupa