user
Bamboo Sound Wave KL
No 68, Jalan Metro Pudu, Fraser Business Park Centre, 55100 Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur, 55200., Malaysia
Penampilan
Bamboo Sound Wave KL

Komen
He
Ulasan №1

Restoran kita bah ini...

Ro
Ulasan №2

Lepas lyn kepala kt trec...pstu g sni pon lyn...ttup lmbt kol 7pagi...sni port sabahan bah....byk awek sabah lawa2 bah...dulu aku tau ini tmpt bekas gf aku bawak sni bah...hahaha

Ig
Ulasan №3

Bagus nie tmpt nie dari first time datang smpai skg nie tmpt paling bkin bgagar tuh jantung xtau kenapa selalu janji jm2 balik Rumah skli kluar2 seja pagi suda tuh pn belum puas ...tlmpau siok bah di bamboo klu buli hari2 mau p Sana 😂😁😂😂..

Ne
Ulasan №4

Ok lah. Sesak sikit tapi kalau sudah paning2, muat jgk tu ruang kalau mo menari.

Nu
Ulasan №5

Tmpat istirehat yg trbaik dn seakan-akan kita brada di nrgeri bawah bayu

Mu
Ulasan №6

Open until 5.00 am.near hotel and bukit bintang kuala lumpur

Pa
Ulasan №7

Palan tempat berhibur, bamboo the best Palace, sangat dekat jalan kaki pun sampai

To
Ulasan №8

Baik

sh
Ulasan №9

#Sabahan #Sarawakian #Borneo.. awesome place.. recommended..

Li
Ulasan №10

Very good place kita kita juga baini😘

No
Ulasan №11

Recommended to all esp Sabahan & Sarawakian. Closed quite late

Yu
Ulasan №12

Oret nopo.. janji ada galas la ahahaaa

mu
Ulasan №13

Especially for Sabahan and Sarawakian. All of them very friendly

Am
Ulasan №14

Sarawakian & Sabahan, Lets join party here

Za
Ulasan №15

Sangat2 Best dan happy

Sa
Ulasan №16

Suasana macam di sabah👍👍

Cy
Ulasan №17

Owhh yeahhh nice place

Ra
Ulasan №18

👍👌

Ma
Ulasan №19

Saja

Ja
Ulasan №20

Terbaik

Ra
Ulasan №21

Terbaik bah.....

Fa
Ulasan №22

Santai,open

re
Ulasan №23

Sabahan club

mo
Ulasan №24

Istirehat istimewa

Ai
Ulasan №25

Makan sekali sekala bokehlah

hi
Ulasan №26

Lundussss👍👍👍

Ch
Ulasan №27

Datang beberapa kali tidak berjaya. Tetapi kali ini ia dibuka. Selepas mco. Gerai kuda kegemaran saya berpindah ke sini. Dan seperti yang dijangkakan. Menikmati laksa dan 3 rasa kolok mee. Terasa hampir di rumah kerana saya tidak dapat terbang kembali selama 2 tahun. Orang ramai kurang walaupun hari Sabtu. Semoga dapat berjumpa lagi rakan-rakan borneo di sini. Tempat letak kereta di sekeliling bangunan. Dan barang-barang kecil seperti peralatan dan baldi bir mengingatkan saya kepada Sarawak

Di
Ulasan №28

Makanan sedap dan sedap. Mesti cuba: Sup kotak gear, Ngiu chap, Kolo mee, daging babi panggang, bahagian dalaman babi goreng, semuanya ada..semua makanan memang sedap. 5 Jempol ke atas 👍👍👍👍👍

Di
Ulasan №29

Sup kotak gear penyiram mulut. Makanan tempatan Borneo yang lazat. Tiada penyesalan. Tempat yang disyorkan untuk bersantai dan melepak bersama rakan dan keluarga anda. Sabah Sarawak adalah satu.

Ja
Ulasan №30

Bunyi hebat. Harganya memang bagus tapi mungkin boleh memberi sedikit potongan untuk orang Sabahan & orang Sarawak. 😊😊

Ka
Ulasan №31

Sabahan sebagai Gaya Pub .. Operasi sehingga sangat lewat, berhampiran Kedai Makanan Cina dan beberapa hotel seperti IBIS Hotel. Dan di bahagian belakang mendapat 7 Eleven, banyak tempat letak kereta.

az
Ulasan №32

Hebat! anda juga boleh memakai seluar dalam comin sana lol

Ki
Ulasan №33

Lazat 🤤 bernilai wang

Li
Ulasan №34

Ini adalah tempat yang bagus untuk bersenang-senang karaoke dan menari..tetapi kawan saya benar-benar kecewa kerana mereka tidak memainkan lagu inggeris permintaannya..semuanya dalam semua lagu melayu sahaja.

Am
Ulasan №35

Sedikit lebih kecil jika anda benar-benar ingin menari di lantai tetapi Borneoans Vibe yang begitu hebat dari muzik hingga reka bentuk. Benar-benar tempat yang boleh anda temui di KL dan nikmati hingga pagi!

Le
Ulasan №36

Tempat terbaik untuk ditanggung hang out .. chillin dan bersenang-senang! Kadar 100% lebih suka anda datang dan cuba! Yeehaa aramaitii ..

Mr
Ulasan №37

Tempat melepak yang bagus .. Makanan yang pelbagai dan sedap. 😍😍

Cy
Ulasan №38

Muziknya yang terbaik walaupun ruangnya sedikit lebih kecil tetapi ia tidak begitu buruk. Kita semua hanya ingin bersenang-senang.

Sh
Ulasan №39

Sangat bagus

Th
Ulasan №40

Tempat untuk sabahan dan sarawkian untuk berpesta. Speaker baik.

Ra
Ulasan №41

Gooooood

Ma
Ulasan №42

Orang Borneo, jika anda berada di KL dan hilang kampung halaman anda .. jangan ragu untuk datang ke sini 😊

2U
Ulasan №43

Masa untuk membawa beberapa tetamu atau keluarga atau kawan-kawan di sini untuk makan waktu adalah minuman minuman minuman juga mempunyai beberapa yum bir ........... sing 🤭🤭🤭🤭👍👍👍😋😋

Si
Ulasan №44

Tempat untuk sabahan dan sarawkian untuk berpesta. Speaker baik. Tempatnya bagus untuk pesta sehingga pagi

Ga
Ulasan №45

Sesuatu yang tidak kena dan tempat ini menurun. Tempat ini adalah kegemaran di masa lalu tetapi tempat untuk dielakkan sekarang.

Na
Ulasan №46

🤷🏼‍♂️masih buka walaupun 2200hrs PKP lol

An
Ulasan №47

Tempat ini akan penuh sesak pada jam 1 ++ pagi .. jika anda datang lewat maka kemungkinan menyanyi adalah 0%

Li
Ulasan №48

Perhimpunan Sabahan dan Sarawak di kelab ini kebanyakannya.Tempat yang bagus

Si
Ulasan №49

MESTI BELI 12 BIRU YANG BANYAK? muzik terlalu kuat

Is
Ulasan №50

Tempat yang bagus untuk minum bir .. Nikmati lagu-lagu Borneo ..

He
Ulasan №51

Terpaksa minum di sini beberapa minggu yang lalu .. tetapi tidak ada yang baik tentang pub ini .. tiada bitches, dan tidak ada bir harimau kadang-kadang ... Hahahaha 😂 😂

Mr
Ulasan №52

Benar-benar baik dan club..good hebat untuk menikmati ..

FL
Ulasan №53

Sabahan dan sarawak tempat gantung untuk menikmati muzik dan mabuk.

nb
Ulasan №54

Bagus tapi ruang untuk tnot tarian cukup :)

Jo
Ulasan №55

Timur malaysia ijoint selalu terjadi tempatnya

Sh
Ulasan №56

Tempat yang baik untuk karoks ketika tengah bulan

Ag
Ulasan №57

DJ nick sila mainkan lagu Rock .. Terima kasih

Sl
Ulasan №58

Tempat di mana orang-orang Borneo yang tinggal di Semenanjung Malaysia selalu berkumpul 😊

sa
Ulasan №59

Tempat ini banyak keadaan dan santai

Zu
Ulasan №60

Tempat yang bagus untuk melepak bersama rakan ..

Ta
Ulasan №61

Sayap ayam super, persekitaran yang indah

Da
Ulasan №62

Begitu halus

Ma
Ulasan №63

Gelombang Suara Buluh PP (Pulau Pinang) ...?

cr
Ulasan №64

Tempat orang-orang Borneo bersatu semula

Al
Ulasan №65

Kelab gaya Borneo terbaik di KL

Mi
Ulasan №66

Makanan yang bagus

Ro
Ulasan №67

Tempat terbaik untuk bersantai

Ju
Ulasan №68

Di mana orang Borneo lepaks untuk ausss

Za
Ulasan №69

Yang terbaik dari pub karoke yang terbaik pernah

Ju
Ulasan №70

Terbaik dari pub karoke yang terbaik pernah

DJ
Ulasan №71

Berhenti perx pada Malam Sabtu

BR
Ulasan №72

Sistem bunyi dan minuman buruk

gl
Ulasan №73

Keseronokan, menyeronokkan dan sorakan

Bi
Ulasan №74

Tempat yang menyenangkan!

Kh
Ulasan №75

Sungguh suka tempat ini

Lu
Ulasan №76

Datang hidup selepas 1 pagi

Mr
Ulasan №77

Kakitangan sangat kurang ajar.

Am
Ulasan №78

Kelab yang bagus

Co
Ulasan №79

Hati-hati orang mabuk

Ya
Ulasan №80

Tempat geat untuk dikunjungi

Su
Ulasan №81

Suka sangat

Ma
Ulasan №82

Bestt

Jo
Ulasan №83

Tempat yang sangat bagus.

ma
Ulasan №84

Tempat yang bagus untuk bersantai

Ro
Ulasan №85

Terang af

El
Ulasan №86

Ausss 5 bintang

em
Ulasan №87

Ok anak muda

Ka
Ulasan №88

Hebat!

mi
Ulasan №89

Begitu baik ...

Ex
Ulasan №90

Bagus..

Ro
Ulasan №91

Okey

Br
Ulasan №92

Onsoi boh👍👍

Je
Ulasan №93

Tempat yang bagus untuk bersantai

Al
Ulasan №94

Tempat yang cantik..

be
Ulasan №95

Selamat menikmati

Ku
Ulasan №96

Okey

Vi
Ulasan №97

Baik

La
Ulasan №98

Hebat .. !!! aramaitiiii .. !!!

Maklumat
100 Gambar
98 Komen
4.4 Penarafan
  • Alamat:No 68, Jalan Metro Pudu, Fraser Business Park Centre, 55100 Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur, 55200., Malaysia
  • Telefon:+60 16-370 8443
Kategori
  • Bar
Jam bekerja
  • Isnin:9:00PG–12:00PG
  • Selasa:9:00PG–12:00PG
  • Hari Rabu:9:00PG–12:00PG
  • Khamis:9:00PG–12:00PG
  • Jumaat:9:00PG–12:00PG
  • Sabtu:9:00PG–12:00PG
  • Ahad:
Pilihan perkhidmatan
  • Makan di restoran:Ya
Tawaran
  • Alkohol:Ya
  • Bir:Ya
  • Wain:Ya
Suasana
  • Kasual:Ya
  • Selesa:Ya
Khalayak
  • Kumpulan:Ya
Organisasi yang serupa
  • U9 PubBlk Q, 77, Jalan Desa 2/3, Desa Aman Puri, 52100 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia
  • BB DARTS62, Jalan Loke Yew, Pudu, 55200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • The Barn Pavilion KLLot C4 . 04 . 00, 168, Bukit Bintang St, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Challenger Hitz Bar22, Jalan Radin Bagus 6, Bandar Baru Sri Petaling, 57000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Uncle Sams CornerBlok.DG 9&DG 10.Grd flr.Plaza Pekeliling, Jalan Kampar, 50400 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • DV Entertainment Wisma MenjalaraLot 12-1, 12A-1 & 16, Wisma Menjalara, Jalan 7A/62A, Bandar Menjalara, 52200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Parisian Lounge & BarJln Metro Perdana 1, Kepong Entreprenurs Park, 52100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • SClass Pub128-140, Jalan Rimbunan Raya, Laman Rimbunan, 52100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • WET Deck, W Kuala Lumpur121, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • KenshinG-03A Ground Floor, The Intermark, 348 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia