user
Rock Bottom Changkat
42, Changkat Bukit Bintang, Bukit Bintang, 50200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Penampilan

Komen
G
Ulasan №1

Tidak ada nachos! Mereka bukan nachos. Mereka tidak dibuat oleh tukang masak. Tortilla cip terus keluar paket komersial; Baiklah saya boleh hidup dengan itu! Tetapi sos tidak nyata. Tiada apa-apa mengenainya. Sesetengah sos putih beberapa sos hijau dan beberapa sos kuning. Tiada tanda keju, alpukat atau tomato salsa. Saya tidak akan makan ini kepada anjing yang sesat. TIDAK memerintahkan nachos di sini melainkan perkara terakhir yang anda mahu lakukan sebelum anda d **!

ko
Ulasan №2

Sekiranya anda mencari bar yang sejuk di Changkat, Bukit Bintang, tempat ini sangat menarik dengan kakitangan yang cantik dan koktel koko 😁

Ne
Ulasan №3

Tempat yang baik! Kakitangan adalah perhatian dan bola. Tetapi band-band yang bermain boleh benar-benar membiarkan sendi ke bawah .. Sedikit di belakang dalam pilihan lagu mereka melihat kerana kebanyakan pelanggan berada di 30 mereka ... Lirik yang salah dan nyanyian patah pada malam kedua, yang pelik kerana bahasa Melayu berbahasa Inggeris ... terdengar lebih baik band di Thailand yang kebanyakannya dalam band tidak berbahasa Inggeris sama sekali dan mereka akan menyembelih band ini ...Plus jika anda akan melakukan mash lagu 2 naik tidak melakukan mata harimau ke Adele ... Benar-benar membunuh getaran bilik dan banyak orang yang tinggal ..Baik tetapi elakkan rombongan hari Rabu!

K
Ulasan №4

Kedai di mana anda boleh minum alkohol semasa bermain dengan kumpulan langsung. Pilihan lagu sangat sesuai untuk peminat rock, dan dicirikan oleh sebilangan besar pelanggan putih biasa. Ia adalah slapstick.Apabila tidak ada band, ia lebih mirip muzik tarian daripada rock, tetapi bagaimanapun, saya dikejutkan oleh penonton multinasional.Harganya bukan harga Malaysia, pelanggan antarabangsa dan tempatan tidak melihat.

si
Ulasan №5

Muzik yang bagus tetapi sangat berbau merokok. banyak perokok di dalam restoran.Suasana yang hebat, muzik yang bagus, tetapi tidak sesuai untuk orang yang alah kepada rokok. Kerana setiap meja dipam walaupun di bilik berhawa dinginSekiranya menetapkan zon untuk merokok di luar. Atau mempunyai sistem pengudaraan yang lebih baik di bilik penghawa dingin?

Ру
Ulasan №6

Setiap orang daripada kita mungkin mempunyai pengalaman yang berbeza semasa melawat bar ini. Orang lain mungkin tidak bagus tetapi saya tidak buruk sama sekali ia hebat. Suasana yang saya suka dan perkhidmatannya hebat. Minuman yang kami order kawan saya dan saya suka tapi tak ingat nama. Harga bahagian terbaik adalah berpatutan. Saya tidak akan mengesyorkannya tetapi cuba sahaja mana tahu, hehe.

ma
Ulasan №7

Tidak tahu mengapa saya terus datang ke sini! Mungkin ini adalah tempat di Changkat yang mempunyai muzik langsung penuh. Walau bagaimanapun, band ini tidak sama setiap minggu, jadi jika saya datang malam Jumaat ini & menikmati muzik band 80, mungkin mereka tidak akan bermain lagi pada hari yang sama minggu depan, yang menjengkelkan untuk saya .. esp, mereka juga tidak t meletakkan tema band dalam media sosial mereka. Perkhidmatan ini baik-baik saja, DJ kadang-kadang dimatikan, hanya memainkan senarai main. Adalah pengalaman Paulaner pint sekali ... begitu mengecewakan, tetapi sekali lagi, saya tetap menjadi pelanggan tetap mereka .. 🤷🏼 ️ ️

Ke
Ulasan №8

Bar ini dan Mengapa tidak bar dan menu disatukan.Ada baiknya ada live band.Saya takut tawar-menawar sedikit agresif.Menu ini sama seperti Mengapa tidak melarang.Kumpulan muziknya sangat bagus. Tetapi kakitangan menjemput bar ini dengan kuat ...

Ka
Ulasan №9

Bar ini hebat. Harga bir Happy Hour adalah yang terbaik dari bar utama di Changkat, dan lokasinya sesuai di Action dengan ibu kota A. Pilihan makanan, makanan ringan dan minuman bar, menjadikan pengalaman yang baik. Mereka mempunyai kumpulan live yang juga rock.

Se
Ulasan №10

Suasana baik dan pelayannya ramah tetapi dapurnya sangat perlahan.

An
Ulasan №11

Tempat kegemaran saya untuk happy hour di Bukit Bintang. Anda boleh mendapatkan tiga pint pilihan anda termasuk Paulaner dan Kilkenny dengan harga RM77 + yang mana banyak di KL mahal. Tempat duduk yang bagus dan menu grub yang bagus juga

Ha
Ulasan №12

Anda pasti akan jatuh cinta di tempat ini. Suasana, suasana, pemilihan muzik sangat mengagumkan. Krew yang ramah dan persembahan DJ yang mengagumkan menjadikan saya gembira. Secara peribadi, ini adalah tempat yang paling kerap berlaku di Changkat.

Jo
Ulasan №13

Makanan yang baik, banyak minuman, kakitangan yang ramah

Ch
Ulasan №14

Kacang tidak atas, hamburger ok tetapi salad keluar. Singkatnya datang ke sini untuk pasta dan burger tetapi bukan untuk minuman mereka yang tidak baik atau rata-rata.

Ha
Ulasan №15

Kualiti orkestra hebat, dan wainnya murah

Je
Ulasan №16

Sangat bising dan bau. Terdapat banyak orang yang merokok di dalam rumah walaupun ada tanda yang mengatakan tidak merokok. Kakitangan tidak berhenti sesiapa pun daripada merokok dan terdapat asbak pada setiap meja. Harga koktel baik-baik saja tetapi tidak rasa hebat. Kami tidak menyusun semula selepas kaca pertama. Pelayan membawa bil segera selepas kami enggan menyusun semula. Kami hanya ada selama 30 + minit dan pub tidak penuh. Rasanya seperti mereka cuba membuat kami pergi dengan segera jika kami tidak memesan pusingan kedua. Keseluruhan saya tidak akan mengesyorkan pub ini kerana ada pilihan yang lebih baik di dekatnya.

Go
Ulasan №17

Perkhidmatannya baik, koktel tidak teruk.

Ku
Ulasan №18

Perkhidmatan yang baik ...Kakitangan yang ramah dan pengurus mr.neet

Te
Ulasan №19

Bar dua tingkat betul-betul di tengah-tengah jalan yang menyediakan 2 hiburan yang berbeza untuk semua orang yang bersedia untuk melawat. Di tingkat pertama, anda akan menemui orang yang duduk di sekeliling sambil menikmati band live yang (ketika saya melawat pada petang Sabtu) memainkan pelbagai muzik rock. Di tingkat dua, orang menari ke beberapa set remix yang dimainkan oleh DJ. Bagi minuman, cukup biasa.

Sa
Ulasan №20

Muzik yang hebat dan telah datang ke sini selama bertahun-tahun. Saya membawa semua kawan saya yang datang ke Malaysia di sini. Tetapi perkhidmatan yang dahsyat di bar. Lelaki yang juruwang mula merakam video dari telefonnya pada tarian gadis saya. Ia tidak sopan untuk imej korporat dan saya memberitahunya. Dia berkata dia telah menonton saya selama bertahun-tahun. Jadi dia tidak akan memadamkannya. Ia adalah satu pengalaman yang dahsyat. Dia seorang juruwang dan kakitangan yang melakukan ini. Saya tidak dapat melancarkan aduan rasmi kerana saya terbang dari negara ini. Dia kelihatan seperti. Juruwang baru di belakang bar dan ini berlaku pada akhir bulan Februari, 2019. Sekali lagi akan membuat laporan polis mengenai lelaki ini. Berhati-hati jika anda adalah sekumpulan wanita.

Fr
Ulasan №21

Lokasi bagus di Changkat! Terkenal dengan Band live Seperti Jiwa yang dituturkan, anak Adam. Muzik yang baik, mood yang baik. Barang-barang ini sangat bersaing, Beer sejuk. Jika anda benar-benar haus meminta botol besar Wisky .... Makanan juga bagus .... Tempat yang baik untuk bersantai

Da
Ulasan №22

Tempat ini meriah! Ia adalah campuran antarabangsa dari backpacker, penduduk tempatan dan melawat Asia. Muzik tarian sedikit cheesy dan 5-10 tahun dari tarikh tetapi ia turun dengan baik jika tidak sedikit kuat. Jangan pergi ke sini untuk berbual secara senyap!

DC
Ulasan №23

Adalah tempat yang bagus untuk bersantai dengan rakan baik.

Co
Ulasan №24

Tempat yang bagus untuk bersantai dengan rakan-rakan. kakitangan yang ramah dan penyanyi dan pemain kumpulan. harga ok

Ga
Ulasan №25

Satu-satunya lounge yang saya dapati cukup baik untuk bersenang-senang. Muzik yang lebih baik dan lebih kuat dari yang lain. Tiada yuran penyertaan. Makanan dan minuman berpatutan. Ia disyorkan untuk pergi pada 10:30 malam, ambil tempat duduk dan tunggu sehingga 11 - 11:30 malam untuk bersenang-senang untuk memulakan.

no
Ulasan №26

Koktel adalah yang palsu. Mereka tidak meletakkan apa yang mereka terangkan, hanya jus atau soda atau apa sahaja, saya membeli 2 koktail tetapi hanya seperti jus, tidak ada perasaan sama sekali. Saya mempunyai koktel yang lebih baik di bar yang berbeza di jalan yang sama. Pengalaman koktail saya benar-benar buruk di sini.

Ni
Ulasan №27

Seronok pada malam Jumaat tetapi kumpulan muzik hari minggu tidak bermain rock atau mereka mempunyai kuiz pub jadi jangan mengharapkan goyang pertengahan minggu secara lalai. Minuman lebih mahal daripada bar berdekatan tetapi anda membayar untuk pengalaman menonton band. Tempat ini berhawa dingin. Ia sangat sibuk pada hujung minggu jadi jika anda mempunyai kumpulan yang lebih besar dari 2, anda perlu menempah tempat duduk atau muncul lebih awal.

Ka
Ulasan №28

Saya ingin suka tempat ini dengan begitu teruk (kami mendengar beberapa rock dan muzik reggae yang dimainkan) tetapi seperti Fire and Ice, kami mengalami beberapa perkhidmatan yang sangat dahsyat di sini yang bertujuan untuk teman lelaki kami. Ia adalah malam wanita jadi saya sendiri dan 2 teman wanita minum secara percuma. Rakan lelaki kami pergi ke bilik mandi ketika kami melangkah ke bar dan kanak-kanak perempuan kami menjangkau tempat duduk. Kami sudah duduk dan diberi menu untuk melihat apabila rakan kami kembali dari bilik mandi. Saya fikir pelayan itu fikir dia seorang lelaki rawak yang ingin membuat tuntutan di meja kami kerana dia datang dan bertanya kepadanya jika kami bersama kami. Apabila dia memberitahu pelayan bahawa dia tidak mahu minum, dan hanya mahu segelas air, pelayan menjawab Nah apa yang anda lakukan di sini kemudian? Kami dengan cepat mengambil barang-barang kami dan meninggalkannya.

Na
Ulasan №29

Tidak mengapa, tidak pernah sesak. Biasanya mempunyai band kehidupan yang baik dan seumpamanya.

Ha
Ulasan №30

Suasana yang enak, makanan dan minuman yang baik

An
Ulasan №31

Tidak pasti berapa kali bintang khas di changkat yang dibina ini telah bertukar nama, tetapi masih mengekalkan nisbah pelayan / penghuni yang tinggi di seberang jalan. Tidak pasti adakah itu perkara baik ..

dj
Ulasan №32

Kelab yang hebat ..... on pada titik ... sangat mencadangkan pergi ke tengah tengah malam pada hari Jumaat dan Sabtu ....

Hi
Ulasan №33

Tempat kecil dengan muzik yang bagus. Bir murah. Tempat ditutup lebih awal.

Ni
Ulasan №34

Kumpulan muzik yang bagus dan suasana yang hebat tetapi tidak selalu tahu kapan Kilkenny mereka rata. Mencuba untuk meminum bir basi adalah mematikan. Sebilangan penyelia menyalahkan pelanggan. Di sini pelanggan tidak selalu betul menurut pengurusan.

유다
Ulasan №35

Salah satu tempat paling ramai di Changgatbukit. Havana sudah tua. Sekiranya anda ingin menikmati muzik dengan kuat dan mahu menari di tingkat dua, ia hebat di sini. Dan kakitangan sangat teruja ㅋㅋ

OO
Ulasan №36

Muzik dan suasana benar-benar baik. Ia adalah ruang yang menyakitkan bagi bukan perokok. Sukar untuk bernafas sambil merokok. Air Malaysia mahal dan minuman mahal. Saya fikir ia nilai muzik dan nilai pembesar suara. Rokok adalah jawapan yang sebenar.

Ra
Ulasan №37

Band yang baik dan dj bagus, lagu tarian yang bagus

On
Ulasan №38

DJ Lousy, tetapi band live yang baik. Telah memberitahu bahawa menara Heineken dan harimau boleh ditukar dari segi harga dan oleh itu menjangkakan 250 ringgit, telah mendapat bayaran 360 ringgit. Membayar premium untuk bir buruk dalam persekitaran yang buruk.

Cl
Ulasan №39

Haha ... Saya akan katakan saya menikmati malam itu. Bagaimanapun, mereka mempunyai malam perempuan. Selain itu, lantai tarian dinyalakan! Sekiranya anda bercadang menari dan berseronok dengan kawan-kawan anda, ia akan menjadi hebat.

Ki
Ulasan №40

Berhati-hati. Mempunyai beberapa bir di happy hour, yang baik. Kecuali disaksikan anggota kakitangan yang mendapat tikus mati dari siling dan terus berlari ke bilik mandi. Kembali beberapa malam kemudian untuk menonton kumpulan. Sebilangan besar bar menawarkan happy hour dengan potongan 50% atau beli satu dapatkan percuma.Saya bertanya kepada kanak-kanak lelaki di depan jika selamat hari, 50% mereka mengatakan ya dan membawa kami masuk. Saya meminta pelayan untuk jam gembira dan tonik dan suami saya mempunyai Jack Daniels. Suami saya JD disiram sepenuhnya, mereka mengharapkan dia meletakkan kok dengan itu. Dia mengambilnya kembali, mereka tidak mengatakan apa-apa, hanya menuangkannya dan memberinya yang tepat. Kami mempunyai beberapa minuman dan meminta bil.Tiada jam gembira!Saya meminta untuk berjumpa dengan pengurus, seorang lelaki bernama Azizie M.Y. Dia membawa saya ke luar dan mengatakan bahawa kami duduk di tempat yang salah!Di papan happy hour di luar terdapat anak panah yang sangat kecil menunjuk ke atas, yang ke arah saya melihat ke bar. Kami sepatutnya naik ke tingkat atas, saya tidak tahu ada tingkat atas.Tagihannya sangat, sangat mahal dan saya merasa seolah-olah kita ditipu. Oleh itu, jika anda pergi ke bar ini, BERHATI-HATI!

C.
Ulasan №41

Muzik secara langsung hebat! Kami mencari tempat lain yang serupa atau lebih baik daripada ini di persekitaran tetapi tidak ada yang menyerupai atau mendekatinya. Kemudian kami kembali tiga hari berturut-turut hingga jam 3 pagi. Perkhidmatan yang sangat baik Dan muzik langsung sangat sangat baik setiap malam.

Mi
Ulasan №42

Bukan bar yang buruk, hanya berharap ada lebih banyak bir kraf untuk dipilih. Mempunyai dua tingkat, kedua-duanya dengan tempat duduk dalaman. Lantai bawah mempunyai tempat duduk di luar serta tingkat atas mempunyai balkoni luaran.

Na
Ulasan №43

Persekitaran yang baik dan kakitangan yang ramah.

Ulasan №44

Menarik anda dengan harga malam wanita. Tetapi kemudian anda tidak boleh pergi dari konsert itu. Anda perlu pergi ke bar tingkat atas yang hanya muzik radio ... terima kasih, saya lebih suka ke mana-mana bar lain di jalan ini ...

Vi
Ulasan №45

Baik untuk minum atau dua dan goncang kaki anda. Anda mendapat permulaan yang baik dengan minuman anda. Dan mereka juga mempunyai pilihan yang baik dalam makanan vegetarian juga. Mempunyai pelbagai variasi makanan Melayu, Cina dan lain-lain.Pengurus dan pelayan tidak membantu jika anda memerlukan pendapat.Pasti akan datang melawat ketika saya di KL

La
Ulasan №46

Pelayan adalah sopan, memaksa dan menyentuh kita dengan tidak sesuaiTempat yang dahsyat, mereka menipu anda mengatakan mereka mempunyai minuman percuma, kemudian membuat anda membayar untuk minuman maka katakan anda hanya dibenarkan minum di tingkat atas ketika di tingkat atas kosong.Jangan datang ke sini.

sa
Ulasan №47

Dj memainkan muzik yang sangat bagus dan dia adalah staf osam budak lelaki yang sangat baik.Ini tempat terbaik untuk kekasihAnda datang ke sini untuk minum dan menikmati tarianMalam Jumaat dan Sabtu khas untuk peminat berr di sini ROCK @ BOOTM 🤗

Dy
Ulasan №48

Beberapa malam, ia boleh menjadi sesak kerana kekurangan ruangPerlu memperluaskan menuSons of adam adalah kumpulan yang mesti anda periksa dengan blues dan rock & rollSemua orang ramai

Ho
Ulasan №49

Mereka mempunyai harga dan perkhidmatan happy hour yang baik. Koktel tidak teruk, tetapi mereka sedikit terpukul dan terlepas. Bernilai perjalanan untuk happy hour yang murah.

Mu
Ulasan №50

Batu bawah di changkat dibuka sehingga pukul 3 pagi. Jadi nikmati dengan DJ. Dan sangat bagus untuk mendapatkan pesta di sini. Sejauh ini Gerry gembira.

J-
Ulasan №51

Tempat kecil yang sejuk untuk mempunyai bevvy atau 2. Wain jam selamat hingga 9 malam membeli satu mendapatkan satu percuma untuk 35rm atau 3 pint untuk 70rm.

Ne
Ulasan №52

Sama sekali tidak datang ke sini. Keselamatan sangat agresif dan akhirnya memerangi semua orang di bar tanpa alasan. Malah gadis-gadis itu terkena keselamatan. Mengancam nyawa untuk datang ke sini.

MI
Ulasan №53

Pub di sekitar sini mempunyai band yang hampir hidup, tetapi sangat bagus untuk mendengar bunyi batu dan logam di sini. Draf Beer adalah yang terburuk, tetapi muzik adalah tempat untuk pergi.

Ha
Ulasan №54

Salah satu bar terbaik untuk muzik.live .... pada look.this dude dia yang terbaik .... dan jangan lupa tip untuk dia ... dia adalah an.open.mind dan dude besar untuk berbual dengan

He
Ulasan №55

Elakkan kedai ini!Keselamatan yang sangat agresif yang mencari tekanan.merosakkan apa yang telah menjadi malam yang menyenangkan sehingga ketika itu.Malangnya anda harus memberi bintang. Jika tidak, saya tidak akan memberikan satu pun.

Ni
Ulasan №56

Sangat tidak profesional, keselamatannya sangat agresif dan secara amnya bukan suasana yang menyenangkan.Rakan rakannya dipukul ke hospital hampir tanpa sebab. Lebih baik dielakkan.

Ja
Ulasan №57

Tempat yang selesa dengan makanan yang layak. Harga tidak terlalu buruk. Perkhidmatan sangat baik.

Pr
Ulasan №58

Orang ramai, tempat keturunan dengan banyak makanan India yang bagus. Kacang masala PANAS 🔥

tu
Ulasan №59

Minuman sedap. Barang terlalu mesra. Muzik terlalu bagus

Mo
Ulasan №60

Tempat yang sangat baik untuk bermalam. Makanan yang baik dan kakitangan yang baik

Su
Ulasan №61

Sebaiknya pergi ke RB Bangsar. Yang di sini di Changkat tidak diurus dan dikendalikan dengan baik. Perkhidmatan perlahan dan terasa sangat sesak!

Ai
Ulasan №62

Cinta persembahan band live hehe! Dan bagus jika anda mahu pergi bersendirian juga

篠原
Ulasan №63

Sesetengah kakitangan sangat menjengkelkan. Kami membayar wang apabila kami mendapat tur bir. Selepas 40 orang kakitangan lain meragui kami tanpa memeriksa sama ada kami membayar. Kami merasakan mereka cuba menipu kami. Saya tidak pernah datang ke sini.

Da
Ulasan №64

Nilai yang baik untuk wang dan perkhidmatan yang penuh perhatian

Da
Ulasan №65

Perkhidmatan changkat yang tipikal. Mereka akan melakukan apa sahaja untuk mendapatkan anda. Lupakan apa-apa perkhidmatan selepas itu. 30 minit untuk membuat kopi. Lupakan untuk membawa perubahan dari tagihan anda. Purata makanan

Ma
Ulasan №66

Tempat yang bagus untuk minum, DJ hebat dan barangan mesra !!! Layak untuk masuk

ma
Ulasan №67

Pencuri! mereka mengumumkan harga untuk pelanggan, apabila penambahan sebanyak 50 ringgit lebih banyak daripada 10 rugi cukai. muzik terlalu kuat.

Ch
Ulasan №68

Sentiasa menjadi tempat yang menyeronokkan untuk berjumpa dengan rakan-rakan untuk beberapa muzik rock klasik yang baik yang dilakukan oleh Anak-anak Adam.

Ma
Ulasan №69

Band hebat! Memainkan beberapa batu hebat seperti Metallica dan GNR.

Md
Ulasan №70

Orang ramai yang indah. Harga Terjangkau untuk Menara bir. Jika anda pergi ke sana mencari Pias. Disyorkan. ✌🏻

Wi
Ulasan №71

Muzik bagus, band live dan makanan sangat bagus tetapi tidak halal walaupun

Am
Ulasan №72

Masalah saya adalah dengan bouncer..tetap untuk memaksakan dan menjadi seperti anda seorang muslim bla bla .. Tidak akan mendengar dari seorang lelaki yang munafik..dalam perkhidmatan yang hebat

Kr
Ulasan №73

Minuman yang berpatutan.Makanan yang hebat. Terutama suka hidangan Biryani Chicken dan tandoori di sini

Ke
Ulasan №74

Tempat pelancongan yang biasa-biasa saja. Selalunya mempunyai kumpulan muzik yang bagus dan kuiz mingguan. Kakitangan adalah kualiti biasa yang anda dapat di Changkat

To
Ulasan №75

Anda boleh mendengar muzik rock live. Ia adalah Bar popular dengan populasi pelanggan yang baik.

Ma
Ulasan №76

Ini bar bukan tajuk lagu okay 😂

Ro
Ulasan №77

Kumpulan live yang bagus selepas jam 9:30. Perkhidmatan hebat dan sangat sopan.

Mo
Ulasan №78

Muzik yang bagus. Kakitangan yang ramah. Pias Was Great. Pasti Akan Datang Kembali ... ...

Az
Ulasan №79

Sebilangan besar lagu-lagu band adalah untuk orang-orang lama, tetapi lantai tarian di tingkat atas sangat mengagumkan.

se
Ulasan №80

DJ mempunyai penalaan yang baik. Lagu menarik untuk menari. Koktel adalah begitu-begitu.

Da
Ulasan №81

Kami berhenti ketika perjalanan itu adalah tempat yang menyeronokkan, muzik yang hebat, 100% akan kembali :)

pi
Ulasan №82

Dj mungkin lebih baik dengan gabungan lagu ... agak pincang .. bukan tempat yang terang.

gr
Ulasan №83

Persekitaran yang sangat baik jika anda masuk ke dalam batuan rock alangin

bl
Ulasan №84

Muzik itu mengagumkan, satu-satunya perkara yang buruk ialah ia terlalu sesak dengan tidak banyak ruang. Namun masih salah satu kegemaran saya.

Ma
Ulasan №85

Tempat yang baik untuk minum dan perkhidmatan muzik yang baik adalah terlalu baik

Si
Ulasan №86

Tidak akan lagi! Kakitangan yang sangat kasar dan mudah marah. Saya pasti hilang keinginan untuk berpesta di sana.

Pa
Ulasan №87

Tempat terbaik di bukit bingang untuk live band, minuman berpatutan dan TV sukan.

ex
Ulasan №88

Kumpulan ini hebat dan hebat .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pelayan juga proaktif, Sekiranya saya datang lagi saya akan datang untuk band. Saya suka band !!

Ja
Ulasan №89

Bar yang bagus dengan band live ... suasana yang nyaman

Ar
Ulasan №90

Saya datang ke sini untuk kumpulan mereka setiap hari Isnin selepas itu saya naik ke tingkat atas untuk menikmati koktel segar.

Em
Ulasan №91

Saya suka bar di sini, hebat. Pasangan bartender sangat baik dan sabar

Mu
Ulasan №92

Pemasangan bar standard, perkhidmatan mungkin lebih baik

CH
Ulasan №93

DJ tidak membawa suasana, muziknya biasa.

Yo
Ulasan №94

Kakitangan yang ramah, muzik live yang bagus, nilai untuk wang

Am
Ulasan №95

Muzik secara langsung tidak bagus pada hari kami pergi tetapi mereka sering menukar band

Vi
Ulasan №96

Tempat yang baik untuk makan dengan rakan-rakan, tetapi mempunyai menu yang sangat terhad!

Ga
Ulasan №97

Muzik yang bagus .. booz berharga .. set hujung minggu ..

Pa
Ulasan №98

Muzik berkhayal yang hebat. Suasana yang baik. Minuman yang lumayan.

Aj
Ulasan №99

Tempat yang baik muzik bagus, sedikit pilihan rendah dalam sayur-sayuran

Ma
Ulasan №100

Makanan tidak mengagumkan tetapi waktu gembira sangat baik

Maklumat
100 Gambar
100 Komen
3.7 Penarafan
  • Alamat:42, Changkat Bukit Bintang, Bukit Bintang, 50200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Tapak:http://www.theolivetreegroup.com/
  • Telefon:+60 11-6172 9892
Kategori
  • Bar
Jam bekerja
  • Isnin:3:00–11:30PTG
  • Selasa:3:00–11:30PTG
  • Hari Rabu:3:00–11:30PTG
  • Khamis:3:00–11:30PTG
  • Jumaat:3:00–11:30PTG
  • Sabtu:3:00–11:30PTG
  • Ahad:
Organisasi yang serupa
  • BLACKmarket St Mary PlaceSt.Mary Place, 1, Jalan Tengah, Kuala Lumpur, 50250 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Ziggys Bar Kl28, Changkat Bukit Bintang, Bukit Bintang, 50200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Os
    Oswego BarJalan Pinang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • PS150Ground Floor, 150, Jalan Petaling, City Centre, 50000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Toji Sake Bar122, Jalan Kasah, Medan Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • The Pawn Room46B, Persiaran Zaaba, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • DEEP BLUE (Rooftop Bar)Level 51, THE FACE Suites (Sky Deck, 1020, Jln Sultan Ismail, Kampung Baru, 50250 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • We
    Wet DeckNo. 121, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • W
    W XYZ(SM) BarNo 5, Jalan Stesen Sentral, Kuala Lumpur Sentral, 50470 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • THIRTY8 Restaurant, Bar & LoungeGrand Hyatt Kuala Lumpur, 12, Jalan Pinang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia