user
TREC KL
438, Jln Tun Razak, Royal Selangor Golf Club, 50400 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Penampilan
Komen
am
Ulasan β„–1

Tempat yang paling havoc untuk anak muda KL berhibur dan minum arak dan berzapin dan makan pizza paling sedap di KL. Jangan drive kalau mabuk guysβ˜οΈπŸ˜‘

Ed
Ulasan β„–2

Jam 5 pagi jln jem...ramai yg mabuk baru klr pub

Mo
Ulasan β„–3

Tempat cantik cuma kesesakan yg terlampau krn pbinaan yg masih dlm progress.

aa
Ulasan β„–4

Jalan sangat teruk . Asyik Silap simpang je disebabkan jalan under construction.

Em
Ulasan β„–5

Ramai anak melayu dahagakan minuman beraneka rasa serta ubat-ubatan moden disini orang kata.

ib
Ulasan β„–6

Not bad boleh je lah

em
Ulasan β„–7

Tempat jin bertandang ni wei..klu ko muslim jgn pergi

Da
Ulasan β„–8

Ok tmpt yg bagus

na
Ulasan β„–9

Xelok tempat ni..kucar kacir dgn org mabuk..xhape2

ma
Ulasan β„–10

Pusat hiburan exclusive pilihan ramai serta pelancong luar..

ME
Ulasan β„–11

Ada kedai pizza orang cakap sedap?

zu
Ulasan β„–12

Laluan dalam kemas kini parking kurang memuaskan.

Ke
Ulasan β„–13

Santaiiii...

He
Ulasan β„–14

Bising

Sa
Ulasan β„–15

Tpt buang duit

no
Ulasan β„–16

Tak pernah masuk

La
Ulasan β„–17

Tempat sagt besih..dan tenang

Sh
Ulasan β„–18

BLACK ..KWN YANG SUKA BURUK KAN KAWAN.

Fa
Ulasan β„–19

Mabuk teruk

Mo
Ulasan β„–20

Sesak yg terlampau

Ku
Ulasan β„–21

2nd options after Jalan Alor, Bukit Bintang πŸ˜‚

Im
Ulasan β„–22

The best ! Banyak awek lawa !

Ch
Ulasan β„–23

Burung hantu is the best OWLSOME

ka
Ulasan β„–24

Saya parking sini utk ke RHB

jo
Ulasan β„–25

Sini aku pernag hantar org..

Ab
Ulasan β„–26

Tempat x elok...

Fa
Ulasan β„–27

Melayu xboleh masuk. Dosa!

Pa
Ulasan β„–28

Tempat selesa

Ab
Ulasan β„–29

Tempat yang best...selesa..

AZ
Ulasan β„–30

Tempat maksiat

Sh
Ulasan β„–31

Dah tak meriah

pr
Ulasan β„–32

Bangsar and Changkat put together

Ak
Ulasan β„–33

Tempat maksiat

dr
Ulasan β„–34

Terdapat banyak bar, banyak gerai, banyak kafe, hiburan, parking kenderaan disediakan, tandas bersih

Na
Ulasan β„–35

Tak sabar nak tunggu siap

Ψ­Ψ§
Ulasan β„–36

Ramai melayus eh

Ka
Ulasan β„–37

Starbuck tutup jam 5am

CI
Ulasan β„–38

Tempat manusia makan lepas mabuk di zouk

Sh
Ulasan β„–39

Tempat yang tidak sepatutnya wujud

Ha
Ulasan β„–40

Tempat maksiat

Su
Ulasan β„–41

Malaysia Surya tanda

fe
Ulasan β„–42

Park tepi ,pergi 7e je

Im
Ulasan β„–43

Banyak dosa sial sini

Ha
Ulasan β„–44

Makanan dia sedapppp

Ni
Ulasan β„–45

Tempat buat dosa no1 KL

DE
Ulasan β„–46

Hebat

Ka
Ulasan β„–47

Okay lah

be
Ulasan β„–48

πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ba
Ulasan β„–49

Mengarut

We
Ulasan β„–50

Terbaik

ka
Ulasan β„–51

Terbaik

Ha
Ulasan β„–52

Terbaik

no
Ulasan β„–53

πŸ‘πŸ‘

Ja
Ulasan β„–54

Terbaikkk

Bo
Ulasan β„–55

Sow sow

Br
Ulasan β„–56

Terbaik

Za
Ulasan β„–57

Sedap

su
Ulasan β„–58

Mabuk place

AM
Ulasan β„–59

Jalan jemnnkmampos

Ev
Ulasan β„–60

Mungkin kerana wabak, orang ramai tidak ada di sini. Adalah tidak kagum sama sekali. Kelab n pub ada di sana, tetapi orang ramai hilang. Mungkin dan mudah-mudahan pada lawatan saya yang seterusnya, saya dapat melihat, merasakan dan suasana tempat itu. Jadi buat masa ini, ia hanya 2 bintang

Er
Ulasan β„–61

Salah satu pertubuhan yang lebih bertenaga di TREC, harga berpatutan dan kakitangan sangat membantuMempunyai satu malam untuk mengingati bagaimanapun elakkan nachos di semua kos πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

Va
Ulasan β„–62

Pengalaman hebat di kl.. Jika anda mahukan wanita muda yang cantik seksi dengan minuman 🍻 maka anda mesti pergi ke sana

Is
Ulasan β„–63

Dibuka hanya sehingga 12 kerana covid.. tempat yang bagus untuk menari dan bersantai..

Ca
Ulasan β„–64

Tempat yang baik untuk hangout selepas kerja

re
Ulasan β„–65

Disyorkan untuk bergaul dengan rakan-rakan, suasana yang baik dan sejuk. Banyak restoran yang boleh dipilih.

Ho
Ulasan β„–66

Saya sangat suka bagaimana bangunan lama itu diubah suai untuk memenuhi keperluan moden di tengah-tengah KL!

Je
Ulasan β„–67

Keseluruhan kawasan ini dipanggil TUN RAZAK, dan terdapat banyak bar dan restoran khusus yang berlainan di sini, dan sudah tentu terdapat kelab malam di sini! Dapatkan minuman ini dan makan dengan lurus! Saya melakukan kerja rumah di Internet untuk mewujudkan kawasan kehidupan malam seperti Hong Kong Lan Kwai Fong! Semalam malam (29 Mac), saya pergi minum di sini dan melihat semua bar. Saya tidak mengharapkan gaya reka bentuk yang benar-benar baru dan unik unik di tempat ini! Harga setiap wain adalah berbeza. Sila ketahui lebih lanjut mengenai harga sebelum dimakan. Semua bar adalah selamat sejam sebelum jam 9 malam. Harga wain sangat murah! Kami minum di Pub Irish malam tadi. Wain 500ml Carlsberg hanya RM9.90. Kami tidak dapat mencari wain yang murah di Kuala Lumpur, dan ia adalah lazat, ia bernilai mengesyorkan! πŸ€ͺ

Ja
Ulasan β„–68

Tempat yang cantik..

Co
Ulasan β„–69

Tempat yang agak berkarat (secara harfiah). Sekarang saya faham mengapa ia adalah tempat yang boleh di Instagram. Makanan jari juga sedap. Harga happy hour juga tidak teruk. Satu-satunya perkara yang saya fikir boleh diperbaiki adalah akses ke tempat letak kereta. Tidak mesra.

ch
Ulasan β„–70

Tempat meletak kereta percuma percuma selepas jam 18:00, setakat ini banyak kali ada dan dikenakan sifar. Meja baru meja, bagus terutama sotong telur asin dan burger. Ubi udang saya masih boleh bertambah baik! Ganbateh!

Ta
Ulasan β„–71

Ia adalah tempat yang mengagumkan di Malaysia

Co
Ulasan β„–72

Tempat yang bagus tetapi dengan PKP banyak kedai makan telah ditutup.

Mo
Ulasan β„–73

Gabungan banyak bar, pub dan restoran lain. Baik untuk melepak dan menerokai kehidupan malam.

Da
Ulasan β„–74

Pihak pesta hiburan. Mood bagus. Tidak merokok di bar akan menjadi hebat.

Ch
Ulasan β„–75

Salah satu tempat clubbing (kelab malam) di Kuala Lumpur. Mereka mempunyai muzik yang baik, bersih, dan mudah untuk sampai ke sana. Ia terletak sangat baik. Saya pergi ke salah satu bar di sana, saya terlupa namanya. Anda perlu melawat sana. Muzik itu menakjubkan! πŸ’ƒ

Ve
Ulasan β„–76

Tiada seorang pun kakitangan yang memakai topeng. Selain itu, jika anda membayar tempat letak kereta dengan kad kredit, sistem tidak berfungsi antara 11:30 malam hingga 12:30 pagi.

qu
Ulasan β„–77

Banyak bar dan restoran untuk anda pilih. Terdapat nama kelab terkenal yang memanggil zouk juga. Mempunyai makan malam di Element boleh mengalami persembahan khas Pertunjukan masakan Chef terkecil di dunia.

Na
Ulasan β„–78

TREC Kuala Lumpur (Taste, Relish Experience, Celebrate) adalah pusat hiburan terbesar di bandar ini, yang menampilkan pelbagai restoran, bar, pub, lounge, kafe, dan kelab di bawah satu bumbung. Seluas 28,000 meter persegi, pusat makan dan hiburan malam ini terletak di sepanjang Jalan Tun Razak, dengan pemandangan Kelab Golf Royal Selangor, Menara Berkembar Petronas, dan Menara KL.TREC Kuala Lumpur juga merupakan rumah baru kelab malam super paling popular di Asia, Zouk KL. Menawarkan 11 konsep hiburan malam di bawah satu bumbung, para pengusaha kelab berpengalaman akan mengenali beberapa konsep kehidupan malam asal Zouk KL seperti Zouk Main Room, Phuture, dan Velvet Underground, serta kawasan ahli eksklusif, ruang makan di luar ruangan, bar, bilik kelab, lounge , dan dek balkoni. Diakses dalam jarak sepuluh minit pemanduan dari Pavilion KL dan Starhill Gallery, baca terus untuk mengetahui hiburan malam dan tempat makan TREC Kuala Lumpur yang paling popular.

ιƒ­ζ¨Ή
Ulasan β„–79

Pizza adalah super lazat, ia adalah kerak nipis, segar dan wangi, dengan 4 koktel dengan rakan-rakan, rasa yang sangat pelik, bersebelahan dengan kelab malam yang terkenal, sama ada ia dimainkan untuk mencari makanan, atau selepas makan dan kemudian bermain, Ia sangat mudah, terdapat ramai orang, kereta tidak melalui pintu kedai, atmosfernya hebat.

Az
Ulasan β„–80

Makanan masih sedap, eventho datang lambat

De
Ulasan β„–81

Pertama kali ke sana, telah melewati tempat itu selama lebih dari setahun. Tempat yang bagus untuk bersantai, arak & makan dan jelas - pesta !!!

He
Ulasan β„–82

Tempat letak kereta yang luas dengan pemandangan yang baik, banyak restoran untuk dipilih semasa waktu makan tengah hari.

Hi
Ulasan β„–83

ZOUK adalah tempat yang bagus untuk pesta, terutamanya dengan sekumpulan kawan. Gabungan orang yang bagus; suasana yang mesra dan kakitangan yang cukup baik. Muzik juga bagus. Saya lebih suka lorong di sebelah kanan. Berharap untuk membayar kira-kira RM100 seorang jika terdapat 5 hingga 9 kilat dalam rombongan dan parti anda sehingga jam 3.30 pagi. Cheers!

Cr
Ulasan β„–84

1 pusat hiburan berhenti. Anda boleh menemui restoran, kafe, bar di semua tempat. Ruang letak kereta yang besar. Mengesyorkan Supperclub untuk makanan & koktel mereka.

Al
Ulasan β„–85

Satu hentian - tempat terbesar di kl untuk minum atau kehidupan malam! Mesti mampir

Si
Ulasan β„–86

Datang ke sini untuk acara Boost 3 hari. Tempat letak kereta di bangunan itu adalah FOC dari 5 petang dan seterusnya.

刘亦
Ulasan β„–87

Persekitaran kehidupan malam sangat baik, dengan bar, makanan, minuman dan rasa gourmet dari seluruh dunia.

Ja
Ulasan β„–88

Saya suka TREC dan baru mula datang ke tempat ini untuk acara - pembukaan Drop KL - sebuah restoran dan bar Amerika Moden dengan koktel molekul yang lazat, wain organik dan makanan yang sihat. Telah membawa lebih ramai rakan ke The Terraces - bahagian TREC yang lebih tenang yang menghadap ke padang golf. Tempat melepak yang bagus, bagus untuk perjumpaan perniagaan, WiFi, tempat letak kenderaan percuma, jemputan TREC!

Ly
Ulasan β„–89

Menyukainya dan pasti akan ke sana agaun tidak lama lagi!

Ab
Ulasan β„–90

Tempat menarikMesti melawatPada waktu malam

ι€šη΅
Ulasan β„–91

Datang ke dapur nordin .. Makanan sangat bagus

Re
Ulasan β„–92

Tak pernah masuk

Ye
Ulasan β„–93

TREC KL menawarkan pelbagai jenis restoran, kelab, bar atau pub yang menarik, bar koktel, tempat muzik band live dan kelab komedi.

DE
Ulasan β„–94

Jika anda ingin mencari malam lyfe di malaysia hanya melawat sini! Suasana yang baik! Tempat terbaik untuk hang out 😊

Jo
Ulasan β„–95

Tempat yang bagus, saya harap saya dapati ini lebih awal. Berjalan-jalan dan anda pasti akan menemui sesuatu yang sesuai dengan anda, mereka mempunyai sesuatu untuk semua orang!Banyak persaingan antara perniagaan bermaksud tawaran yang bagus dan kualiti produk pada umumnya cukup tinggi.

Tr
Ulasan β„–96

Ini adalah tempat untuk bersenang-senang menari alkohol dan makanan sepanjang malam

So
Ulasan β„–97

Nikmati Happy Hour di Meja dengan harga yang baik dan persekitaran yang selesa

Do
Ulasan β„–98

Jalan dengan Pub.Cadukan pub hop to.locate pilihan anda

Im
Ulasan β„–99

Salah satu tempat terbaik di malaysia untuk menikmati waktu malam. Bar / kelab tarian

zi
Ulasan β„–100

Suasana sangat sejuk, lagu dan minumannya sangat hebat. Tempat yang bagus untuk fotografi. Disyorkan

Maklumat
100 Gambar
100 Komen
3.8 Penarafan
  • Alamat:438, Jln Tun Razak, Royal Selangor Golf Club, 50400 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Tapak:http://www.trec.com.my/
  • Telefon:+60 3-2110 5095
Kategori
  • Bar
  • Kafe
  • Kelab
  • Bar Koktel
  • Kelab Tarian
  • Restoran Mewah
  • Bar Muzik Langsung
  • Lounge
  • Pub
  • Restoran
Jam bekerja
  • Isnin:8:00PG–12:00PG
  • Selasa:8:00PG–12:00PG
  • Hari Rabu:8:00PG–12:00PG
  • Khamis:8:00PG–12:00PG
  • Jumaat:8:00PG–12:00PG
  • Sabtu:8:00PG–12:00PG
  • Ahad:
Pilihan perkhidmatan
  • Tempat duduk luaran:Ya
  • Penghantaran:Ya
  • Bawa pulang:Ya
  • Makan di restoran:Ya
Sorotan
  • Acara sukan:Ya
  • Koktel yang hebat:Ya
  • Makanan bar yang hebat:Ya
  • Muzik langsung:Ya
  • Permainan bar:Ya
  • Tempat duduk atas bumbung:Ya
Kebolehaksesan
  • Bilik air yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Lif yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Tempat duduk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Tempat letak kereta yang boleh diakses kerusi roda:Ya
Tawaran
  • Alkohol:Ya
  • Bir:Ya
  • Koktel:Ya
  • Makanan:Ya
  • Makanan masa riang ria:Ya
  • Minuman keras:Ya
  • Minuman masa riang ria:Ya
  • Tarian:Ya
  • Wain:Ya
Pilihan untuk menjamu selera
  • Tempat duduk:Ya
Kemudahan
  • Tandas:Ya
  • Wi-Fi:Ya
Suasana
  • Kasual:Ya
  • Selesa:Ya
Khalayak
  • Kumpulan:Ya
Perancangan
  • Menerima tempahan:Ya
Pembayaran
  • Kad debit:Ya
  • Tunai sahaja:Ya
  • Kad kredit:Ya
Organisasi yang serupa
  • The Eighth Avenue Bar & RestoD2-G3-3, No 1, Jalan Dutamas 1, Solaris Dutamas, 50480 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Coppersmith at Troika Sky DiningLevel 23A Tower B, The Troika, 19, Persiaran KLCC, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Expressoul GastrobarG-09 & 1-14B, Pearl Shopping Gallery, No. 2A, Jalan Sepadu, Off, Jln Klang Lama, 58200 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Flowinter Ice CreamPV 128 RC Malaysia, , Taman Danau Kota, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Bridge BarKuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Di
    Dinty’s Pub & Restaurant4, Jalan Bangsar, 59200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Bar UnoJalan P. Ramlee, Kuala Lumpur, 50250 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Nomi Tomo Sake Bar2-2, Jalan Medan Setia 2, Bukit Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Omakase + AppreciateBangunan Ming Annexe, 9, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
  • WET Deck, W Kuala Lumpur121, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia