user
Penampilan

Komen
ir
Ulasan β„–1

Makanan dah tau dah terbaik. Tambah pulak staf yg terbaik jugak, jadi puas hati sgt makan sini. Makan masa 15.12.21, my 3rd anniversary. Mintak staf tulis sikit kt kek, nahh tulisan dia bagi atas pinggan besar terus. Hehehe. Cantik suka sgt2. Mmg ikhlas betul staf layan cust. Pastu sopan dan lemah lembut je even lelaki ke perempuan. Mmg terbaik layanan staf. Kipidap!πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

no
Ulasan β„–2

Makanan dia sedappp especially rib tu, memang sedap sos dia! aglio olio meat sedap, angus punn sedapppp, semua sedap, servis pun terbaik.

sa
Ulasan β„–3

Makanan dia sangat sedap!berbaloi dgn harga.CumanyaaaaaaKene ade improvement dari segi waiter layan cust.Kene antar waiter training.Ape yang perlu n tidak, bila layan cust.Jawapan waiter sangat tidak boleh diterima.

Pe
Ulasan β„–4

Rasa tu kena dengan price dia, compare rasa kedai Western 1 plate rm15 mmg jauh beza la😜

Ak
Ulasan β„–5

Makan wagyu grade 5, sedap and service okay even short of staff.. harga berpatutan dengan daging yg kita pilih.

Nu
Ulasan β„–6

Makanan sangat sedap, banyak pilihan dan berpadanan dengan harga. #waghu #pasta #lamb

SI
Ulasan β„–7

Makanan OK.. Tapi agak mengecewakan sebab dtg mkn sini, air cond. tidak berfungsi. So rasa panas.. Harga makanan sama level dengan TGI Friday, malah ada yang lebih mahal. Staff sangat peramah πŸ‘πŸ‘, dan banyak membantu ketika memilih daging steak.

Ma
Ulasan β„–8

Totally berbeza rasa dengan yang dulu..mungkin chef dah bertukar tangan..pilihan air pun dah berkurangan.Order lamb shank tapi rasa sos terlalu manis dan daging liat xsama dengan dulu..Order spaghetti aglio olio tapi dapat linguine pasta dan takde bahan tambahan(xde shrimp,mussel & mushroom)..Harap owner kedai kekalkan rasa yang lama,syg sebab kedai org dah kenal tapi rasa mmg betul2 kurang memuaskan..Dari segi harga kurang berbaloi dengan rasa yang tak kick macam dulu..Tolonglah perbaiki.

Mo
Ulasan β„–9

Makan lunch di sini...πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mu
Ulasan β„–10

Berhampiran kedai cendol durian dan deretan public bank. Harga keras jugak

Ha
Ulasan β„–11

Makanan sedap servis teruk kena tunggu 1 jam lebih untuk pasta sementara daging dah siap makan memang takkan datang balik kena panggil staf 2-3 kali baru nak layan bila kita nak bayar baru sibuk nak bungkus pasta suruh bawak balik kalau ikut hati tak nak bayar pun pasta tu sebab kesian jer nasib baik takleh nak bagi 0 bintang

ZU
Ulasan β„–12

1st and last dtg sini. tak da masalah kalau lambat tp masakan x meet expectation. order lamb ribs set bg dgn fries tp fries da sejuk. mgkin cara masakan bg sy x kena mcm yg sy try kedai lain. xkena pd harga.

Mo
Ulasan β„–13

Harga mahal, tempat makan tak ok, bising, nak borak pun tak boleh, saya datang 3 org, pastu makanan sampai satu-satu, lambat, lpstu ada satu meal punya lah tunggu around 30-45 min tak dapat2, followup tapi staff menyepi, so proceed bayar nak cancel jer order tu l, selera pun dah tak ada, then find out tak key in pun order.Overall, worst dinner experience

Ai
Ulasan β„–14

Makanan diaorg sedapπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ harga dia pun ok memang puas lah berbaloi dengan harga dia kalau daging dia masak medium rare tu memang upmhhhh!!!! boleh repeat lagi lain kali , tapi bukan selalu 🀣

Mo
Ulasan β„–15

Sesetengah pekerja layan customer macam kurang ajar especially di kaunter daging. Kaunter daging ni baik dgn sesetengah customer je (mungkin regular/ sama negeri Kelantan). Servis lambat. Ada yg order tapi tak dapat. Tak worth it utk bayaran yg mahal tapi servis macam ni

ru
Ulasan β„–16

Keadaan persekitaran bersih dan teratur..layanan yg memuaskan..pekerja pandai menhormati tetamu dan banyak membantu dlm pemilihan menu..harga berpatutan..

qu
Ulasan β„–17

Lamb ribs-sedap lembut n juicyCurly fries sdap sgtSpageti carbonara mamamia yg berkrim dan pedas sikit tak muakSangat recommended dan blh rrpeat balik..terbaikπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

dy
Ulasan β„–18

Ada promo lunch (12-2pm), 6 menu 50% off, air free flow. Kek pun ada Buy 1 Free 1. Yg aku order ni sedap. Carbonara dia rasa homemade, bukan dari tin. Ayam pun sedap, juicy

no
Ulasan β„–19

I pergi pon sbb try diorg punya ramadhan buffet,ok je ..bole dimakan cuma takda wow

ma
Ulasan β„–20

Lamb ribs recommended. Lembut, cair dimulut & dihati ❀️. Carbonara mamamia berkrim & tak muak...Overall mmg terbaik.

As
Ulasan β„–21

Went for buka puasa buffet with my friends. Sadly it was very disappointing for a RM 96 buffet. It might seem okay upon arrival as the variety is quite a lot.But taste wise sangat mengecewakan. Ada like 2, 3 dishes yang edible. The rest, masuk je mulut terus rasa rempah yang kuat, yang instantly kill other flavours in that dish. Kari, bumbur lambuk, chicken drummet, kambing anything berempah semua rasa macam tertumpah rempah. Even cendol pun tak sedap. Dont you taste before serving?Brisket served cold, I even saw a fly sitting on their arabic rice eventhough ada cook yang jaga situ. Nak ulang makan pun tak lalu.Obviously it will be our 1st and last there.

Am
Ulasan β„–22

Okla. Sedap jgk. Terbaek

ma
Ulasan β„–23

Makanan sedap giler...lembut, cair dalam milut...perghhh....mmg terbaik...

No
Ulasan β„–24

Kami order speghetti take away.. Tp servis sgt2 lambat dan sgt mengecewakan kami.. Customer yg dtg lewat dr kami diorg serve dulu dan mknn dh smpai.. Kami yg order awal xdpt2 mknnnya.. 1jam setgh hanya menunggu 3 speghetti shj.. So after this please serve yg bgus juga utk customer take away ok..πŸ˜”πŸ˜”

Ab
Ulasan β„–25

Service cepat dan x ramai sangat pengunjung

kh
Ulasan β„–26

Alhamdulillah menu sedap…service good

Ir
Ulasan β„–27

Terlalu mahall dan tak sedapp! failed

Th
Ulasan β„–28

Semuanya sedap, pekerja peramah. dan harga sangat berbaloi.

He
Ulasan β„–29

Meme sedak boh... Ada lobster pulok lening...

Az
Ulasan β„–30

Pertama kali datang order Pizza dan Mushroom soup. Pizza sedap cheese banyak gila. Harga pon murah + sedap. Mushroom soup pulak pekat yang amat. Sedapp cek oiii... Suasana kedai pulak tenang dan selesa sesuai bagi yang ada anak kecil.#puashati

Sy
Ulasan β„–31

Kedai selesa, surau luas, asing lelaki perempuan.Air free refill. Honeydew, Ice lemon tea, reh tarik, hot chocolate, coffee.Spaghetti sedap. Beef oglio olio.Steak wagyu paling mahal, lembut, cuma tak tahu kat mana mahal dia.Overall ok la

af
Ulasan β„–32

Speaker kuat nak mampus. Dah la aku bawak family aku mkn sekali. Nak sembang apa pun tak dgr.. Mcm bodo je, bingit telinga aku. Parking pun satu hal.. Aku datang waktu malam, makan tak sampai sejam kene sampai rm6! Dah la tak berbumbung!

Am
Ulasan β„–33

Terima kasih atas layanan mesra staf Menate Setapak... Alhamdulillah kenyang sungguh ni.. πŸ˜‚

Ne
Ulasan β„–34

Bad service.. Very slow. Salah hantar order kat org yg sampai kemudian. Benda yg kita x order masuk dlm bil. Bnda yg kita order, xd dlm list. Not recommended la this branch. Please upgrade us service please!

Fr
Ulasan β„–35

My first time makan wagyu. Mmg sedap. And lain rasa compared to daging biasa slalu kita makan.And the salmon also good.

Am
Ulasan β„–36

Makanan sedap.. terbaik.. helicopter helicopter

Pz
Ulasan β„–37

Makanan ok.cuma xkena tekak saya tekak melayu.wkwkwkw. 1st try makan sini..makanan lain sedap semua..

za
Ulasan β„–38

Sedap weh! Mai try!

Mu
Ulasan β„–39

Persatuan Penduduk Seksyen 1 Wangsa Maju, Jalan 1A/27A, Seksyen 1 53300 Setapak K.Lumpur

Sg
Ulasan β„–40

Quite expensive, nak rasa bole la mai tp jgn terkejut rega ratus2 sekeping steak yer

Ab
Ulasan β„–41

Makanan sedap. Paling sedap Mama mia carbonara spaghetti. Ada sedikit rasa pedas. Daging sedap tapi bagi saya paling menonjol ialah spaghetti carbonara sebab bukan semua orang tahu nak masak spaghetti carbo.

Li
Ulasan β„–42

Semua sedap !!! Mcm gini πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ha
Ulasan β„–43

Good place lah, cuma rasa biasa,but high price but okaylah sekali sekala right

Mo
Ulasan β„–44

Rasa makanan ok dan perlukan lebih penambahbaikan....tempat parkir yg terhad dan dikenakan caj....dekorasi restoran selesa, bersih dan sesuai utk seisi keluarga

Mi
Ulasan β„–45

Steak sedap tp klu ramai org rasa jd lain sket. Air free flow bole minum puas2z

Nu
Ulasan β„–46

Sedap sgt2 & sangat berpuas hati

Ad
Ulasan β„–47

All foods and drink sedap and reasonable price. Air refillable pun sedap juga sampai tak larat nak tambah haha.

No
Ulasan β„–48

Servie mantap makanan sedap

Al
Ulasan β„–49

Makanan biasa je..xde la nak cakap sedappp giler.. servis okay..paking banyak...

ME
Ulasan β„–50

Pekerja seharusnya lebih arif dgn produk yg dijual.tips: pastikan anda ambil gmbr daging yg anda order dan cara masak tersebut sila perhatikan.kadang2 xberapa tepat.sblm byr cek dulu la bilnya ya!!!

Sh
Ulasan β„–51

Sedap tidak terkata 😊

Ba
Ulasan β„–52

Alhamdulillah sedap, x terasa mahal mkn sedap mcmni...berbaloi,insyaallah bangi flaming bbq blh buat banchmark rasa macam d menate...

Ap
Ulasan β„–53

Service lembap..datang 15 orang nak dapat spaghetti lebih sejam..dah tau buat promotion prepare laa awal2..patutnya xnak bagi star..slow!!!!!!!!!!

Na
Ulasan β„–54

Daging lembut dan padu

Ae
Ulasan β„–55

Makanan sedap... ada pelbagai steak cut yang boleh dipilih sebelum masak. Yang penting Halalan Taiyiban πŸ–’πŸ–’πŸ–’

Ah
Ulasan β„–56

Makanan & service ok....cuma ada harga steak mahal sikit.

Wa
Ulasan β„–57

Servis tak bagus. Mesin kredit kad selalu rosak. Air minuman yang refill pun sekarang semakin berkurangan

Ra
Ulasan β„–58

Kedai senang di cari, lokasi strategik, bersih. Pelayan restoran juga mesra dan menerangkan menu dengan baik. Pertama kali datang ke sini hari ini, dan akan datang lagi.

sh
Ulasan β„–59

Sedap.... kedai steak yg boleh di ambil kira akan datang lagi... #SemogaMajuJaya

Mo
Ulasan β„–60

Sodap

Mu
Ulasan β„–61

Makanan sedap, cuma harga up sikit dari yang lain sebab pakai steak yang jenis mahal, wagyu steak

Ha
Ulasan β„–62

Rasa steak tidak seperti dahulu...mungkin pekerja / tukang masak dah berlainan .

ID
Ulasan β„–63

Hatga berpatutan dan banyak pilihan menu.

Mw
Ulasan β„–64

Makan kt meja di kaki lima.. Harga makan mahal berboloi dgn rasanya..

Wa
Ulasan β„–65

Tempat cantik tapi sayang makanan lambat smpai hampir 30 minit walaupon pelanggan tidak ramai

Ar
Ulasan β„–66

Makanan kat sini sedap sangat dan air nya juga sedap.Berbaloi datang ke sini

Hi
Ulasan β„–67

Kambing keras. Taste dah tak seperti dulu.

Lo
Ulasan β„–68

Sedap dan padu cuma mahal sikit , satu steak 50 ringgit

mo
Ulasan β„–69

Terbaik sedap

Ah
Ulasan β„–70

Boleh dapat steak berkualiti daripada harga RM35 ke atas

ha
Ulasan β„–71

Servis baik, makanan baik. Air cond xde. Tiga kali dtg, semuanya xde air cond

Si
Ulasan β„–72

Steak mmg sedap,lembut n juicy tp utk spagetti,agak ok jelh

mo
Ulasan β„–73

Jangan pergi waktu malam selepas jam 9. Kebanyakan daging steak dh habis

Ab
Ulasan β„–74

Nice steak but poor on aglio olio...hampeh

Va
Ulasan β„–75

Sgt sedap & daging sgt lembut.. Harga yg berpatutan..

Af
Ulasan β„–76

Terbaik & sedap!

te
Ulasan β„–77

Jangan makan banyak sangat nanti kena GOUT ! Saya bagi nasihat je.

Li
Ulasan β„–78

Consider tinggi jugak harganya.klu nk pergi, bersedia dgn poket kepok2

Ku
Ulasan β„–79

Makanan sedap.

Er
Ulasan β„–80

Sedap tapi portion kecik, kurang puas.. haha

Az
Ulasan β„–81

Tempat yang agak menarik dan banyak parking..

aS
Ulasan β„–82

Parking fees mahal..dah mcm parking prince court

ha
Ulasan β„–83

Sedap n lgi sedap Lau org belanja

As
Ulasan β„–84

Sekali sebulan bawa buah hati makan-makan

Ha
Ulasan β„–85

Cuba rasai kelainan menu disini..

No
Ulasan β„–86

Kedai Steak terbaik yang penah saya makan

Qa
Ulasan β„–87

Xder budget..makan ayam die..sedap..

az
Ulasan β„–88

Sedap ya amat. Pasti datang lagi

Id
Ulasan β„–89

Nice place..makanan sedap2 ^_^

Ha
Ulasan β„–90

Makanan sedap n servis bagus :D

Sh
Ulasan β„–91

Cole slaw bercampur custard kurang sedap berbanding dulu

Si
Ulasan β„–92

Makanan layanan Alhamdullilah...moga Allah berkati

pf
Ulasan β„–93

Sonang jo tu nk parking

ma
Ulasan β„–94

Makanan sedap, selesa, sevis cepat

CR
Ulasan β„–95

Seafood,Tom Yam & Char Kuey Teow

Te
Ulasan β„–96

Peminat lembu boleh datang sini bersama poket tebal

Mu
Ulasan β„–97

Siap duit

za
Ulasan β„–98

Makanan dan servis yg mesra alam

Mo
Ulasan β„–99

Terlalu lama tggu giliran

Ai
Ulasan β„–100

Steak mmg sedap lah.

Maklumat
100 Gambar
100 Komen
4 Penarafan
Organisasi yang serupa
  • Rendezvous Steak House40, Jalan Siput Akek, Taman Billion, 56000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Lucky Bo65, Jalan Bangkung, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Samba Brazilian SteakhouseAvenue K, 3, 156, Jalan Ampang, Kampung Baru, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Pampas Boutique SteakhouseA4-01-07, Block A4, Publika Mall, Jalan Dutamas 1, Solaris Dutamas, 50480 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Stoked Restaurant & Bar120, Jalan Kasah, Medan Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • The Ship40 -1 & 40 - 2, Jln Sultan Ismail, Bukit Bintang, 50250 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Venice Cafe and Restaurant3Towers, T3-G-07, Ground Floor, No. 296, Jalan Ampang, Kuala Ampang, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Top Steak HousePusat Perkembangan Minda Uni Infiniti2 Sungai Besi of Kuala Luempur, 57100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Vantador The Dry Aged Steak Boutique38, Jalan 25/70a, Desa Sri Hartamas, 50480 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia