user
Kedai Emas Sri Tanah Merah (Wangsa Maju)
No-1-G, Block 3D Jalan Wangsa Delima, 10, Seksyen 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Malaysia
Penampilan

Komen
Ly
Ulasan №1

Harga trade in emas berbaloi dan layanan staff mesra, kebetulan pergi time takde org, ruang kedai yang selesa dan cantik. Pilihan banyak kepada yang suka rekaan tradisional .

za
Ulasan №2

Amat disyorkan untuk yang ingin menambah koleksi barangan emas kerana kedai ini menyediakan pelbagai koleksi emas yg terbaru dgn harga yg amat berpatutan.. perkerja yg amat mesra pelanggan wlu pun kita sekadar untuk melihat sahaja.. amat disyorkan..

Nu
Ulasan №3

Beli cincin emas masa dkt CNY, dpt harga RM245 segram tanpa kos upah.. sangat berbaloi. Staf layan okay je

Ad
Ulasan №4

Habis anak main kat amanville wangsa walk, pergi dalam pukul 3 lbh, cari parking mmg penuh. Org parking tepi jalan pun penuh. Pusing 2 3 kali jgk, last try masuk parking wangsa walk je. Alhamdulillah dapat parking dekat, jalan kaki skit. Dapat masuk terus kedai, pastikan scan mysejahtera ye. Amalkan sop. Nak baiki cincin berlian tercabut, bawak berlian gantian, tukang tolong pasangkan. Kejap je tunggu, free upah lagi. Terima kasih. Rezeki birthday hari ni. 😁😁 alhamdulilllah mudah urusan, staff pun layanan terbaik👍👍

Is
Ulasan №5

Parking susah nak dapat. sop dlm kedai pun ke laut, bila nak tgk mas semua dok rapat2 kena tunggu lama 1 jam

ra
Ulasan №6

Emas murah drpd harga semasa.. Kadang2 promo tanpa upah.. Staff yang mesra.. Sabar melayan pelanggan. Nak trade in pun boleh. 😂

pe
Ulasan №7

Harga berpatutan.. kene pergi hari biase elak que lagi2 bila harga emas turun

Ai
Ulasan №8

Terbaikkk...staff sgt ramah tamah, berpengetahuan, sgt membantu, senyum selalu, takde moody2 layan cust.. terbaikk

Su
Ulasan №9

Love it 😍 Banyak sgt design terbaru dan staff peramah.. Hantar mak mentua kesini, cari gelang tangan, almost 10k beli, dpt bnyak free gift terutaman sekali sejadah travel yang sgt2 cantik dan exclusive...

Ma
Ulasan №10

Maaf saya serius buyer dan saya 2kali dah beli kat kedai ni tetapi cawangan cheras servis dan layanan tip top tapi di sini wasap balas lambat.. Saya terpaksa beli disini sebab stok ada disini shj . Sy follow semua cawangan anda. Kecewa sikit lah. Saya faham ramai customer tapi kenapa dicheras ok jer. Harap ambil perhatian. Tq

Ez
Ulasan №11

Walaupun pkp 2.0.masih buka. Staff nice n sngat membntu

To
Ulasan №12

Layanan dia bagus dan harga emas dia murah

Wa
Ulasan №13

Boleh beli barangan kemas emas tanpa upah. Layanan kakitangan amat memuaskan.

Ma
Ulasan №14

Bling bling mata mak ngah! design cantik. harga pon mampu milik. tp jgn dtg time cuti or weekend. time covid.. kna amalkan social distancing ok. ramaiii.!! . recommended!

Az
Ulasan №15

Harga murah dari kedai lain, staff layan baek, mesra pelanggan, selesa, cuma paking kadang susah sikit... Bandaraya saman..

Ai
Ulasan №16

Emas okla ada yg berkenan jgk.cuma upah agak mahal jika kira asing2...500 jgk upah saje. kerja tukang emas agak ok so brbaloi la jgk. dh beli byk bln xde rosak lg love2 gelang 👍👍👍👍

N.
Ulasan №17

Mudah berurusan. Harga trade in lebih dari kedai lain 😁👍

Nu
Ulasan №18

Emas murah,kualiti terbaik sangat.design semua nya yang up-to-date..takde upah pulak tu,dah banyak kali pergi sini..trade-in vip lagi tinggi harga dari biasa.terbaik sis bagi.

No
Ulasan №19

Layanan yang terbaik tq sangat tolong saya dan tunang cari cincin banyak pilihan kat sini harga pon terbaik laaaa

NO
Ulasan №20

Org ramai..staff x cukup..tp layanan terbaik..cuma kena tunggu lama sikit..

Fa
Ulasan №21

Kedai emas dgn harga paling murah kat area KL. Bnyak design ada. Terbaik.

in
Ulasan №22

Dh bpe kali gi kedai ni. Best n murah..

Mo
Ulasan №23

Kedai jual barangan kemas. Cantik n murah

Wa
Ulasan №24

Suka sangat

Ha
Ulasan №25

Senang berurusan. Boleh terus guna online transfer, tak perlu bawa cash

ca
Ulasan №26

Pekerja yang peramah dan banyak pilihan corak rekabentuk yang menarik

No
Ulasan №27

Banyak pilihan emas.tanpa upah.harga murah berbanding tempat lain.staff very friendly , layanan terbaik

Hu
Ulasan №28

Ywng murah juga macam-macam design emas ada. Jom pegi ramai

IS
Ulasan №29

Layanan mesra daripada kakitangan kedai emas sri tanah merah

Nu
Ulasan №30

Repeat and repeat . Terbaik

Ni
Ulasan №31

Barang baik

si
Ulasan №32

Ok boleh laa

ab
Ulasan №33

Oh, kedai nie yg emas quality harga murah tu.

Po
Ulasan №34

Terlalu ramai org

nu
Ulasan №35

Good services dan harga berbaloi

ME
Ulasan №36

Hati2.. blh bergaduh dgn ujian nafsu.

NO
Ulasan №37

Harga berpatutan. Tiada upah.

nu
Ulasan №38

Xde upah..harga ok

Af
Ulasan №39

Staff mmg layan cmgini 👍

Nu
Ulasan №40

👍👍

mo
Ulasan №41

🤦‍♂️

Az
Ulasan №42

Harga boleh bincang..

Do
Ulasan №43

Staff yang peramah

Ha
Ulasan №44

Harga emas x de upah, harga pun murah berbanding kedai lain

No
Ulasan №45

Sangat bagus

No
Ulasan №46

Terbaikkkk

Mu
Ulasan №47

Kedai emas beratur

Me
Ulasan №48

Mantap

Va
Ulasan №49

Kedai Tutup

Wa
Ulasan №50

Berbaloi

Mo
Ulasan №51

Terbaikk

Ir
Ulasan №52

Byk pilihan

El
Ulasan №53

Wajar menunggu lebih dari 1 jam ... mencari loket untuk anak perempuan saya, walaupun tidak banyak pilihan kerana tidak ada restock untuk item ini, anak perempuan saya mendapat apa yang dia mahukan .. kakitangan sangat membantu dan melayan pelanggan dengan sangat baik ... harga juga berpatutan..dapat datang lagi pada masa akan datang

nu
Ulasan №54

Saya membeli-belah di kedai dalam talian! Hanya datang untuk pengambilan sehingga paparan sangat minimum dan tidak beratur berjam-jam. Pengambilan juga sangat cepat, mereka hanya memerlukan Id Pesanan dan nama untuk pengesahan.Selepas setiap pesanan, koleksi dapat dilakukan dalam 2-3 hari bekerja sudah! Suka!

Sh
Ulasan №55

Kedai yang bagus. Suka sangat banyak pilihan di sini. Tapi, sentiasa beratur panjang. Kakitangan yang mesra.

zu
Ulasan №56

Kami dikenali sebagai PUSAT EMAS MURAH, 100% Bumiputra dan Pemimpin kedai perhiasan menawarkan caj gaji percuma dengan emas berkualiti tinggi 916.Kisah Warisan KitaKisah kami bermula pada tahun 1999 ketika kami memulakan dengan sebuah kedai perhiasan kecil di Tanah Merah, Kelantan. Sejak awal, kami menjadikan Kedai Emas Sri Tanah Merah sebagai jenama unik yang melakukan perkara yang berbeza. Setelah Ditubuhkan pada tahun 2003, kami membuka kedai perhiasan pertama kami di Bangi yang dengan cepat mendapat populariti dan mendapat pengikut yang setia. Kami dikenali sebagai Bumiputera 100% dan peneraju syarikat perhiasan yang menawarkan caj gaji percuma dengan emas berkualiti tinggi 916. Kami juga mendapat pembuatan khas kami yang hanya membuat dan membuat barang kemas kami.

na
Ulasan №57

Kakitangan murah, mesra, perlu menunggu kerana beratur panjang tetapi sangat berbaloi.

Az
Ulasan №58

Emas di sini murah ada jual harga emas untuk semua, tak perlu kemahiran. tiada gaji

Mo
Ulasan №59

Sangat murah ... hanya perlukan kesabaran anda untuk beratur ... 👍🏼👍🏼👍🏼

ei
Ulasan №60

Perkhidmatan +. Harga berpatutan. 👍

Mr
Ulasan №61

Kakitangan yang sangat ramah, banyak barang kemas, tempat letak kenderaan yang senang didapati kerana kedai ini adalah lot lot. Sebagai ringkasan, saya memberikan 5 bintang.

na
Ulasan №62

Harga la murah

Am
Ulasan №63

Perkhidmatan yang baik dari kakitangan. Alhamdulillah. Puas dengan layanan mereka. Kedai turut serta dalam PKPP SOP dengan baik. Semuanya baik-baik saja ... hahaha.

me
Ulasan №64

Harga emas yang sangat kompetitif dan insan perdagangan yang lebih tinggi .. tetapi tidak banyak pilihan dan reka bentuk yang lebih kepada rasa Melayu.

Ya
Ulasan №65

Sikap layanan yang baikTetapi saya bukan orang Melayu

IE
Ulasan №66

Tiada keutamaan untuk wanita hamil .. Tetapi kakitangannya sangat sopan ..

Lo
Ulasan №67

Layanan dari staf x ok..x ramah..dari anak nak beli x jadi beli..😒

mo
Ulasan №68

Tempat terbaik untuk membeli emas

mo
Ulasan №69

Kakitangan ramah dan tidak sombong ... yang terbaik👍👍👍

no
Ulasan №70

Perkhidmatan kakitangan terbaik dan harga yang sangat berbeza

no
Ulasan №71

Kedai emas murah di kawasan kl .. Jika anda membeli dari kedai, simpan resit dan anda boleh mendapatkan harga vip apabila anda berdagang di emas ..

NK
Ulasan №72

Wowww!!! Murah!!

du
Ulasan №73

Sentiasa penuh dengan pelanggan. Harga yang baik!

fa
Ulasan №74

Reka bentuk yang bagus, harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang baik.

Zu
Ulasan №75

Tempat terbaik untuk melabur dalam emas

ST
Ulasan №76

Sdpp

te
Ulasan №77

Perkhidmatan yang sangat baik

Fa
Ulasan №78

Sangat bagus. Harga berpatutan

Sy
Ulasan №79

Perkhidmatan kakitangan terbaik ... emas murah

Ro
Ulasan №80

Terima kasih Anniesa! Perkhidmatan yang sangat baik!

ha
Ulasan №81

Tawaran bagus ... Ia murah

Ha
Ulasan №82

Pilihan hebat dan perkhidmatan yang baik 👍

az
Ulasan №83

Harga berpatutan

Pi
Ulasan №84

Harga emas agak kompetitif di sini

Az
Ulasan №85

Harga terbaik dari yang lain

Mo
Ulasan №86

Perkhidmatan yang hebat

Im
Ulasan №87

Murah n berbaloiii ...

Fa
Ulasan №88

Nilai yang baik

AM
Ulasan №89

Bijih Ramey

Na
Ulasan №90

Mudah dan pekerja-pekerja yang bagus 😁

Sy
Ulasan №91

Layanan mesra

Mu
Ulasan №92

Perkhidmatan Hebat

bl
Ulasan №93

Kakitangannya boleh dipercayai

Dh
Ulasan №94

Terbaik

Mo
Ulasan №95

Sangat sangat baik.

Ha
Ulasan №96

Bukan itu murah seperti yang diiklankan.

Qa
Ulasan №97

Tempat terbaik yang pernah ada

Tr
Ulasan №98

Ok yang

Maklumat
27 Gambar
98 Komen
4.6 Penarafan
  • Alamat:No-1-G, Block 3D Jalan Wangsa Delima, 10, Seksyen 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Tapak:https://www.sritanahmerah.com.my/
  • Telefon:+60 13-604 1313
Kategori
  • Kedai Barang Kemas
Jam bekerja
  • Isnin:10:30PG–6:30PTG
  • Selasa:10:30PG–6:30PTG
  • Hari Rabu:10:30PG–6:30PTG
  • Khamis:10:30PG–6:30PTG
  • Jumaat:Tutup
  • Sabtu:10:30PG–6:30PTG
  • Ahad:
Organisasi yang serupa
  • Ke
    Kedai Emas Foong Mei Sdn Bhd77, Jalan Tuanku Abdul Rahman, City Centre, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • BallySuria Klcc, Persiaran Petronas, Kuala Lumpur City Centre, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia, 50088 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Outside KLGP09 - GP10, Ground Floor, [email protected] Wang, Jln Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Stsb Kedai Plastik62, Jalan Raja Bot, Chow Kit, 50300 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Feature Spare Parts Sdn Bhd ()No.57, Lorong Kuang Bulan Taman Kepong, Kepong, 52100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Ken Curtain HouseG-G-8, Boulevard Business Park, Jalan Kepayang, off, Jln Kuching, Taman City, 51200 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Kedai FotostatJalan Landai Permai, Sungai Besi, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • QFM - Queen Fashion MalaysiaLorong Kenanga Off Jalan Kenanga No.4, Pudu, 55200 Kuala Lumpur, Malaysia
  • c.c. exotic malaysia sdn bhdGodown B1, Lot 4567, mukim batu taman city, off, Jln Kuching, Segambut, 51200 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Popular @ Avenue KL2, Lot L2-18 & L2-19, Avenue K, No. 156, Jalan Ampang, 50450, Kuala Lumpur, 56100, Malaysia