user
GSC Melawati Mall
Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia
Penampilan
Komen
So
Ulasan №1

Sisa makanan harus bawa keluar sendiri, itu tak jadi masalah. Cumanya tong sampah tak dapat nak tumpang jumlah buangan dipintu keluar. Harap dapat tambah atau sediakan tong yang lebih besar/sesuai.

Un
Ulasan №2

Pawagam yang luas. Bayaran di kaunter menggunakan QR Pay . Tiada tunai.

La
Ulasan №3

Hello want to asking. Kids boleh masuk cinema tak?

Ik
Ulasan №4

Tumpang tanya, wayang dah bukak ke? budak bawah 5tahun boleh bawak ke?

Ro
Ulasan №5

Nearest GSC for Lembah keramat and ulu klang area + wangsa maju

mu
Ulasan №6

Bagus tempat pun selesa

An
Ulasan №7

Selesa, bersih, freindly

SY
Ulasan №8

Orang tak ramai. SOP terbaikk

le
Ulasan №9

During mco, tak pakai mask pon takpe eh? Tadi member takut taku nak masuk... tapi lepas je. Saringan suhu dah scan masih di buat setiap pintu masuk!! Btw, sesiapa belum tengok digimon last evolution PERGI LA TENGOKK. VERY RECOMMENDED 500% (review ni valid pada july 2020 sahaja jika anda dari masa depan, sila abaikan review ini)

Ah
Ulasan №10

Syok oh tgk spiderman

Fa
Ulasan №11

Poor service.. Bawa stroller baby tak bagi ikut laluan masuk, berkeras juga suruh angkat turun tangga ikut laluan exit. Tak sesuai datang dengan anak2 kecil.. Pertama kali dah terakhir tengok wayang disini.. Banyak lagi tempat wayang yang boleh faham ketika kita bawa budak2.. Takkan sesekali datang tengok wayang disini lagi.. Tq for your service..

Kh
Ulasan №12

Cinema cam selalu selesa sound sedap sit pun sedap. Mall ni sesuai untuk family. Kedai baju ada, karoke ada, kedai mkn bnyk and bnyk tmpt utk kanak2 which mmg suits mall utk family

Sh
Ulasan №13

Movie time wayang gsc

Ro
Ulasan №14

Berdekatan dengan rumah. Diruang menunggu kurang kerusi dan penonton warga emas dan kurang upaya terpaksa berdiri sementara dibenarkan masuk ke pawagam. Diharapkn dapat ditambah bilangan tempat duduk diruangan menungguStaff di kaunter tiket dan mknan adalah mesra dan ramah. Teruskan carakerja anda 👍

Na
Ulasan №15

Ada ruang membaca yang boleh diguna sementara menunggu wayang bermula. Terdapat banyak ruang untuk duduk dan ada permainan VR. Usaha yang bagus

Am
Ulasan №16

Harga student dapat pada hari biasa (weekdays), jangan lupa bawa kad matrik semasa beli tiket di kaunter layan diri.

Af
Ulasan №17

Nice place. New mall (Melawati Mall)

Ap
Ulasan №18

I suka sbb tak sejuk sangat tgk movie..selesa bagi org yg tak suka sejuk mcm i

Af
Ulasan №19

Okay je nk lyan movie, tpi klau hujung mnggu aq rasa better korang beli tiket online... Klau x penuhhh weiiii

Ri
Ulasan №20

Parking mudah & murah, pelbagai jenis permainan kanak2 yg menarik.. & makanan pun murah2..

Fa
Ulasan №21

Bab lain semua ok. Tp service dekat kaunter makanan dia sangat perlahan. Hara crew je ramai dr costumer.

Az
Ulasan №22

Panggung Luas tapi tempat duduk sempit (saiz M) dan tak selesa

ai
Ulasan №23

Dia guna mesin yg memudhkn org lain..and tempt beli mknn dia pon not bad

Ak
Ulasan №24

GSC paling dekat utk mereka yg duduk di Gombak, Wangsa Maju dan kawasan sekitarnya.

Zu
Ulasan №25

Parking bertingkat sampai keatas. Nk tengok wayang okay lah sebab masih baru. Org x banyak.

꧁U
Ulasan №26

Selesa, staf yg ramah dan sedia membantu, servis yg cepat dan mesra

Na
Ulasan №27

Luas dan kemas. Tak serabut and x gloomy mcm tmpt lain

az
Ulasan №28

Ini mall yang mesra family. Seronok bawa anak jalan-jalan

Sa
Ulasan №29

Nonton wayang le... Apa lagi nak buat

Sh
Ulasan №30

Hari Biasa Orang Tak Ramai. Tenang je nk beli tiket

SO
Ulasan №31

Not bad.. Cuma agak sunyi tempat ni..

Mr
Ulasan №32

Cheap. Seat OK. Xnmpak kepala org. Huhu

Mo
Ulasan №33

Staff yg membantu. Tempat yg sesuai untuk meluangkan masa bersama yg tersayang

Si
Ulasan №34

Much better than mbo at teluk intan, very sad

n
Ulasan №35

Syok ooo.aircond pon tak sejuk sgt tak panas sgt..

Ha
Ulasan №36

Ok best tgk cerita malificent time maulidur rasul haduiih. Hahaha

Ju
Ulasan №37

Suka pi during weekend ,tak sesak .tempat besar

na
Ulasan №38

Aircond x kuat.. Panas bila tgk movie

Za
Ulasan №39

Kemudahan untuk OKU ada.layanan pun baik..

Ad
Ulasan №40

Selesa..jarak kerusi depan luas..

Se
Ulasan №41

Tempat duduk selesa,staf pun ok,

Ir
Ulasan №42

Sesuai sgt kalo nak tgok midnight movie

Am
Ulasan №43

Best sebab dekat dengan rumah heheh

al
Ulasan №44

Level 5, 6, 6M,Melawati Mall,South side,Preferred Cinema

Mu
Ulasan №45

Kerusi selesa kalau nak layan movie

Mi
Ulasan №46

Ade makan ii

Na
Ulasan №47

Luas tempat nya and menarik

Dr
Ulasan №48

Sound & screen yg baik..

Si
Ulasan №49

Ruangan selesa. helpful staff.

Hi
Ulasan №50

Bes banyak pilihan makanan

Xp
Ulasan №51

Yang penting selesa.. terbaik

Sh
Ulasan №52

Selesa dan memuaskan

am
Ulasan №53

Tak ikut masa

Ha
Ulasan №54

Okay laaa

PE
Ulasan №55

Selesa..

Mu
Ulasan №56

Watched Ejen Ali

Di
Ulasan №57

Sound wayang best

Ka
Ulasan №58

Layan anak buah

Fa
Ulasan №59

Tempat bersih

gu
Ulasan №60

Saya suka saya suka

mu
Ulasan №61

Besar selesa

Nu
Ulasan №62

Staff peramah 😊😊

Ja
Ulasan №63

Sukaaaa

Sh
Ulasan №64

Selesa

In
Ulasan №65

Terbaik

nu
Ulasan №66

Selesa

Fa
Ulasan №67

Popcorn sedap

Lu
Ulasan №68

Tengok wayang

Pa
Ulasan №69

Rangkaian pawagam yang sangat baik yang menawarkan pengalaman sinematik yang sangat bagus, bersih dan menyeronokkan dengan tempat duduk dan dewan teater yang diselenggara dengan baik. Kaunter perasa dan makanan ringan menawarkan popcorn dan makanan cepat saji serta beberapa minuman ringan pada harga yang berpatutan. Kakitangan terlatih dan sangat bermaklumat dalam membimbing anda untuk menikmati filem anda bersama orang tersayang anda. Sangat disyorkan untuk menempah tiket dan makanan ringan anda dalam talian untuk pengalaman sinematik tanpa kerumitan.

Ai
Ulasan №70

Prosedurnya lancar dan pematuhan SOP adalah baik. Tempatnya bersih dan tidak sesak ketika saya ke sana. Pengalaman menonton filem itu mengasyikkan dan menghiburkan, tetapi iklan sebelum filem itu agak banyak.

he
Ulasan №71

Tempat itu semakin baik. Amalan SOP dan penjarakan sosial yang baik tetapi masih bergantung kepada pelanggan. Semuanya menuju ke arah yang betul tetapi ia akan mengambil sedikit masa untuk perniagaan itu kembali sebelum masa pra-covid.

Sh
Ulasan №72

Bukan pengalaman yang menyenangkan hari ini. Beberapa remaja terlalu bising di pawagam. Mengganggu orang lain yang cuba menikmati filem itu.

Te
Ulasan №73

Hanya terdapat satu e-Kiosk yang berfungsi yang mewujudkan barisan panjang dan orang ramai yang ramai. Perkhidmatan yang sangat buruk yang tidak boleh diterima oleh organisasi yang dipanggil ditubuhkan.

Ja
Ulasan №74

Tempat duduk boleh menjadi lebih baik. Tempat duduk baru tetapi terlalu tegar. Tempat duduk fabrik akan lebih sesuai untuk pawagam

Ab
Ulasan №75

Terbaik..

Ma
Ulasan №76

Datang ke sini untuk Fast and Furious 9, yang merupakan satu-satunya pawagam yang masih memainkannya buat masa ini. Mungkin Pawagam terbaik untuk pusat beli-belah kejiranan yang tinggi dan mendatar

Si
Ulasan №77

Persembahannya ok tetapi kakitangannya sangat kasar. Sila jaga kakitangan anda dan minta kakitangan anda menghormati orang. Tidak akan mengulangi di gsc ini lagi…

Az
Ulasan №78

Penyediaan makanan sangat perlahan. Tiada siapa. Sepatutnya wang yang mudah untuk mereka. Tetapi perlu menunggu lebih dari 10 minit?

Nu
Ulasan №79

Pawagam baru dan besar, sangat luas dan bersih, lebih banyak kaunter (kedua-dua tiket dan F & B) termasuk kiosk e-tiket. Kakitangan membantu dan mesra. Pawagam GSC yang baru dan sangat dekat terutamanya bagi mereka yang tinggal di sekitar Gombak, Selayang, Setapak, Wangsa Maju dan kawasan sekitarnya. Sebelum ini, GSC terdekat berada di KLCC (maaf jika saya salah). Keluarga saya suka pergi pada waktu Early Birds. Ibu bapa saya berhak membeli tiket dengan harga warga emas. Keseluruhannya OK.

Mu
Ulasan №80

Tempat ini gsc terbaik yang pernah berharap mereka bermain lebih banyak filem tamil di sini saya akan memberikan 5 bintang sahaja tetapi tetapi tempat ini baik dan kakitangan semua ramah, saya berharap mereka dapat menyampaikan makanan di pawagam. Terdapat lebih banyak ruang di tempat ini dengan harapan mereka boleh menambah beberapa tempat duduk

dy
Ulasan №81

Bersih dan selesakakitangan yang sangat mesrajika ada tempat yang lebih baik untuk menunggu

mi
Ulasan №82

Tempat ini sangat bersih, perkhidmatan terpulang kepada Paar dan Bahasa Inggeris dituturkan oleh kakitangan; kredit tambahan kepada komuniti berbahasa Inggeris.

Se
Ulasan №83

Tempat itu bersih. Dewan pawagam bagus. Ruang kaki yang luas.

Za
Ulasan №84

Tidak buruk .. kekaisaran makanan, pappa kaya, segar segar, taman seoul, marrybrown, pondok pizza, baba n nyonya, warna dimsum saya, dll

Ah
Ulasan №85

Saya harap anda boleh memperbaiki kedudukan tempat duduk untuk menjadikannya lebih selesa walaupun untuk tiket biasa

ro
Ulasan №86

Musim .pkp terbaik tiada orang..khidmat staf sangat memuaskan..hilang tgv

Na
Ulasan №87

Luas, tempat duduknya selesa dan setakat ini mengikut SOP

Ma
Ulasan №88

Bolehkah saya memesannya dalam talian sekarang, adakah wira Spider-Man versi 4D tiada rumah untuk dikeluarkan pada hari Rabu?

HK
Ulasan №89

Tempat duduk yang baik, kawasan yang bersih dan kakitangan yang ramah. Mal ini tidak begitu sesak, tidak begitu sesak dan mudah untuk membeli tiket masuk.Semua tiket kini dibeli secara elektronik di pawagam dan kelihatannya juga dalam talian.Beberapa promo snek tersedia dengan pembelian tiket. Tiada makanan di luar yang dibenarkan.Pelbagai filem yang bagus boleh didapati di 10 teater tontonan.Harga tiket teater di Malaysia agak munasabah berbanding dengan negara-negara lain.18 MYR untuk orang dewasa.Banyak iklan yang dimainkan sebelum filem bermula.

Fa
Ulasan №90

Perkhidmatan yang sangat baik. Tempat yang bersih. Sangat suka di sini

Ec
Ulasan №91

Tempat yang selesa dan mudah untuk menonton filem kegemaran anda

Hu
Ulasan №92

SOP hebat digunakan. Kakitangan yang ramah di mana anak saya kehilangan dompetnya dan kami menghampiri salah seorang kakitangan untuk mencarinya. Dia sangat membantu mendapatkan kembali dompetnya.

Ha
Ulasan №93

Telah berada di sini beberapa kali untuk filem-filem seperti Kapten Marvel, Shazam, Avengers: Perang Infinity, dan sebagainya. Tempat duduk dan panggung wayang adalah hebat! Walau bagaimanapun perkhidmatan tiket dalam talian mereka boleh diperbaiki banyak. Akan mengesyorkan kepada mereka di Wangsa Maju, Taman Melawati / Melati, dan kawasan UK

Ge
Ulasan №94

Kakitangan yang ramah, banyak filem baru yang akan datang.

Wi
Ulasan №95

Sistem pesanan dan pembayaran baru untuk makanan sangat perlahan.

Ri
Ulasan №96

Tempat yang bagus untuk menonton filem dengan rakan atau keluarga

Sy
Ulasan №97

Persekitaran yang baik dan bantuan yang baik oleh kakitangan mereka. Betul-betul jaga SOP. Syabas GSC MELAWATI MALL. JAUHKANNYA 💪🏻👍🏻

Ab
Ulasan №98

Suasana mesra keluarga! Sangat bagus untuk membawa anak-anak dan banyak kedai F&B

Ch
Ulasan №99

Bunyi dan kualiti imej yang hebat, orang biasanya tenang semasa filem. Persekitarannya bersih dan selesa. Tempat letak kereta di sini agak sukar, jadi kami agak terlambat.

Wa
Ulasan №100

Seperti kebanyakan Pawagam GSC, ini juga hebat. Saya telah banyak filem di sini dan semuanya adalah pengalaman hebat terutama dengan skrin besar dan kerusi yang selesa. Beratur untuk tiket juga tidak lama, (terutama saya mengatakan ini untuk filem box office panas) kerana terdapat beberapa mesin auto ticket thingy😅. Semua dalam semua, jika anda berada di kawasan itu dan ingin menonton filem, datang ke sini dan mempunyai pengalaman hebat. 🤗

Maklumat
100 Gambar
100 Komen
4.4 Penarafan
  • Alamat:Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia
  • Tapak:http://www.gsc.com.my/
  • Telefon:+60 3-7713 7888
Kategori
  • Panggung Wayang
Kebolehaksesan
  • Bilik air yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Lif yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Tempat duduk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Tempat letak kereta yang boleh diakses kerusi roda:Ya
Kemudahan
  • Sesuai untuk kanak-kanak:Ya
Organisasi yang serupa
  • TGV KepongMetro Prima Shopping Centre, 1, Jalan Metro Prima, Kepong, 52100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia
  • Gs
    Gsc Maxx10-08, 10th Floor Berjaya Time Square 1 Jalan Imbi, Malaysia
  • Hong Tai Motion Picture Corporation Sdn. Bhd.30, Jalan 52/26, Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Na
    National Film Development Corporation Malaysia (FINAS) Pitching CentreUnit G09 & G10, Jalan Stesen Sentral 5, Kuala Lumpur Sentral, 50470 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia, Kuala Lumpur Sentral, 50470 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Mo
    Movie MagicF-043 First Floor Mid Valley City Lingkaran Syed Putra, 59200, Malaysia
  • Emperor Motion Picture Sdn. Bhd.1/57b, Jalan Kepayang, Segambut, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Ba
    Bangunan115, Jalan Ilmu, 50603 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • DADI Cinema Pavillion KLJln Pavilion, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Ho
    Hong Tai Motion Picture Corporation Sdn Bhd48a, 8, Jalan 1/48a, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • TDSC33-2, Jalan 4/109f, Taman Danau Desa, 58100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia