user
Bangunan Lembaga Tabung Haji
Jln Tun Razak, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Penampilan

Komen
Am
Ulasan №1

Polis Bantuan yang peramah, mudah membantu. Pertama kali datang agak susah untuk mencari parking. Saya parking di bahagian belakang jalan yang ditutup yang dahulunya boleh menuju ke Menara Felda dan Menara Naza.

OB
Ulasan №2

Alhamdulillah , jika berada di lokasi jalan tun razak , jatuh pula hari jumaat , Chef Obie akan memikih utk Solat Jumaat Di Tabubg Haji , memudahkan urusan jemaah yg hadir utk solat selain penjagaan SOP dari kakitangan Maajid TH yg harus di puji - Chef Obie dr Bandar Baru Ampang

Kh
Ulasan №3

Layanan di kaunter Tabung Haji terbaik.

na
Ulasan №4

Front desk yang sangat membantu dalam menyelesaikan masalah. Terima kasih.

An
Ulasan №5

Convenient for travelers @ Jalan Tun Razak

Af
Ulasan №6

Hadir ke mari pada 30 mac 2021 utk buka akaun anak yg berusia 2 bulan.Terpaksa bawa bayi hadir sama kerana tiada penjaga.Nombor giliran diberikan dan tiada laluan ekspress walaupun telah meminta budi bicara pegawai Di kaunter memandang kan bayi menangis. Tetapi pd masa yg sama sy perhatikan ada laluan ekspress diberikan kan kepada seorang pelanggan yg baru sampai yg membawa seseorang berkerusi roda oleh polis Bantuan bertuga Dan nombor beliau adalah 002.Mengapakah ada double standard???

Na
Ulasan №7

Pertama kali berurusan di HQ atas sebab nama tiba2 tiada dalam data. Sebelum ni berurusan di cawangan sahaja. Alhamdulillah selesai. Semoga urusan sy sekeluarga dipermudahkan untuk mengerjakan ibadat haji satu hati nanti. Juga moga ekonomi TH akan terus berkembang dalam memantapkan perkhidmatan yg lebih cemerlang. Tahniah TH...

nu
Ulasan №8

Kena buat appoitment ke utk buka akaun

Kh
Ulasan №9

Nak solat rasa aircond, mai awal skit..

sa
Ulasan №10

Sangat pantas. Servis bagus.

Mu
Ulasan №11

Ada bank islam gak dlm bangunan ni... Customer service bagus n mmg bersih plus betul2 ikut sop

ro
Ulasan №12

Tempat untuk urusan ke Haji

ra
Ulasan №13

Average services. Ok la x tggu tllu lama. Boleh sabar lg. Parking limited sgt...mahal pon mahal

No
Ulasan №14

Respond yang sangat cepat dan mesra

ga
Ulasan №15

Parking mahal..1/2 jam dah 3 ringgit..40 minit kne rm7,kalau nk buat acaun..stanby la duit parking lebih sikit..bla bla bla

Mu
Ulasan №16

Kuarkan duit sikit utk ank skolah time PKP ni kje ape smua tak blh..

Mu
Ulasan №17

1 stop centre for umrah & haji

mu
Ulasan №18

Alhamdulillah karpet empuk.

si
Ulasan №19

Saya rasa service slow bergantung pada jenis transaksi yang pelanggan buat. Mana-mana kaunter perkhidmatan akan berlaku macam tu. Pada masa saya buat transaksi, staff TH bercakap dengan sopan, hormat pelanggan dan cuba menyiapkan transaksi saya secepat yang mereka mampu. Terdapat mesin ATM juga dalam bangunan TH yang memudahkan pelanggan.

Sh
Ulasan №20

Urusan Takaful kat sini. Staff yang peramah. Boleh bertanya dan memberi penjelasan yang jelas dan terang

As
Ulasan №21

Masjid yang sangat selesa, boleh singgah di sini untuk solat

Na
Ulasan №22

Sangat berpuas hati dgn layanan khidmat pelanggan, penerangan yang jelas terang dan nyata. Akan berkunjung lagi ke menara tabung haji, terima atas layanan mesra anda 👍👍

Jm
Ulasan №23

Better Bawak Sejadah sendiri. Ramai orang. Food also available during solat jumaat.

Ed
Ulasan №24

Nice place but not solat jumaat..

Mo
Ulasan №25

Saya solat jumaat di sini kelmarin. Kena datang awal, bawa sejadah & pakai pelitup muka.

Ch
Ulasan №26

Suka sangat datang sini. Sebab auranya sangat tenang. Datang berbuka puasa di kafe al hajj,tiap hari ada bubur lambuk😋

Az
Ulasan №27

Best, sejuk, tak crowded sangat.. cuma kalau drive, memang takde parking..

Zu
Ulasan №28

Ok bagus tempat ini, bersih dan cantik.

Fe
Ulasan №29

Surau yang cukup selesa. Jika berkereta agak susah utk meletak kenderaan. Di tepi jalan utama Jalan Tun Razak

Ha
Ulasan №30

Kecil tetapi selesa dan bersih. Tandas ada 2 booth. Sangat penuh ketika solat Jumaat.

Ob
Ulasan №31

Masjid yg cantik, terbaik, kuliah & pengajaran menarik dari ustaz yg terbaik.

as
Ulasan №32

Masjid bersih, sejuk. Selesa untuk beribadat

CI
Ulasan №33

Menara Tabung Haji...Mercu tanda yang cantik

Zo
Ulasan №34

Memang terbaik ada surau yg bersih dan sejuk

Ar
Ulasan №35

Ok.. tander open.. bkn saja melayu Islam.. tp yg bkn melayu pun boleh dpt projek..

Ma
Ulasan №36

Lokasi sebelah PNB.👍👍👍👍👍Dtg awal utk selesaikan semua urusan sblum 4pm, untuk elak terperangkap di kesesakan Jln Tun Razak.

As
Ulasan №37

Aku slalu dtg utk solat jumaat je...

wa
Ulasan №38

Memang susah nak dapat parking kat sini .

Fi
Ulasan №39

Under renovation, solat sekarang di hall sementara. Sangat selesa untuk solat. Solat itu tiang agama.

Si
Ulasan №40

Menghadiri majlis perkahwinan di sini. dewan berhawa dingin.. parking byk.

Mo
Ulasan №41

Nice place for solat jumaat

Ga
Ulasan №42

Cool n relax. Org dah tk ramai mahu mari

HA
Ulasan №43

Mendapat panggilan haji. Tempat yg sgt menarik, bersih & cantik. Semua staffs tak kira pangkat berkhidmat & mesra pd semua pelanggan.

MU
Ulasan №44

Mempunyai surau yang luas dan selalu ada pengajian.. terdapat ATM BIMB Bank Rakyat Maybank dan byk lg.

Ka
Ulasan №45

Kena pasang kipas ni kalu kat luar time sembhyg jumaat.

Ah
Ulasan №46

Masjid selesa tandas wuduk ruang solat aircond

Na
Ulasan №47

Kemudahan sembahyang jumaat

ap
Ulasan №48

Bawa sejadah sendiri bila sembahyang jumaat..jangan lupa...☺️

Mu
Ulasan №49

Surau yang selesa dan ada solat jumaat

Az
Ulasan №50

Bersih, aircond sejuk. Selesa solat kat sini.

iM
Ulasan №51

Lawa masjid ni

zu
Ulasan №52

Ada kemudahan parking bermasaalah d sesuatu masa

Mi
Ulasan №53

Bangunan yg cantik, tp bila masuk parking ikut sma berpusing seperti bangunannya. Staf yg mesra dan membantu cuma agak ramai pelanggan.

Kr
Ulasan №54

Topup saving. Mudah, cepat&mesra.. Keep it up

Le
Ulasan №55

Parking berbayar. Restoran. Surau turut disediakan utk kemudahan pelawat

Sy
Ulasan №56

Can solat Jumaat here

mo
Ulasan №57

Can perform jumaat prayer here.

se
Ulasan №58

Solat jumaat bawah dewan ni banyak kosong

Zu
Ulasan №59

Cantik dan bersih

Ah
Ulasan №60

Clean to khusyuk..inn sya Allah.

Mr
Ulasan №61

Nak parking naik atas. Murah2 parking

ct
Ulasan №62

Pada pintu wanita patutl tulis tarik

Ri
Ulasan №63

Solat jumaat kat sini

sh
Ulasan №64

Boleh guna utk solat jumaat

Mo
Ulasan №65

Beside Tabung Haji counter itself, Takaful Malaysia & Bank Islam countere also available here....

Ah
Ulasan №66

Nama rasmi adalah Surau Tabung Haji. Terletak di sebelah bangunan Tabung Haji di Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur. Masjid ini telah dibina pada 1 Januari 1980 dan dirasmikan pada 1 Oktober 1983 oleh DYMM Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah.

No
Ulasan №67

Mana tau.. dpt peluang gi haji eaok2..

Az
Ulasan №68

Along Jln Tun Razak & convenient

Fa
Ulasan №69

Bersih,menarik dan banyak kemudahan

me
Ulasan №70

Luas dan selesa..alhamdulillah

Al
Ulasan №71

Tompek semayang Jumaat tongah KL.

de
Ulasan №72

Makcik boleh turun di sini .Ramai jemaah di sini bila solat.Nor Asiah bt Mengan

Al
Ulasan №73

Bersolatlah kamu sebelum kamu disolatkan

An
Ulasan №74

Semasa pkl dulu 6 bulan di kl biasanya kalo solat jumat disini loch

Zu
Ulasan №75

Tenang dan damai

Ar
Ulasan №76

Tak cukup duit nk pegi haji.kikiki

Ar
Ulasan №77

Lama skit nak tunggu giliran

Sa
Ulasan №78

Mesra pelanggan

Ka
Ulasan №79

Bersih dan mudah utk berurusan.

Ai
Ulasan №80

Ceramah stp hari

Ra
Ulasan №81

Layanan yg terbaik Dan view yg cantik..

KH
Ulasan №82

Selesa untuk beribadah

Hi
Ulasan №83

Bersih n kemas

Mo
Ulasan №84

Bagus sekali..

na
Ulasan №85

Kecil tapi selesa

He
Ulasan №86

Nice musallah.

Za
Ulasan №87

Ambil Air zam2

ac
Ulasan №88

Sangat selesa

Ka
Ulasan №89

Have jabatan geoscience in it

ma
Ulasan №90

Bagus surau dia selesa

MU
Ulasan №91

Sembahyang jumaat

Az
Ulasan №92

Lawatan ke Bangunan Tabung Haji KL

NA
Ulasan №93

Selesa & nyaman

Mu
Ulasan №94

Allahuakhbar.. Terbaik

Zu
Ulasan №95

Tenang & selesa

Mo
Ulasan №96

Solat jumaat

Am
Ulasan №97

Sangat selesa

ir
Ulasan №98

Customer servis terbaik

In
Ulasan №99

Syukur Alhamdulillah

Ap
Ulasan №100

Cantik bangunan dia

Maklumat
100 Gambar
100 Komen
4.7 Penarafan
  • Alamat:Jln Tun Razak, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Tapak:http://www.tabunghaji.gov.my/
  • Telefon:+60 3-2054 2000
Kategori
  • Pejabat Korporat
  • Tempat Tarikan Pelancong
Jam bekerja
  • Isnin:9:00PG–4:00PTG
  • Selasa:9:00PG–12:15PTG
  • Hari Rabu:Tutup
  • Khamis:Tutup
  • Jumaat:9:00PG–4:00PTG
  • Sabtu:9:00PG–4:00PTG
  • Ahad:
Kebolehaksesan
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
Organisasi yang serupa
  • ABB40, Jalan 10/116B, Kuchai Entrepreneur Park, Jalan Kuchai Lama, 58200, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, 58200, Malaysia
  • DOING (Interactive Thinking Malaysia SDN. BHD)Suite 4127, Level 41, VISTA TOWER, THE INTERMARK, 348, Jln Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • entomo Malaysia Sdn BhdUnit 27-13, Level 27, Q Sentral, Jalan Stesen Sentral, 50470 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Persatuan Kebangsaan PekebunPekebun Kecil MalaysiaSetiawangsa, 54200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Fair Consulting Malaysia Sdn. Bhd.Suite 2B-2-1, Level 2, Tower 2B, Plaza Sentral, , Jalan Stesen Sentral 5, 50470 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Pecca Group BerhadNo 1, Jalan Perindustrian Desa Aman 1A, Industri Desa Aman, Kepong, 52200 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Am
    Amer Sports Malaysia Sdn. Bhd.Suite 19-01, 19th Floor, Menara IGB 1 The Boulevard Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, 59200, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia
  • perkum malaysia53100 Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan Kuala 0Lumpur, 20a, Jalan Jernai 2, Medan Idaman Business Centre, 53100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Gateway Corporate SuitesJalan Kiara 5, Mont Kiara, 60000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Persatuan Bekas Polis Malaysia (HQ)13-1 Jalan Seri Rejang 3 Rampai Business Park South, Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur, Malaysia