user
GINTELL (M) SDN BHD
27, Persiaran Industri, Bandar Sri Damansara, 52200 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia
Penampilan
GINTELL (M) SDN BHD

Komen
Q-
Ulasan №1

Bad service... Kalau tak dapat nak delivery cakap la.. Dah bayar habis tapi barang still tak dapat... Sebulan lebih ni tunggu... Bila call center ada je alasan dia bagi bila minta refund tak bagi pulak... Tahu service macam ni memang tak la nak beli..

Su
Ulasan №2

Setelah membeli dan selesai membuat bayaran dekat Oulet Mergong, Juru jual terus berdiam diri..perkhidmatan yang teruk..dah dapat duit diam terus..tak ada mesra alam sungguh jurujual disitu..sekurang2nya bertanya la feed back penggunaan product gintell. Saya minta send video cara untuk alih kan kerusi pun memakan masa yang lama.sehingga hari ini belum send lg..amat mengecewakan..saya boleh nak letak no id penjual tu..ermmm..sangat terukkkkkk.........harap pihak Gintell boleh take action..

Fa
Ulasan №3

Gintel, saya telah memesan basikal statik dari anda pada November 2020 tetapi sekarang pada 20 Februari 2021 kami masih belum menerima berita mengenai status tersebut. Terus mengatakan bahawa ia akan segera dihantar tetapi tidak ada tarikh untuk berkomitmen. Adakah anda berniaga atau adakah ini hobi anda? Anda melakukan pekerjaan yang teruk dalam perkhidmatan pelanggan.Pesanan ini dibuat di Gintel Sunway Carnival di penang tetapi saya lebih suka memberikan ulasan di sini kerana penghantaran adalah dari HQ. Sila ambil perhatian.Terima kasih

Ri
Ulasan №4

Perkhidmatan purna jual yang sangat buruk. Treadmill cybertrek saya rosak dan masih dalam jaminan. Membuat laporan 3 bulan yang lalu di kios di bertam perdana. Juruteknik masih tidak datang. Pusat panggilan di hq di damansara, tidak ada yang menjemput.

Az
Ulasan №5

Sangat sukar untuk memanggil perkhidmatan, telefon sudah memanggil lebih daripada 10 kali orang yang tidak hadir. Sangat tidak profesional dan tidak mengikut piawaian. Sekiranya anda tidak dapat menghubungi pelanggan, mengapa kita harus membeli mesin senaman anda yang bernilai lebih dari RM5000

Sa
Ulasan №6

Perkhidmatan selepas jualan yang sangat miskin dan kerusi urut berkualiti rendah. Kerusi urut saya pecah 3 kali dalam 4 tahun. Juruteknik perkhidmatan hanya akan datang dan memeriksa masalah itu selepas lebih daripada 1 bulan aduan dibuat. Kali terakhir ini adalah lebih daripada 3 bulan dengan beberapa panggilan menanti tetapi masih tiada tanda juruteknik. Berfikir dua kali sebelum anda membeli jenama ini ....

Ja
Ulasan №7

Perkhidmatan urut yang buruk dan berkualiti buruk, kerusi urut kecacatan yang dihantar dan tidak ada tindak lanjut daripada penjualan atau perkhidmatan pelanggan. jangan beli dari gintell

V
Ulasan №8

Bagi mereka yang cuba berkongsi tempat mereka untuk GINTELL untuk memaparkan kerusi urut dan ingin mendapat perkongsian keuntungan daripada GINTELL SILA MENGHADIRI OPERATOR LAINNYA .. TIDAK TIDAK TIDAK TIDAK ADA NO GINTELL .. Bayaran saham untung dari GINTELL EXTREMELY SLOW mereka DELAY PAYMENT FOR LEBIH DARIPADA 6 BULAN.KAMI TELAH MENINGGALKAN PEMBAYARAN DARI GINTELLS SEPANJANG MUNGKIN 2019 HINGGA SEKARANG.hantar e-mel tiada jawapan dan hubungi tiada jawapan. Perkhidmatan sangat buruk.P / S: memaksa untuk memberi bintang agar komen ini dapat diposkan.

nm
Ulasan №9

Lokasi baru! Gintell telah berpindah ke lokasi baru

to
Ulasan №10

Perkhidmatan pelanggan rendah, berkualiti rendahTiada bintang sama sekaliPerkara mengatakan anda mesti membeli daripada boleh dudukPhuiiiiiiiiiiii

Ng
Ulasan №11

Kualiti produk yang buruk. Perkhidmatan pelanggan tidak baik.

Ch
Ulasan №12

Vin the SR sangat profesional dan responsif, 5 bintang.

Za
Ulasan №13

Tempat Terbaik, Syarikat Hebat

Maklumat
6 Gambar
13 Komen
1.9 Penarafan
  • Alamat:27, Persiaran Industri, Bandar Sri Damansara, 52200 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia
  • Telefon:+60 3-6277 9333
Kategori
  • Pejabat Korporat
Jam bekerja
  • Isnin:9:00PG–6:00PTG
  • Selasa:9:00PG–6:00PTG
  • Hari Rabu:9:00PG–1:00PTG
  • Khamis:Tutup
  • Jumaat:9:00PG–6:00PTG
  • Sabtu:9:00PG–6:00PTG
  • Ahad:
Kebolehaksesan
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
Organisasi yang serupa