user
MIMOS Berhad
Jalan Inovasi 3, Technology Park Malaysia, 57000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Penampilan
Komen
Nu
Ulasan №1

Ruang solat perempuan yang terhad..security yang bagus..cuma untuk naik ke bilik mesyuarat ruangan lif juga kecil dan ada satu sahaja untuk tetamu

Ba
Ulasan №2

Brkunjung kerana berkursus kat sini...lama dah mengidam nak dtg kat sini...time belajar dulu..memang mimos ni sgt popular lah..tmpat IT pertama kat malaysia diwujudkan masa tu..akhirnya 1st time smpai.. Overall sgt baik...cafe pun cantik, makanan pun sedap... Surau pun besar... Bagusnya ada kuliah agama masa tgahari... Harap dpt ke sini lagi...

Ha
Ulasan №3

MIMOS meh..lepas makan jangan lupa angkat pinggan ye, best giler, bersih

Fa
Ulasan №4

Kantin yang bersih. Ruang parkir kereta yang luas. Tahniah. Menepati 5S

Fa
Ulasan №5

Easy access, pergi nak jumpa kawan ja

Ab
Ulasan №6

Kompaun yang luas, kawasan parkir kereta pengunjung yang luas. Bangunan ini mempunyai ciri keselamatan yang tinggi, wifi percuma yang cepat. Kafeteria besar dan mengagumkan. Tandas awam terletak di sebelah kafeteria dan bersih. Dewan persembahan yang sangat baik dan baik.

Kh
Ulasan №7

Institusi berteknologi tinggi di bawah bidang kuasa Kementerian Sains, Teknologi, Perubahan Iklim dan Tenaga. Ini telah menghasilkan banyak penemuan dan inovasi juga teknolog kecerahan Malaysia. Bangunan dan kemudahannya terpelihara dengan baik, banyak peralatan berteknologi tinggi dan juga banyak kemudahan untuk kakitangan dan pengunjungnya. Ia pasti bagus dan bersih dengan tempat letak kenderaan yang banyak.

Vd
Ulasan №8

Berlatih di sini sebelumnya, tempat dan pengalaman yang bagus walaupun peruntukannya agak rendah untuk masa kini. 👍😬

Mu
Ulasan №9

Pusat penyelidikan yang digunakan. Menguruskan dengan betul dan suasana yang baik

CC
Ulasan №10

Dibawah, pusat teknologi yang diiklankan di bawah. Akan mendapat manfaat daripada lebih banyak kerjasama dengan sektor swasta dan universiti tempatan, dan lebih banyak hari terbuka untuk mempamerkan keupayaannya.

az
Ulasan №11

Agensi kerajaan yang dijalankan secara profesional. Alasannya cantik. Bangunan ini sangat selamat. Pengunjung perlu menjadi pengerusi apabila mereka berada di dalam bangunan.

No
Ulasan №12

Institusi pertama saya akan bekerja ketika saya berpindah ke Kuala Lumpur. Sistem Institut Mikroelektronik Malaysia (MIMOS) bermula dari operasi di Rumah Perak, Jalan Kerja Air kemudian dipindahkan ke Exchange Square, Damansara Heights sehingga tahun 1996. Akhirnya, bergerak secara kekal ke Kompleks MIMOS di Technology Park Malaysia, Bkt Jalil. Saya belajar banyak dari sini. Dan saya berdoa MIMOS akan bergerak maju untuk menjadi R & D terkemuka di Malaysia, Insyallah.

Am
Ulasan №13

Sangat menarik! Makmal teknologi rahsia terbaik di Malaysia. Baru-baru ini bekerja dengan MIMOS mengenai analisis kegagalan dan penemuannya sangat mengagumkan.

Aa
Ulasan №14

Profesional bekerja di sini.

Ha
Ulasan №15

Di sini untuk bengkel HRTEM 2days. Kakitangan yang sangat bagus dan kemudahan dengan banyak peralatan hitech.

Ia
Ulasan №16

Tempat letak kereta yang luas, tetapi membawa payung jika hujan.

su
Ulasan №17

Kami tertarik pada tahap bakat yang ada di dalam MIMOS. Sesetengah jika tidak kebanyakannya adalah profesional kelas dunia.

Su
Ulasan №18

Sektor Penyelidikan dan Pembangunan yang Cemerlang .. Orang ramai sangat ramah dan berpengetahuan ...

Vi
Ulasan №19

Baik

Mo
Ulasan №20

Kakitangan yang ramah dan tempat yang bagus untuk bertemu untuk mesyuarat

SI
Ulasan №21

Salah satu Agensi MOSTI yang menjalankan R&D yang bermakna dalam Frontier Technologies

Ni
Ulasan №22

Mempunyai banyak bahan sains di sini ... Tempat yang bagus

AL
Ulasan №23

IT hub Malaysia, IOT, Talian mesin n Softwares pembangunan untuk Kemanusiaan

Mo
Ulasan №24

Sudah tentu di sini .. Persekitaran kerja yang bagus

Sh
Ulasan №25

Tempat kerja yang damai. Banyak teknologi terkini telah diperkenalkan.

Mo
Ulasan №26

Saya suka tempat itu. Orang-orang yang mesra dan ingin mewujudkan persekitaran untuk semua orang yang melawat mereka.

An
Ulasan №27

Persekitaran yang baik untuk bekerja dengan kemudahan yang hebat!

Tu
Ulasan №28

Tempat kerja yang baik ... datang untuk latihan pengguna.

Na
Ulasan №29

Kudos!

Al
Ulasan №30

Pergi untuk bertemu dengan psikometrik kluster lebih dari 10 kali

Ru
Ulasan №31

Kakitangan sentiasa bersedia membantu.

Ak
Ulasan №32

Anda mungkin memerlukan kebenaran masuk ke dalam.

Be
Ulasan №33

Tempat yang mengagumkan. Kafe yang bagus :-)

Ha
Ulasan №34

Landskap yang bagus untuk persekitaran kerja

Ra
Ulasan №35

Tempat terbaik untuk pusat latihan ..

Ha
Ulasan №36

Reka bentuk ruang pejabat yang bagus ...

MD
Ulasan №37

Kerjasama

Ad
Ulasan №38

Pusat teknologi maju

sy
Ulasan №39

Saya bekerja di sana selama 6 tahun

Su
Ulasan №40

Pejabat moden & kakitangan yang mesra

Sq
Ulasan №41

Pusat R & D Kebangsaan di bawah MOSTI

Ma
Ulasan №42

Mesyuarat luar biasa itu

Pr
Ulasan №43

Kakitangan yang hebat dan ketujuh

sy
Ulasan №44

Institut R & D malaysia

Wa
Ulasan №45

Kemudahan berteknologi tinggi

Am
Ulasan №46

Persekitaran syarikat yang baik

Sh
Ulasan №47

Tiada tempat untuk tetamu

ka
Ulasan №48

Tempat yang cantik

Na
Ulasan №49

Tempat kerja yang bagus

Iz
Ulasan №50

Mimos ofice

Hy
Ulasan №51

Tempat kerja yang baik

Sy
Ulasan №52

Tempat analisis industri

Pu
Ulasan №53

Persekitaran yang hebat

Ba
Ulasan №54

Baik

Wa
Ulasan №55

Tempat yang bagus

Ar
Ulasan №56

Majikan yang terbaik

Ch
Ulasan №57

Baik

is
Ulasan №58

Bagus

Sa
Ulasan №59

Baik

Dr
Ulasan №60

Jauh dari KL

kh
Ulasan №61

Sejuk

ma
Ulasan №62

Medan selera yang bagus dan kemas

Ts
Ulasan №63

Projek GIIMS

Ra
Ulasan №64

Kerajaan

Md
Ulasan №65

Pusat Latihan

Kh
Ulasan №66

Pusat perniagaan ...

aw
Ulasan №67

Mendapat kafetaria

S.
Ulasan №68

Tempat yang bagus

Sy
Ulasan №69

Kakitangan yang mesra

ma
Ulasan №70

Tempat yang cantik

Si
Ulasan №71

Bekerja di sini

Je
Ulasan №72

Tempat yang cantik

De
Ulasan №73

Penyedia penyelesaian

Sz
Ulasan №74

Tempat kerja.

Ni
Ulasan №75

Teknologi

Maklumat
100 Gambar
75 Komen
4.4 Penarafan
  • Alamat:Jalan Inovasi 3, Technology Park Malaysia, 57000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Tapak:http://www.mimos.my/
  • Telefon:+60 3-8995 5000
Kategori
  • Pejabat Korporat
  • Penyelidikan dan Pembangunan Produk
Jam bekerja
  • Isnin:8:30PG–5:30PTG
  • Selasa:8:30PG–5:30PTG
  • Hari Rabu:8:30PG–5:30PTG
  • Khamis:8:30PG–5:30PTG
  • Jumaat:Tutup
  • Sabtu:Tutup
  • Ahad:
Kebolehaksesan
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
Organisasi yang serupa