user
OYO Rooms Malaysia
Centrepoint North Tower, Level 8 WSpace, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 55200 Kuala Lumpur, Malaysia
Penampilan

Komen
Au
Ulasan №1

Memain ngan refund org.. memula kata 10-14.. pastu 21 hari.. pastu dah siap refund salah amount.. pastu buat balik utk betul kan refund.. hari ke 30 bg email kata dah approve refund mintak bg detail.. dah bg detail semua hari ni baru reply email ckp baru nak proceed.. kene report kat tribunal baru ada akal kot

er
Ulasan №2

HARI KE 49PENGURUSAN OYO YANG GAGALKES MISTERI PEMBAYARAN DARI HOTEL OYOKisah Seram Oyo 2020Kes ini telah dibatalkan pada 14/09/2020 dan Pihak Oyo Sehingga hari ini tidak mampu menjawab dan memberikan jawapan yang tepat, Mungkin mereka terlalu Takut untuk mengambil alih Kes ini.. Kerana Nilai yang diminta bukan mencecah Puluh juta Ringgit xsampai Rm500 Sehingga Pihak Oyo Malaysia Tidak mampu menanggun bayaran. Kes Pertama berlaku adalah kegagalan dari Pihak Oyo dan tidak akui setelah dipaksa melalui ADYEN akhirnya OYO Mengakui..Siri Ke 2 :Oyo Meletakkan Jaminan yang sama Kes bermula pada 18/10/2020 dan alasan dan permainan yang sama digunakan (7-14hari) dipertengahan masa diberikan alasan digunakan (Hari ini hari ke 2/3/4-14) sampailah Hari ke 14. Oyo masih lagi tidak mampu menyelesaikan Kes Berprofil Tinggi. Sehingga hari ini.. Kes ini masih tergantung dan Pihak OYO MALAYSIA boleh dikategorikan sebagai Pengurusan Terburuk.. Untuk bukanNilai Jutaan Ringgit Oyo Malaysia tidak mampu Bayar..

Na
Ulasan №3

App tak guna, saya drive dari kuala terengganu melalui lebuh raya timur-barat yg gelap gelita jam 9 malam smpai gua musang 12.56 malam.. dgn keta lain lansung tkda.. keadaan jalan tu tkyah cita laa spa yg prnah guna jalan tu mmng tau laa. lepastu dh smpai gua musang budak reception kata bilik full ... gila punya app ... penat la woiii dh book guna app ni option payment bayar kat hotel last2 kena tipu siiiaal.. lain kali tkpayah bt option bayar kat hotel ... penat woiii .. 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

ci
Ulasan №4

Saya Meletakkan Oyo Malaysia sebuah Company yang gagalHARI KE 49KES MISTERI PEMBAYARAN DARI HOTEL OYOKisah Seram Oyo 2020Kes ini telah dibatalkan pada 14/09/2020 dan Pihak Oyo Sehingga hari ini tidak mampu menjawab dan memberikan jawapan yang tepat, Mungkin mereka terlalu Takut untuk mengambil alih Kes ini.. Kerana Nilai yang diminta mencecah Puluhan JUTA RINGGIT MALAYSIA, Sehingga Pihak Oyo Malaysia Tidak mampu menanggun bayaran. Kes Pertama berlaku adalah kegagalan dari Pihak Oyo dan tidak akui setelah dipaksa melalui ADYEN akhirnya OYO Mengakui..Siri Ke 2 :Oyo Meletakkan Jaminan yang sama Kes bermula pada 18/10/2020 dan alasan dan permainan yang sama digunakan (7-14hari) dipertengahan masa diberikan alasan digunakan (Hari ini hari ke 2/3/4-14) sampailah Hari ke 14. Oyo masih lagi tidak mampu menyelesaikan Kes Berprofil Tinggi. Sehingga hari ini.. Kes ini masih tergantung dan Pihak OYO MALAYSIA boleh dikategorikan sebagai Pengurusan Terburuk.. Untuk Nilai Jutaan Ringgit Oyo Malaysia tidak mampu Bayar..

su
Ulasan №5

HARI KE 49KES MISTERI PEMBAYARAN DARI HOTEL OYOKisah Seram Oyo 2020Kes ini telah dibatalkan pada 14/09/2020 dan Pihak Oyo Sehingga hari ini tidak mampu menjawab dan memberikan jawapan yang tepat, Mungkin mereka terlalu Takut untuk mengambil alih Kes ini.. Kerana Nilai yang diminta mencecah Puluhan JUTA RINGGIT MALAYSIA, Sehingga Pihak Oyo Malaysia Tidak mampu menanggun bayaran. Kes Pertama berlaku adalah kegagalan dari Pihak Oyo dan tidak akui setelah dipaksa melalui ADYEN akhirnya OYO Mengakui..Siri Ke 2 :Oyo Meletakkan Jaminan yang sama Kes bermula pada 18/10/2020 dan alasan dan permainan yang sama digunakan (7-14hari) dipertengahan masa diberikan alasan digunakan (Hari ini hari ke 2/3/4-14) sampailah Hari ke 14. Oyo masih lagi tidak mampu menyelesaikan Kes Berprofil Tinggi. Sehingga hari ini.. Kes ini masih tergantung dan Pihak OYO MALAYSIA boleh dikategorikan sebagai Pengurusan Terburuk.. Untuk Nilai Jutaan Ringgit Oyo Malaysia tidak mampu Bayar..

Sa
Ulasan №6

Have bad experience. Max check in jam 10pm.even dah book xda orang nak serve. Kalau flight org tgh malam macam mana

Fi
Ulasan №7

Pengalaman Pertama Saya Dengan OYO !!!Biasanya saya akan menggunakan aplikasi Agoda (adalah ahli GoldVIP Agoda) untuk membuat tempahan hotel tetapi saya tidak mempunyai banyak pilihan di Mersing dengan Agoda dan kerana keluarga saya (2-Dewasa, 2-Anak dan 1-Balita) hanya memerlukan tempat untuk kemalangan untuk satu malam, kami memilih untuk menempah dengan OYO (keesokan harinya akan berangkat dengan feri pagi ke Pulau Tioman)Kisah saya dengan OYO bermula ketika saya membuat tempahan pada 3 Julai 2020 untuk bilik keluarga (2-tempat tidur Queen dan 1-single) di Hotel OYO 702 D View di Mersing untuk bermalam pada 1 Ogos 2020. Menerima pengesahan tempahan pada aplikasi OYO dan e-mel pada hari itu sendiri.Pada 1 Ogos, tarikh daftar masuk sekitar jam 12 tengah hari, saya telah menghubungi hotel untuk mengesahkan tempahan dan memaklumkan bahawa saya akan mendaftar masuk lewat. Penerimaan tetamu hotel mengakui tanpa menyatakan masalah dan saya telah membuat pembayaran dalam talian selepas itu. Setelah beberapa jam perjalanan dan makan malam, kami tiba di hotel sekitar jam 9 malam untuk mendaftar masuk dan meneka apa ??? Tetamu lain telah mendaftar masuk ke bilik kami !!! Kaunter penerimaan tetamu hotel memberitahu bahawa Perkhidmatan Pelanggan OYO sepatutnya menghubungi saya mengenai masalah tempahan dua kali. Beberapa panggilan dibuat ke nombor Perkhidmatan Pelanggan yang diberikan oleh hotel namun tidak dijawab. Kami akhirnya mendapat perkhidmatan pelanggan dan diberitahu bahawa mereka akan menjumpai kami hotel lain yang berdekatan dengan hak mereka semestinya melakukan ini sejak awal lagi apabila mereka mempunyai masalah dua kali ganda !! Kami menunggu satu setengah jam tanpa kemas kini dari ejen yang berjanji akan menghubungi kami dalam masa 10 minit. Kami sangat bosan dengan perjalanan panjang dan saya mendapat kanak-kanak berusia 3 tahun yang mula kecoh! Tidak mahu membuang masa menunggu kemas kini OYO selama-lamanya, kami membuat perjalanan pantas di sekitar bandar Mersing dan akhirnya berjaya mencari hotel yang bagus dan kami segera mendaftar masuk (hotel juga ditempah sepenuhnya setengah jam selepas kami mendaftar masuk) 😅 Setelah kami telah menetap (satu setengah jam kemudian) kemudian hanya saya menerima panggilan dari Perkhidmatan Pelanggan OYO yang menyatakan bahawa mereka tidak dapat menemui kami bilik yang tersedia untuk malam itu. Saya memberitahu mereka jangan repot-repot hanya mengembalikan wang saya.Cerita ini tidak berakhir di sini. Perkhidmatan Pelanggan OYO sepatutnya menghubungi saya mengenai bayaran balik tetapi saya terkejut kerana saya menerima e-mel dari OYO pada malam yang sama menyatakan bahawa tempahan saya telah dibatalkan dan saya dikenakan bayaran pembatalan !!! Dan tidak ada bayaran balik kerana saya membuat pembatalan itu sendiri! Apa jenaka kan ?? Anda membuat saya berkeliling bandar Mersing mencari hotel lain namun anda memberitahu saya bahawa saya membuat pembatalan itu sendiri?!?! OYO !!! Sistem anda begitu bodoh !! Saya sangat marah dengan e-mel yang diterima dan terpaksa membuat panggilan lain ke perkhidmatan pelanggan OYO. Gadis dengan nama Rita meyakinkan saya bahawa dia akan meneliti perkara ini dan segera kembali kepada saya.Baiklah mereka mengambil masa yang paling lama untuk selamanya dan setelah kembali dari pulau Tioman (4 hari selepas kejadian) saya harus membuat tindak lanjut lain kepada OYO mengenai pembayaran balik. Tebak apa, mereka mengatakan bahawa mereka akan memulakan proses pembayaran balik. Serius OYO ??? Anda melakukan kesilapan namun anda membuat pelanggan berfungsi untuk anda?!?!Terima kasih atas Pengalaman Pertama dan Terakhir saya dengan OYO !!!

Ta
Ulasan №8

MENGHINDARI MEREKA SEMUA BIAYA. PENGURUSAN BURUK!Saya telah menempah 7 malam di OYO Bilik 325 Damansara di Damansara Jaya untuk kakitangan saya tinggal dan bilik-bilik adalah sepenuhnya kumuh. Satu sudut siling adalah kerosakan disebabkan oleh kebocoran air, bilik dan lorong mempunyai bau yang lembap dan apung, paip tandas sentiasa bocor dengan bunyi air mencelupkan, dan resepsi adalah sangat kasar.Kakitangan saya diminta untuk bertukar bilik dan bilik adalah lebih teruk sehingga mereka memanggil perkhidmatan pelanggan OYO Rooms untuk membatalkan dan meminta bayaran balik. Mereka adalah sopan dan sombong, enggan membayar balik dan memerlukan masa untuk menyelidiki. Ia telah 6 minggu sekarang dengan susulan e-mel dan panggilan tetapi mereka masih enggan mengembalikan.

Ja
Ulasan №9

Menunggu 1 jam untuk tuan rumah untuk memberitahu kami (keselamatan mengatakan kepada kami ia adalah nasib yang tulen bahawa orang yang mempunyai kunci berlaku di sana ketika kami tiba - jika tidak kita mungkin telah menunggu lebih banyak jam). Kemudian diberitahu mereka hanya akan menerima pembayaran tunai sepenuhnya dengan segera jika tidak, kami tidak boleh mempunyai kunci (kami semestinya dijangka membayar oleh kad). Perlu pergi ke titik tunai. 2 jam kemudian kami tiba di bilik, tidak ada arahan atau perbualan dari tuan rumah. Kami kemudian menyedari bahawa ia adalah separuh saiz bilik yang kami telah memesan (bukan bilik dalam gambar). Mesin basuh telah hancur, tidak ada apa-apa plat atau alat kutub untuk digunakan di dapur, lipas di mana-mana. Selepas akhirnya mencari kenalan untuk mengadu, kami diberitahu kami boleh berpindah ke bilik yang kami menempah pada hari berikutnya. Kami diberitahu rumah tangga diperlukan untuk membersihkan bilik yang kami telah memesan kerana masih kotor (?!?) Dan kami boleh bergerak pada jam 12 malam. Oleh itu, apabila kami tiba untuk menukar bilik pada jam 12 malam masih tiada hubungan - apabila kami akhirnya memegang mereka pukul 3 petang - jadi kami terus bergerak ke bilik baru kemudian. Kami akhirnya berada di dalam bilik yang kami telah memesan, tetapi yang lebih menjijikkan ini !! (jika itu mungkin juga !!!!!!). Apartment kotor rokok, benar-benar kotor, tiada kemudahan. Saya harap ada tempat untuk menghantar gambar-gambar yang saya ambil supaya anda dapat melihat betapa mengerikan tempat ini. Kami tidak pernah duduk di sofa sepanjang penginapan kerana ia kelihatan begitu menjijikkan. Kami membenci setiap satu saat tinggal dan menghabiskan banyak masa di luar bilik yang kami fizikal. Pada akhirnya kami meninggalkan 3 hari awal sekali apabila kami dapat mencari tempat lain untuk tinggal. Walaupun kami menghubungi mereka untuk mengatakan bahawa kami mahu menyemak, mereka terus mengubah masa yang mereka katakan mereka akan berjumpa dengan kami dan kemudian tidak menjawab telefon, meninggalkan kami menunggu di luar selama 3 jam !!!! Sepanjang keseluruhan penginapan kakitangannya tidak sopan, benar-benar tidak konsisten dan merendahkan diri, mereka merosakkan penginapan kami selepas kami pergi sejauh ini untuk sampai ke sini dan itu tidak boleh diterima. JANGAN MENGGUNAKAN OYO, ANDA AKAN MENERIMA ITU DAN ANDA AKAN BERJALAN SELAIN

Fa
Ulasan №10

Saya sedang melayari untuk tempahan di Teluk Intan pada 26 Jan-27 Jan 2020. Saya melihat perjanjian dan pergi ke depan untuk menempah dan membayar. 3 minit kemudian, saya menerima pengesahan tempahan tetapi tarikh tidak teratur kerana ia dinyatakan sebagai 20-21 Jann 2020. Saya berjaya menghubungi Oyo Teluk Intan dan kakitangan meminta saya untuk menghubungi Agoda. Saya menelefon Agoda dan Cik Mazila membantu saya. Dia menelefon saya dalam masa kurang dari 10 minit untuk memberitahu bahawa Oyo ditegaskan tidak mengubah tarikhnya. Ini adalah kesalahan yang tidak sengaja dilakukan oleh manusia, saya. Saya benar-benar tidak berpuas hati dan berharap Pengurusan Oyo membaca mesej ini dan mengambil tindakan dengan cepat. Masa pertama saya berurusan dengan sebuah hotel yang tidak fleksibel.

Ta
Ulasan №11

Pengurusan yang paling buruk yang saya tidak akan lupa. Pengalaman pertama saya dengan OYO. Sangat kecewa, hari yang paling menyedihkan saya. Pada masa keluarga saya dengan ibu melumpuhkan saya tiba, OYO hanya sms-ed bilik tidak tersedia, padat untuk kali ini dengan emotikon maaf sahaja. Bagi saya, ia menjadi bodoh apabila semua telah ditempah dan disahkan. Saya telah menerima panggilan daripada perkhidmatan pelanggan OYO mengenai pengesahan tempahan sebelum ini. Kalau dah .......... tu, tetap perangai .......... juga dimana2 pun. Pandai2 lah anda mengisi kosong tu. Bernanah sangat rasa hati ini.

Ct
Ulasan №12

Tiba pada jam 8.30. Ejen merindui kad akses letak kereta. Menunggu ejen lain selama hampir 1 jam sahaja untuk mendapatkan bilik saya berubah. Nahh bukan peningkatan. Malah penurunan harga. Bilik murah selepas menunggu dari pukul 8.30 hingga 10 malam. Cuba hubungi mereka, dan ya saya akan melihatnya.Untuk menyelamatkan menolak sebarang perubahan ruang dan benar-benar menetapkan masa untuk agen anda tiba. Jika dia melampaui itu, batalkan tempahan dan jangan bayar!Adakah saya juga menyebut agen yang saya menunggu begitu lama walaupun meminta saya untuk pergi kepadanya kerana dia mempunyai cek lain. Wow

Ma
Ulasan №13

Saya membuat tempahan untuk 13/9 hingga 16/9 di Oyo Grand City Kuantan dan diperiksa keesokan harinya. Jalan lari ke bawah dan bilik (238) adalah dahsyat; katil sudah tua dan anda boleh merasakan gatal-gatal saat anda berbaring. Terdapat bau busuk di dalam bilik mandi, cetakan di sana sini. Tidak ada gambar untuk membuktikan Hotel tidak menyenangkan kerana saya begitu bersemangat untuk keluar dari tempat itu.Sila jangan membazirkan wang anda di hotel ini. Kesilapan saya untuk memilih tempat ini

Ka
Ulasan №14

Nah, menempah untuk hari berikutnya dan membuat bayaran dalam talian pada hari yang sama. Saya mendaftar masuk pada pukul 2 petang dan kemudian selepas 2 jam bersebelahan di dalam bilik, penerimaan tetamu itu memanggil saya dan memberitahu bahawa tempahan saya semalam tidak hari ini. Dan bertanya kepada saya jika saya boleh membayar yuran sewa satu hari lagi. Begitu memudar sehingga saya menyemak selepas menjawab panggilan mereka dan saya meminta deposit saya kembali. Saya berasa sangat kecewa dan memudar menunggu deposit pulang saya. Pengalaman yang sangat buruk berurusan dengan OYO. INI ADALAH MY FIRST DAN PILIHAN MEMILIKI MEMILIH OYO UNTUK PEMENANGAN BILIR. 🤔🤔👎👎

He
Ulasan №15

Perangkap bahaya untuk pemilik hotel. Fikirkan 10000 kali sebelum membuat sebarang perjanjian dengan OYO.Anda tidak harus memberitahu sesuatu yang anda sudah tahu bahawa anda tidak boleh lakukan..anda mesti melihat sisi belakang anda terlebih dahulu sebelum melakukan sesuatu, jika anda tidak dapat melihat bahagian belakang anda sendiri bermakna anda tidak seharusnya melakukannya.

Ra
Ulasan №16

Sekiranya mengambil kunci di tempat lain sejak selepas 6 petang, saya menanggung pengangkutan. Kemudian apabila sampai pada unit pada pukul 1130 malam, unit itu tidak boleh dimasukkan. Sekiranya to.wait lagi untuk them.to.comeMereka berubah menjadi unit lain tetapi kemudahan yang sangat asas tidak boleh disediakan seperti besi.Panggil rep OYO berkali-kali, tidak mengambil telefon.Apabila mengambil begitu banyak kali. Mereka berkata saya perlu menunggu sehingga pagi esok.Bottomline adalah tolong elakkan oyo ini ..

HX
Ulasan №17

Untuk setiap tuan-tuan tanah, jangan biarkan unit anda menjadi OYO. Apabila tamat perjanjian, jangan terkejut jika anda mengetahui bahawa bil utiliti anda tidak dibayar, beberapa perabot hilang tanpa sebab.

im
Ulasan №18

Saya telah membuat tempahan saya melalui Traveloka 5.3.2017. Saya menempah bilik keluarga di GDS Hotel KL. Ketika saya berada di sana, penerimaan berkata hotel.is penuh sejak 3 hari terakhir & saya terkejut kerana saya berada di sana dengan anak-anak saya sekitar 1030 malam. Resepsionis sangat membantu. Mengalihkan saya ke hotel lain dengan bilik keluarga. Saya telah membayar minit terakhir supaya saya tidak mempunyai pilihan untuk menginap di Grand Maria Hotel KL.Hari ini 6.3.2017 anak-anak saya mengeluh tentang kegatalan. Rashes seluruh badan anak saya. Saya rasa ia mestilah dari bug tempat tidur. Inilah nombor bilik saya 303. Saya harap pihak pengurusan akan melihatnya. Saya tahu hotel bajetnya tetapi kebersihan adalah keutamaan. Saya tidak akan kembali ke mana-mana hotel oyo jika ini adalah standard. Sayang saya 3 kanak-kanak menggaru di sana sini

Sw
Ulasan №19

Perkhidmatan yang sangat burukTidak bersih..fasiliti tidak dijaga dengan baikPemanas dan penghawa dingin tidak berfungsiTidak tuala hingga jam 3.45 petang..tidak ada kertas tandas dan sabunSalah satu hotel terburuk yang pernah saya tinggalkan dalam hidup saya ...

e
Ulasan №20

Pengalaman buruk yang membuat tempahan hotel melalui oyo.We pergi ke penang dan telah membuat tempahan selama 4 malam melalui oyo dan kami telah melakukan pembayaran penuh juga. Penerbangan kami telah ditunda 1 jam dan ketika kami siap untuk berlepas telefon kami sedang dimatikan .sebelum kami tiba kami menerima miss dipanggil dan sms dari oyo yang memberitahu kami tempahan hotel kami telah dibatalkan kerana tidak menjawab panggilan mereka.Perusahaan ini tidak memberikan apa-apa notis dan langsung membatalkan tempahan kami.Mulai kita sukar itu sebuah hotel dan kita cuba hubungi kembali untuk meminta oyo untuk memberikan kami lokasi mereka yang kami tidak dapat mencari alamat di peta dan mereka menolak untuk memberitahu kami hanya memberitahu saya bahawa maaf bilik kami telah dibatalkan mereka tidak akan bertanggungjawab untuk itu dan menolak untuk memberitahu saya mereka lokasi pejabat atau biar saya bercakap dengan orang yang bertanggungjawab.Jadi saya dan teman wanita saya cuba mencari hotel lain sehingga jam 11.30 malam kerana kami tiba di penang pada 8.00 malam. Saya tidak akan menggunakan syarikat atau laman web ini sekali lagi dengan kakitangan yang tidak sopan dan tiada keselamatan untuk journe saya y.

Md
Ulasan №21

Perangkap bahaya untuk pemilik hotel. Berfikir 1000 kali sebelum membuat sebarang urusan dengan OYO.

An
Ulasan №22

Sudah dibayar secara dalam talian untuk hotel, tetapi semasa mendaftar masuk status masih belum dibayar dan perlu membayar tunai untuk bilik. Sudah selesai. Sekarang menunggu pengembalian dana, tetapi tidak ada balasan dari anda. Perkhidmatan yang buruk.

AT
Ulasan №23

Saya telah tinggal kebanyakan hotel oyo, kebanyakannya kotor dan peralatan di dalamnya rosak. Elakkan menginap di hotel OYO

Ni
Ulasan №24

BEWARE EVERYONE - Saya tinggal di satu oyo di Batu Caves, penyambut tetamu COPIED MY IC IN COLOR AND REFUSE TO CROSS THE IC NUMBER

Ha
Ulasan №25

Perkhidmatan terbaik Oyo

Ma
Ulasan №26

Bukan tempat terbaik untuk bekerja!

Maklumat
9 Gambar
26 Komen
1.3 Penarafan
  • Alamat:Centrepoint North Tower, Level 8 WSpace, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 55200 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Tapak:http://www.oyorooms.com/malaysia
  • Telefon:+60 7-268 7406
Kategori
  • Pejabat Korporat
Jam bekerja
  • Isnin:10:00PG–6:30PTG
  • Selasa:10:00PG–6:30PTG
  • Hari Rabu:10:00PG–6:30PTG
  • Khamis:Tutup
  • Jumaat:10:00PG–6:30PTG
  • Sabtu:10:00PG–6:30PTG
  • Ahad:
Kebolehaksesan
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
Organisasi yang serupa