user
Pejabat Pos Taman Melawati
No. 1, Jalan Bandar 2, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Penampilan
Komen
Sh
Kaji semula №1

Call Banyak kali. Dah angkat. BOLEH DIA LETAK BALIK?

Ch
Kaji semula №2

Secara keseluruhan perkhidmatan di cawangan ini masih boleh tahan, tetapi posmennya sangat sangat TERUK! setiap kali masuk kad merah ke peti surat i. pastu buat remarks "OWNER XDE KAT RUMAH". hello! encik, i sebagai suri rumah tangga 24 jam kat rumah k, WHAT A NONSENSE!

Le
Kaji semula №3

Secara keseluruhan perkhidmatan di cawangan ini baik. Terdapat kaunter untuk bayaran bil, pembaharuan insurans, cukai jalan, perkhidmatan pos biasa dan juga perkhidmatan poslaju. Cuma mungkin boleh pertingkat dari segi servis poslaju terutamanya kemudahan parcel2 shopee atau contract hanya perlu drop dalam kotak. Kadang2 terpaksa beratur panjang walhal setibanya dikaunter hanya utk drop sahaja. Ini dapat mengurangkan queue dan kesesakan dalam ruang menunggu.Khidmat poslaju di cawangan nie saya lihat semakin menurun. Cara kerja dan operasi tak sama macam dulu.Seringkali bila barang poslaju di pos walaupun pada sebelah pagi, barang tidak di proses pada hari yang sama. Keesokan harinya baru barang keluar dan di tag sebagai lewat hantar 'drop after cut off period'. Agak tidak munasabah sbb barang di tag sebagai lewat walaupun dihantar pada sebelah pagi. Mungkin dari segi operasi perlu di perbetulkan.

Be
Kaji semula №4

Setiap petang mesti ramai orang, haha waktu kemuncak dari puul 4.30-6ptg

po
Kaji semula №5

Boleh la...

ji
Kaji semula №6

POS laju tp barangan yg ditunggu x sampai sampai

yi
Kaji semula №7

Staf Poslaju sombong teruk.Senyum la sikit cik kak oiiiiii

Si
Kaji semula №8

Selalu sgt sesak sini weh....!!!

Md
Kaji semula №9

Layanan bagus, pakir dekat dan buka hingga malam.

kr
Kaji semula №10

Sangat2 tersorok. Jenoh mencarinya.

Kh
Kaji semula №11

Kawasan sempit susah parking

mu
Kaji semula №12

Maklumat
27 Gambar
12 Komen
2.5 Penarafan
  • Alamat:No. 1, Jalan Bandar 2, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Tapak:https://www.pos.com.my/
  • Telefon:+60 3-4107 3337
Kategori
  • Perkhidmatan Penghantaran Cepat
  • Pejabat Pos
Jam bekerja
  • Isnin:8:30PG–5:30PTG
  • Selasa:8:30PG–5:30PTG
  • Hari Rabu:8:30PG–5:30PTG
  • Khamis:8:30PG–5:30PTG
  • Jumaat:8:30PG–1:00PTG
  • Sabtu:Tutup
  • Ahad:8:30PG–5:30PTG
Organisasi yang serupa
  • Pejabat Pos Tesco Kepong Village MallNo. 3, Lot SB 11, Kepong Village Mall, Jalan 7A/62A, Bandar Menjalara, 52200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Pos Malaysia Jinjang UtaraJKR 1693, Jln Besar Kepong, Jinjang Utara, 52000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Po
    Pos Malaysia HeadquartersJalan Sultan Hishamuddin, Kuala Lumpur City Centre, 50050 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Pejabat Pos Universiti MalayaKompleks Perdanasiswa, Universiti, Jalan Lembah Pantai, 59100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Ja
    Jabatan Perkhidmatan PosJalan Chan Sow Lin, Fraser Business Park, 55200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Pejabat Pos KepongMetro Prima Shopping Centre, 1, Jalan Metro Prima, Metro Prima, 52100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Po
    Pos Malaysia Plaza PhoenixJln Cheras, Taman Bukit Cheras, 43200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Pos Malaysia Jalan Klang LamaBatu 4 1/2, Jalan Kelang Lama, 58000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Pejabat Pos Putra World Trade CentreLot 2A, Aras 2, Pusat Konvensyen PWTC, Jalan Tun Ismail, 50480 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Po
    Pos MalaysiaTerminal Bersepadu Selatan, Jalan Terminal Selatan, Bandar Tasek Selatan, 57100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia