user
Sharing Western Food Nilai 3
PT16689, Jalan Nilai 3/10, 3, Kawasan Perindustrian Nilai 3, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia
Penampilan

Komen
Ku
Ulasan №1

Isi tenaga di restoran ini apabila selesai atau baru nk mula membeli belah di Nilai 3. Restoran yang selesa, ada ruang penghawa dingin (terlalu dingin) dan udara luar. Pelbagai masakan barat dan lokal untuk kita cuba.Saiz makanan pula besar, rasa masakannya ok dengan harga yang berpatutan. Restoran berada di Mk Curtain serta berdekatan dengan kedai-kedai di Nilai 3.Keselesaan 4/5, kebersihan 4/5, servis 4/5, kualiti makanan 4/5, harga 5/5.

Ni
Ulasan №2

SHARING WESTERN NILAI 3Servis sangat-sangat slow. Aku sampai around 8.10. Tau bila order kitorang sampai? 9.15. Yeap, that slow. (Technically ada order yang sampai awal, tapi aku ambik kira untuk kesemua order sampai) Dan kalau ikutkan x ramai pun orang tadi, since kitorang pergi malam Sabtu. Only a few tables are occupied. Dan sampai ada yang cancelled order dan balik. Jadi agak menyedihkan dekat situ. Aku bagi markah servis dia tinggi sikit ni pun sebab dia tolak sikit dari harga total sebab lambat.Menu dia pelik sikit la. Ada menu Ice Cream Chicken Chop kawan aku order. Food portion menang. Memang kenyang gila. Kawan aku x habis. Aku hampir-hampir x habis. Tapi kualiti agak sedih. Aku dapat rasakan yang ayam goreng aku tu sangat x fresh dan a bit overcooked. Rasa dia pun macam over sikit (terlebih masin dan manis without anything to counter with). Harga standard je. X murah, x mahal.Ok kali ni aku review based on 5 ciri ni:SERVICE - 1/5FOOD QUALITY - 1/5FOOD PORTION - 4/5PRICING - 3/5OVERALL - 1/5VERDICT: NOT RECOMMENDED

Mu
Ulasan №3

Makanan portion besar dan banyak. Kenyang lah makan. Kepada yang pernah makan Sharing Planet kat Kuching Sarawak mesti nak mengimbau pengalaman yang sama kat sini. Hehe..kebanyakkan pekerja dia orang Sarawak jugak. Kitak boleh klaka Sarawak mun datang sitok.

St
Ulasan №4

Kedai menarik..harga bole tahan..portion agak besar puas mkn..tp masin sikit..blackpaper sos pun kureng kick...bole improved...

Sh
Ulasan №5

Dah datang 2 kali. Malam & tengahari. Harga berpatutan, staf friendly & tempat cantik lagi-lagi waktu malam sebab lampu :)

Kh
Ulasan №6

Ambiance dia nice, comfy, ade ruang ber air-cond, makanan affordable, sedap,

Ha
Ulasan №7

Harga, kuantiti Dan rasa sangat berbaloi

ed
Ulasan №8

Bolehlah. Sedap tapi servis lambat

No
Ulasan №9

Makanan sedap.. harga pun berpatutan... good service..... 5 star i bg... 😘

mo
Ulasan №10

Makan kat sini ok² sahaja..datang masa lapar komfom habis makanan yang di order.

Iz
Ulasan №11

Sangat sedap dan puas hati. Portion banyak. Pastikan perut kosong baru datang sini.

Ad
Ulasan №12

Datang sini nak belajar main tiktok.

Na
Ulasan №13

Setakat ni sedap. Cabonara masin skit

Nu
Ulasan №14

Portion besar

Vi
Ulasan №15

Ia adalah kali pertama kami ke sana tetapi kami mendapati makanan yang kami pesan disediakan dengan sangat baik dan dibentangkan untuk titik harga. Perkhidmatan walaupun sedikit perlahan boleh diterima. Saya amat menyukai hiasan ringkas dan minimalis serta penggunaan bekas 40 kaki sebagai sebahagian daripada struktur serta ruang tempat duduk berhawa dingin. Ohh dan minuman yang kami pesan juga sedap. Kawan saya berkata, teh limau ais adalah antara yang terbaik yang pernah dia pesan. Jus tembikai saya tidak disiram seperti yang berlaku di banyak pertubuhan lain. Kekalkan kualiti dan kami pasti akan pergi lagi.

Ma
Ulasan №16

Berbaloi dengan harga kerana bahagiannya besar dan lazat! Secara keseluruhan, semuanya baik-baik saja untuk saya tetapi ini hanya pendapat saya bahawa mungkin majikan ingin mengambil mata saya untuk penambahbaikan:• pelayan wanita perlu lebih mesra pelanggan• masa penyediaan makanan & minuman perlu diperbaikiAdakah saya mengesyorkan restoran ini kepada orang lain?Ya, anda harus mencuba! Tetapi harap bersabar menunggu makanan anda pada waktu puncak kerana perkara yang baik memerlukan masa, bukan? 😎Adakah saya akan repeat order lagi pada masa akan datang?Semestinya ya ✅*Komen bonus: Lupa nak cakap, restoran tu memang selesa dan luas. Saya boleh katakan bahawa restoran ini sesuai untuk menjamu selera bagi mereka yang menggunakan kerusi roda atau tongkat 👨‍🦽✅

Ca
Ulasan №17

Suasana yang bagus, harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang baik. Namun spageti ayam buttermilk saya terlalu manis dan nasi goreng terlalu hambar. Semoga rasanya dapat dipertingkatkan di masa hadapan.

Si
Ulasan №18

Makanan yang baik, kakitangan yang baik. Servis pantas & harga mampu milik. Sangat mengesyorkan

Az
Ulasan №19

Disyorkan! Makanan barat yang lazat, perkhidmatan yang cepat, tempat makan yang selesa. Lepas shopping kat Nilai 3 then datang sini makan 👍

ar
Ulasan №20

Saya memesan dada ayam Crispy dengan sos telur masin. Masa menunggu lebih kurang 15 minit. Ayamnya sangat rangup tetapi agak terlalu masak. Sos telur masin sangat mengagumkan, dengan rasa manis yang betul, masin dan juga sangat berkrim. Saya juga memesan Iced latte. Ia bagus tetapi saya harap latte lebih sedikit dari segi bahagian. Saya cadangkan anda memesan jus jika anda ingin minum lebih banyak. Persekitaran sangat tenang dengan bgm yang bagus. Akan datang lagi dengan keluarga saya.

TE
Ulasan №21

Dalaman yang hebat. Makanan yang hebat. Kakitangan yang baik dan membantu. Pasti akan datang lagi.

Pu
Ulasan №22

Disyorkan.. Keluarga saya bergembira di sini 💖

Jo
Ulasan №23

Laksa Sarawak adalah asli manakala pasta adalah tomatoey secukup rasa

al
Ulasan №24

Disahkan halal 👍Harga berpatutan & mampu milik

Vi
Ulasan №25

Suasana yang hebat, makanannya hebat dan perkhidmatannya luar biasa. Satu-satunya kelemahan adalah cukup gelap di jalan-jalan ketika anda meninggalkan kawasan ini. mungkin menambah lebih banyak lampu untuk keselamatan pelanggan ketika mereka kembali ke kenderaan mereka!

Su
Ulasan №26

Perkhidmatan Pelanggan: 5 🌟Persekitaran: 5 🌟 (bersih dan santai)Makanan (Sirloin steak): 2 🌟 (terlalu mahal, RM39.90 untuk bahagian kecil dan bukan stik premium, kuah kertas hitam steak sedap.Sabun cendawan: 3 🌟 (Rasa boleh bertambah baik)Minum: 3 🌟 untuk teh lemon es dan teh kelabu Dilmah panas.

Ng
Ulasan №27

Bagus untuk promo makan tengah hariSebahagian besar, sedap. Suasana yang selesa. Harga berbaloi.Tempat meletak kenderaan di jalan disediakan.

Am
Ulasan №28

Makanannya cukup enak, namun makanan memerlukan sedikit masa untuk tiba. Saya memilih ayam Bolognese, dan saya berpuas hati.

ia
Ulasan №29

Makanannya sedap dan berpatutan tetapi perkhidmatannya sangat perlahan walaupun tiada pelanggan lain kecuali 2 orang.

St
Ulasan №30

Makanan Barat yang enak dengan sedikit gabungan untuk memenuhi citarasa tempatan. Mengambil spageti dan rasanya memuaskan. Persekitarannya santai; ada tingkat atas dengan persekitaran dalaman yang bagus, atau nikmati dalaman & luaran di tingkat bawah. Bahagian makanan sudah mencukupi. Mereka juga menyediakan menu set selama waktu makan tengah hari. Perkhidmatannya baik dan kakitangannya sopan. Harga berpatutan.

An
Ulasan №31

Tidak mengapa. Tapaknya cantik. Tetapi anda boleh makan lebih baik dan lebih murah di kawasan itu.

Wi
Ulasan №32

Tempahan spageti; ayam terlalu sukar, sos mempunyai jumlah yang banyak, rasa ok, perkhidmatan yang baik

Ma
Ulasan №33

Perkhidmatannya sangat baik !!Makanan waa sedapSangat disyorkan!

Di
Ulasan №34

Tempat makan yang bagus dengan makanan yang enak. Sudah makan tengah hari kami di sini dengan harga yang berpatutan.

Da
Ulasan №35

Persekitarannya baik, makanannya enak, harganya tidak mahal, itu adalah pilihan yang baik.

Si
Ulasan №36

Waktu makan tengah hari sehingga 5 hidangan sahaja rm10

Sy
Ulasan №37

Suasana yang hebat! Makanan lazat! Suasana yang menenangkan ... ruang yang selesa ... tempat letak kenderaan yang cukup ... agak mahal tetapi sangat berbaloi!

An
Ulasan №38

Sangat lambat, makanan dihidangkan sejuk, benar-benar berasa ragu dengan semua komen yang baik

Wo
Ulasan №39

Ulasan lawatan pertama:Lokasi selesa; walaupun pada hari yang cerah terik. Makanan hanya begitu. Seandainya aglio olio dengan ayam bakar, teh ais lemon menambah dan tidak terlalu kagum. Mereka memasukkan cili terlalu banyak ke dalam aglio olio saya, dan ayamnya agak imo. Tapi saya rasa tempat yang bagus untuk bersantai.Ulasan lawatan ke-2:Ayam parma dikecewakan, ia harus digoreng terlebih dahulu, kemudian dibakar dalam oven dan tidak digoreng. Rasanya tidak apa-apa, kerepek panas terlalu kering dan tidak enak, jika saja mereka membuat sendiri dan bukannya membeli makanan sejuk beku, ia akan meningkatkan hidangan. Memesan latte tetapi apa yang saya dapat pastinya cappuccino. Buih itu pasti tidak latte kerana kaku. Kemahiran baristas dipersoalkan ...

La
Ulasan №40

Pemandangannya cantik tapi makanannya tidak sedap seperti yang saya sangka. Sekiranya bertambah baik. Dan saya percaya perkhidmatan pelanggan dapat bertambah baik. Pergi ke kafe saha di bandar puteri dan anda akan melihat perbezaan perkhidmatan yang diberikan.

Am
Ulasan №41

Tempat yang bagus untuk bersantai ... Makanannya banyak dan harga yang sangat berharga ...Saya ingin memberi 5 s⭐⭐⭐⭐⭐ untuk kakitangan yang sangat ramah di sana ...Ini adalah kali kedua saya di sini dan sangat digalakkan ..⭐⭐⭐⭐⭐

kh
Ulasan №42

Set makan tengah hari yang bagus, suasana yang baik

Hi
Ulasan №43

Hidangan makanan perlahan. makanan disediakan perlahan walaupun sudah dipesan lebih awal. ais krim percuma selepas daftar masuk tidak sedap. rasa biasa sahaja.

Ch
Ulasan №44

Sangat kecewa kerana kualiti tidak sama dengan kuching ... Kali kedua datang ke sini ... Saya memesan ayam panggang dengan sos banyak bilik ... Sosnya sama sekali tidak terasa dan potongan kecil berbanding dengan kali terakhir saya datang ...

Ha
Ulasan №45

Tempat yang baik untuk melepak bersama keluarga dan rakan-rakan. Sebahagian besar dan sangat beraroma. Jempol!

da
Ulasan №46

MAKANAN 👍👍👍👍PERSEKITARAN 👍👍👍👍👍PERKHIDMATAN 👍👍👍👍👍HARGA 👍👍👍👍

Fa
Ulasan №47

Suasana terbaik. Makanan bagus. Sebahagian besar. Harga bagus.

Ma
Ulasan №48

Makanan barat tempat yang bagus

Ro
Ulasan №49

Makanan sedap dengan harga yang berpatutanTempat yang bagus menggunakan bekas sebenar untuk diubah menjadi restoran 🤩🤩🤩

Kh
Ulasan №50

Makanan boleh jadi lebih baik

Si
Ulasan №51

Persekitaran yang baik, perkhidmatan yang baik, makanan yang baik dan hebat

Ha
Ulasan №52

Makanan yang baik dan tempat yang selesa. Pembinaan kontena kelihatan menakjubkan dan menakjubkan.

Ho
Ulasan №53

OK sahaja

Na
Ulasan №54

Makanan bagus. Suasana restoran yang bagus.

Mu
Ulasan №55

Sangat mengelirukan. Saya rasa ini bukan restoran muslim & halal. Punya kuil kecil di depan pula

Ai
Ulasan №56

Semua makanannya sedap..sangat disarankan kepada Semua..kakitangan semua ramah 😽

CW
Ulasan №57

Persekitarannya bagus tetapi sila sajikan kentang goreng

Ar
Ulasan №58

Deco yang bagus dan sedap untuk makanan barat.

za
Ulasan №59

Harga berpatutan, sebahagian besar..kurang memuaskan

Te
Ulasan №60

Deco yang bagus dan sedap untuk makanan Barat.

Fa
Ulasan №61

Makanan sedap suasana bagus

Ta
Ulasan №62

Tempat yang baik untuk bersantai

Ja
Ulasan №63

Makan tengah hari sangat berbaloi. Sebahagian besar juga.

Se
Ulasan №64

Makanan yang bagus.

Mo
Ulasan №65

Rasa macam Kuching

Mi
Ulasan №66

Sebahagian besar, sumber sedap ..

cu
Ulasan №67

Barat Paling Terkenal di KuchingPertama di Nilai

Kh
Ulasan №68

Suasana yang baik dan suasana hebat

Ke
Ulasan №69

Persekitaran yang bagus dengan harga yang berpatutan

Ha
Ulasan №70

Bagus dan berpatutan. Digalakkan

In
Ulasan №71

😍

Wa
Ulasan №72

Kedai bagus dan bersih ..

Ah
Ulasan №73

Tempat makan yang bagus

许J
Ulasan №74

Selesa, lazat

kh
Ulasan №75

Mengagumkan

Mi
Ulasan №76

Penuh & berpuas hati

Ba
Ulasan №77

Sama-sama

Ya
Ulasan №78

Persekitaran ⭐⭐⭐⭐⭐Perkhidmatan pelanggan ⭐⭐⭐⭐Bahagian makanan ⭐⭐⭐⭐⭐Rasa makanan ⭐⭐

a
Ulasan №79

Bagus

MU
Ulasan №80

Makanan sedap

Mo
Ulasan №81

Memuaskan

Ch
Ulasan №82

Hebat

Da
Ulasan №83

Tempat yang cantik...

Maklumat
77 Gambar
83 Komen
4.2 Penarafan
  • Alamat:PT16689, Jalan Nilai 3/10, 3, Kawasan Perindustrian Nilai 3, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Tapak:https://www.facebook.com/SharingNilai/
  • Telefon:+60 10-215 5319
Kategori
  • Restoran
Jam bekerja
  • Isnin:11:00PG–10:00PTG
  • Selasa:11:00PG–10:00PTG
  • Hari Rabu:11:00PG–10:00PTG
  • Khamis:11:00PG–10:00PTG
  • Jumaat:11:00PG–10:00PTG
  • Sabtu:11:00PG–10:00PTG
  • Ahad:
Pembayaran
  • Kad kredit:Ya
Organisasi yang serupa