user
Ph & Co
9, Jalan Prai Jaya, Bandar Prai Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
Penampilan
Komen
Al
Kaji semula β„–1

Explanation kelam kabut, laptop yang disuggest tak menepati kehendak πŸ˜ͺ sibuk kejar sales kot

De
Kaji semula β„–2

Datang check.. sebb ada problem.. kedai naiss

Mu
Kaji semula β„–3

Kedai ikut sop tak leh ronda tengok barang .

Mu
Kaji semula β„–4

Boleh repair semua jenis laptop dan barangΒ² it lain seperti mesin printer dan lainΒ²

Na
Kaji semula β„–5

Harga memang murah kalau nak banding dengan kedai lain. tapi kalau nak banding dengan online of coz la online lagi murah. saya still prefer kat sini sebab dijamin original dan tak pernah kena tipu bab originaliti. pernah sekali pendrive dan processor rosak, diorang tukar tanpa banyak soal. so boleh beli kat sini dengan senang hati. saya sendiri seorang technician computer. dan kalau orang tya beli sparepart kat mana, saya akan rekomen kat sini.

ha
Kaji semula β„–6

Layanan yg terbaikk .ikut s.o.p pkpb .

Fa
Kaji semula β„–7

Beli ni. Barang baik.

Ha
Kaji semula β„–8

Mempunyai banyak aksesori untuk Pc dan laptop.. Dan harganya pon berbaloi.. Kedai komputer yang paling saya suka

No
Kaji semula β„–9

Perkhidmatan bagus

Fu
Kaji semula β„–10

Nak cari brg komputer mai sini, semua ada. Boleh tanya pekerja dia kalau ada yg xtahu...semua friendly 😁

sy
Kaji semula β„–11

Banyak barang yang tak mahal dari kedai, ada pusat servis yang baik dan mesra, banyak memberikan informasi tentang sesuatu barangan, barang yang perlu boleh didapati disana dan berpuas hati bila beli.

Za
Kaji semula β„–12

Harga betulΒ² LOW PRICE EVERY DAY πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Terbaikkk. Highly recommended.

US
Kaji semula β„–13

Harga average... Staf kurang mesra melayan pelanggan (agak memilih). Lebih selesa berborak sesama sendiri.Servis kaunter (payment) nice.

Sa
Kaji semula β„–14

Tengah promosi.. Beli pawor bank dan tali telefon 2 meter panjang..

Mu
Kaji semula β„–15

Kedai patuhi SOP dan mesra

ZA
Kaji semula β„–16

Saya sangat berpuas hati dengan service PC Depot Perai. Staff yang ramah dan sangat membantu. Jika saya ingin beli komputer atau smartphone, saya akan beli di PC Depot perai sbb jaminan barangan sangat mudah dituntut. Saya dh beli 2 biji laptop dan 5 smartphone.. Tq PC Depot...!!πŸ‘

Am
Kaji semula β„–17

Good. Buka kedai di waktu kedai lain semua cuti. Giod job.

Re
Kaji semula β„–18

Dh lebih 10 taun sy beli barang sparepart/gadget IT dkt pc depot sbb harganya yg berpatutan boleh bersaing dgn hrga jualan expo luar

Sy
Kaji semula β„–19

Nak beli ink printer laserjet. Tp mahai harga boleh beli printer baru. Huhu

Sa
Kaji semula β„–20

Ada berbagai pilihan, service center juga ada disediakan. Harga berpatutan.

Mo
Kaji semula β„–21

Banyak pilihan dengan harga yang berpatutan.

Ta
Kaji semula β„–22

Barang puas hati

Mr
Kaji semula β„–23

Harga kat PC depot berpatutan. Dulu masa stay kat perai selalu juga beli hardware computer kt sini.

fe
Kaji semula β„–24

Terdapat banyak aksesori gadjet

ar
Kaji semula β„–25

Minta maaf, kedai ni sangat panas, stock tak kemas, harga tinggi...

Al
Kaji semula β„–26

Kedai sempoi

Ha
Kaji semula β„–27

Harga berpatutan

Sh
Kaji semula β„–28

Kedai yang besar dan banyak pilihan

Ha
Kaji semula β„–29

Kena selalu wat promosi.. πŸ˜†πŸ˜†

Zo
Kaji semula β„–30

Gadjet murah

Ma
Kaji semula β„–31

Menarik

Ha
Kaji semula β„–32

Price is harga patut..

no
Kaji semula β„–33

Saya akan pergi ke kedai itu

Mo
Kaji semula β„–34

Terbaik

Zu
Kaji semula β„–35

Best It place in Perai

Fe
Kaji semula β„–36

Oklah

Ha
Kaji semula β„–37

Senang beli.tak kena tipu

Fe
Kaji semula β„–38

Terbaik

Fa
Kaji semula β„–39

Kakitangan sangat membantu dengan apa sahaja yang anda perlukan. Semua SOP covid dipatuhi. Saya mempunyai komputer riba, tidak perlu repot, semua pemasangan aplikasi dilakukan oleh juruteknik mereka. Harga cukup berpatutan.

Kh
Kaji semula β„–40

Kakitangan sangat membantu dan memberikan maklumat yang baik mengenai produk apa yang saya cari

Fo
Kaji semula β„–41

Sebilangan barang yang dijual tidak semurah yang menenangkan Harga Rendah Setiap Hari! Hanya semasa penjualan harganya lebih realistik lebih murah. Buat beberapa lawatan dan biasanya kehabisan stok ... memang sangat mengecewakan. Sekarang, saya lebih suka membeli dalam talian yang jauh lebih murah! Kingston SSD RM419 yang dijual boleh dibeli secara dalam talian dengan harga RM360 sahaja.

Yo
Kaji semula β„–42

Membeli pencetak. Jurujual memberitahu saya bahawa itu adalah pencetak berwarna serasi Bluetooth. Semasa saya membawanya pulang, saya mendapat tahu bahawa ia adalah pencetak hitam putih tanpa wayar. Kesalahan saya kerana tidak memeriksa semula tetapi jurujual jelas tidak tahu apa yang dia jual. Pengalaman penjualan yang teruk dan akan enggan membeli apa-apa di sana lagi.

No
Kaji semula β„–43

Suka pengalaman di sini .. begitu banyak pembantu yang melayani anda dengan senyuman dan cepat-cepat .. barang dah byk takda..πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—

Co
Kaji semula β„–44

Hard Disk Harga Bagus, Cadangkan beli di Phco !!

De
Kaji semula β„–45

Beli komputer rog g15 strix baru menggunakan tanpa sebulan, mempunyai masalah monitor dan kualiti yang sangat buruk. Semasa saya membayar wang komputer riba, saya melihat meterai kadbod telah dibuka sebelum & pengecas rosak, minta saya menunggu beberapa hari untuk kembali mengambil komputer riba. Tiada pilihan kerana depot pc hanya mempunyai komputer riba 17 inci sahaja, jadi saya memilih untuk menunggu. Tetapi sekarang saya menghadapi masalah ini dan sehingga kini saya masih menunggu mereka mengembalikan komputer riba saya! SAYA TIDAK DAPAT MELAKUKAN TUGASAN SAYA DAN MENGHILANGKAN KEHADIRAN KELAS ONLINE SAYA, SANGAT HILANG. TAHUKAH ANDA GUYS MENJUAL LAPTOP TANGAN KEDUA ATAU MEMATUHI UNIT ????

Mr
Kaji semula β„–46

Kakitangan yang ramah dan membantu menyelesaikan masalah saya tetapi harganya mungkin sedikit lebih tinggi berbanding dengan kedai dalam talian.Namun, mereka dapat membantu anda melakukan jaminan sekiranya barang anda dibawa dari kedainya dan tinggal berdekatan.Malangnya, anda mungkin tidak dapat mengembalikan wang jika benar-benar tidak menyukai barang yang dibawa tetapi mungkin untuk menukar ke item lain dengan julat harga yang serupa atau di atas.

Ma
Kaji semula β„–47

Perkhidmatannya baik. Saya hanya pergi bersama keluarga tetapi mereka hanya membiarkan 2 orang masuk. Saya agak kecewa kerana anak-anak saya perlu menunggu di luar. Tetapi kemudian saya faham bahawa kawasan ini terhad dan saya melihat kebanyakan pelanggan tidak mengikuti sop yang jaraknya jauh dari sosial. Terima kasih atas layanan hebat anda terutamanya kakitangan jualan anda sangat ramah

Pr
Kaji semula β„–48

Membeli desktop dari kedai ini. Diservis oleh Derrek. Lelaki hebat yang membantu dengan spesifikasi yang baik dan memberikan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik. Ken membantu menyelesaikan, menguji dan menjelaskan. Secara keseluruhan harga berpatutan, pengalaman yang baik dan sepertinya mereka mempunyai sokongan purna jual yang baik.

An
Kaji semula β„–49

Kedai penipu. Perlu membayar RM30 terlebih dahulu sebagai deposit sebelum mereka memeriksa komputer riba. Tetapi mereka tidak dapat menyelesaikan masalahnya. Dan wang yang tidak mereka kembalikan.

Ga
Kaji semula β„–50

Kekurangan kakitangan. Kakitangan telah dihuni selama 15 minit sementara pelanggan lain berdiri menunggu untuk dilayan. Namun, mereka melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan masalah pelanggan.

KS
Kaji semula β„–51

Saya ingin membuat aduan mengenai sikap pekerja anda terhadap saya semasa saya berkunjung ke kedai anda. Semuanya bermula ketika saya meminta mereka untuk menolong saya memformat komputer saya, nampaknya microsoft saya sebelumnya juga diformat dan mereka hanya memasang versi percubaan microsoft dan tidak memberitahu saya mengenai perkara ini dan masih mengenakan bayaran sebanyak RM100 kepada saya untuk pembaikan. Selepas itu, saya kembali untuk bertanya kepada mereka mengapa mereka tidak memberitahu saya tentang perubahan yang dibuat di komputer saya dan tindak balas yang mereka lakukan ialah mereka mengatakan bahawa adalah salah kita bahawa komputer kita memasang versi percubaan windows

Ri
Kaji semula β„–52

Komputer riba yang terlalu mahal, 10% lebih mahal daripada kedai dalam talian dan lain-lain yang berdekatan, pada mulanya mahukan komputer riba jadi saya tidak keberatan dengan harga yang tinggi tetapi tidak dapat melakukan sebarang nego selain beg percuma. Minta pertolongan untuk menukar bateri komputer riba saya, mengetepikan caj perkhidmatan juga mereka tidak dapat melakukannya. Say adalah di bawah jabatan perkhidmatan. Tiada tetikus percuma atau apa sahaja. Benar-benar kecewa.Pergi ke kedai lain berhampiran mereka menawarkan harga yang lebih rendah untuk komputer riba dan spesifikasi yang sama (bukan saya meminta diskaun) dan tetikus percuma ketika saya meminta. Daripada mengatakan tidak pada semua yang anda minta. Depot PC dulu sangat kompetitif dari segi harga tetapi tidak lagi. Lebih baik buat kerja rumah anda dan kaji selidik jika anda tidak mahu membayar komputer riba yang terlalu mahal.

Sy
Kaji semula β„–53

Kakitangan teknikal sangat kasar dan berbohong mengenai harga perkhidmatan pembersihan komputer riba. Cashier memberitahu kami bahawa itu adalah RM35, tetapi ketika kami bertanya kepada orang berteknologi itu, dia memberitahu kami RM55. Kemudian dia dengan cepat menukar harganya menjadi RM35 setelah kami memberitahunya apa yang diberitahu oleh juruwang kepada kami. Komputer riba dibiarkan tidak tersentuh setelah berhari-hari, tidak ada panggilan / pesanan yang memberitahu bahawa perkhidmatan akan ditangguhkan. Saya pergi ke kedai untuk membatalkan dan meminta bayaran balik dengan mengisi borang. Beberapa hari kemudian, orang teknikal itu menghantar pesanan saya secara rawak meminta nombor kad bank saya tanpa memperkenalkan dirinya kepada saya, dia menjelaskan bahawa dia kehilangan borang pembayaran balik saya. Tidak mungkin saya akan menghantar SMS kepada orang asing dan memberikan maklumat kad saya kepada orang itu ?!Perkhidmatan pelanggan juga buruk, saya cuba menghubungi nombor mereka di laman web dan di facebook untuk melaporkan dan mendapatkan nasihat mengenai keadaan itu tetapi nampaknya tidak ada yang menjawab.Secara keseluruhan, pengalaman yang sangat trauma. Saya bimbang meninggalkan komputer riba saya dengan seorang lelaki berteknologi yang nampaknya membenci saya. Meninggalkan saya dalam kerisauan bahawa saya dipujuk untuk memberikan maklumat kad bank saya. Saya harap perkara ini tidak pernah berlaku kepada orang lain sebagai pelanggan.

sh
Kaji semula β„–54

Harga terbaik. Sebilangan kakitangan dan respons dalam talian dapat ditingkatkan

en
Kaji semula β„–55

Many branches closed already but this branch still got many people going

AR
Kaji semula β„–56

Kakitangan sangat membantu tetapi dakwat pencetak yang ingin saya beli kehabisan stok

Ho
Kaji semula β„–57

Sangat kecewa. Perkhidmatan pelanggan tidak baik.Mengambil masa setengah jam untuk sampai ke sini. Di pintu masuk, seorang kakitangan lelaki memberitahu kami bahawa kami tidak boleh masuk lebih dari 2 orang dalam satu kumpulan. Kami mengatakan bahawa kami faham bahawa mereka mesti mengikuti SOP. Saya memberitahunya bahawa suami saya dan saya di sini untuk mencari komputer riba untuk diri sendiri dan kakak saya mendapatkan komputer riba yang lain untuk dirinya sendiri. Kita boleh pergi mencari komputer riba sendiri, tidak berkumpul bersama. Dia menegaskan tidak boleh kerana kita saling mengenali. Dia kecewa walaupun kami berusaha menjelaskan, tidak mahu mendengarkan apa yang ingin kami katakan kepadanya dan berkata, Anda semua masuk. Han la. Saya membiarkan anda semua masuk. Apa sahaja yang anda semua kesannya. Kami pergi tanpa masuk. Pengalaman yang mengerikan.

He
Kaji semula β„–58

Membeli komputer riba 4k dari Prai PC Depot dan ini adalah ulasan yang jujur.Bagus - Perkhidmatannya mesraBuruk - Ram dinaik taraf berteknologi tetapi lupa untuk mengetatkan salah satu skru. Setelah membawa kembali komputer riba, menyedari bahawa pengecas kuasa hilang, kemudian cuba memanggil semua kenalan telefon yang terdapat di laman web tetapi tidak dapat dihubungi, cukup mengecewakan. Sebenarnya, nombor telefon saya ada di resit dan semestinya mereka menghubungi saya semula. Segera kembali ke kedai, bernasib baik mereka tahu bahawa mereka melewatkannya dan mengembalikan pengecas tetapi tanpa pampasan.

St
Kaji semula β„–59

Tempat yang baik untuk pemula untuk memulakan pembinaan komputer atau mencari komputer riba yang baik.Mungkin terhad untuk peminat walaupun setiap bahagian yang diperlukan untuk membina komputer kekurangan, belum lagi mereka mempunyai pilihan yang terhad bahkan sebelum Covid. Tambahan pula, harganya sedikit lebih tinggi daripada kedai dalam talian seperti Lazada, Shopee, dan lain-lain. Saya tetap mengesyorkan kedai ini untuk orang biasa kerana anda tidak perlu risau tentang penipuan atau membayar barang yang terlalu mahal dalam talian. Dan untuk monitor (saya hanya mempunyai PC dan monitor), pilihannya terhad pada masa ini, mungkin disebabkan oleh Covid, tetapi monitor yang ada masih berpatutan dan banyak wang.

An
Kaji semula β„–60

Salah satu dari beberapa tempat anda boleh mendapatkan aksesori dan komputer riba yang asli dengan harga yang baik dan ketersediaan stok

Ed
Kaji semula β„–61

Beli penyesuai tanpa wayar ini. Harga lebih murah berbanding kedai lain. Jualan sangat membantu. Item juga berfungsi dengan baik.

Ro
Kaji semula β„–62

Tempat yang bagus untuk mencari alat komputer. Kakitangan lebih sopan berbanding masa sebelumnya di bawah depot pc.

Le
Kaji semula β„–63

Harga yang berpatutan, tindak balas segera terhadap Permintaan pelanggan.

No
Kaji semula β„–64

Mengapa tidak ada Paparan sekarang? Bagaimana saya boleh membelinya? Tidak ada yang memperkenalkan fungsi tersebut? Minta orang membuat pesanan secara langsung di komputer, dan kemudian pastikan untuk membelinya untuk perkhidmatan. Adakah orang di seluruh dunia mengetahui perkara komputer? Tidak perlu mengajar? Tidak perlu diperkenalkan? Barang yang dijual oleh komputer adalah beribu-ribu, bukan beratus-ratus. Sikap apa? Kelas terbesar dan tertinggi dalam keluarga anda di Beihai?

Ha
Kaji semula β„–65

Anda boleh mendapatkan alat dan peralatan elektronik di sini dengan mudah

hy
Kaji semula β„–66

Kakitangan yang hebat dan ramah. Harga berpatutan. Teruskan!

Al
Kaji semula β„–67

Perkhidmatan yang baik. Anda boleh mendapatkan sebahagian besar alat anda di sini. Tempat letak kenderaan sukar diperoleh. Sentiasa.

Ta
Kaji semula β„–68

Kedai komputer yang sangat besar. Sebilangan besar bahagian CPU dijual di sini. Disyorkan untuk datang ke sini.

fi
Kaji semula β„–69

Tempat yang bagus tetapi tempat letak kereta sedkit payah ...Keseluruhan kebaikan

Da
Kaji semula β„–70

Lebih baik ... Penjualan dan teknologi peribadi cepat bertindak balas dan cukup berpengetahuan ...

Fe
Kaji semula β„–71

Kakitangan ramah dan membantu.

Ka
Kaji semula β„–72

Beberapa bulan lalu saya membeli komputer riba. Ketika komputer riba mempunyai masalah kecil, saya pergi ke kedai untuk menuntut jaminan kakitangannya sangat tidak bertanggungjawab dan berusaha mengelakkan saya. Perkhidmatan yang sangat buruk. Kakitangan dilatih untuk bersikap ramah hanya untuk menjual produk bukan untuk perkhidmatan. Kedai tidak berguna. Saya tidak mengesyorkan kedai ini. Tidak layak mendapat satu bintang juga.

Am
Kaji semula β„–73

Tempat yang bagus untuk aksesori alat dan aksesori pc! Dibeli PC dan telefon pintar RM7k saya di sini. Termurah anda boleh mencari di bandar. Hanya membeli Galaxy J2 Prime baru untuk kakak saya hanya RM455. Tempat-tempat lain yang menjual sekitar RM550-RM600. Sekiranya saya mencari sebarang jenis alat, ini adalah tempat pertama yang saya lawati!

Si
Kaji semula β„–74

Perkhidmatan pantas, kakitangan yang ramah. Harga ram sangat tinggi daripada biasa tetapi tidak terlalu baik

Iz
Kaji semula β„–75

Menghidangkan produk yang baik dan penyelesaian terbaik

Ke
Kaji semula β„–76

ROG G14 terbaik sepanjang masa.

We
Kaji semula β„–77

Orang jualan yang berpengetahuan. Sangat sabar untuk menjawab soalan. Ramai orang terpaksa menunggu sebentar.

az
Kaji semula β„–78

Kedai yang bagus, banyak pilihan, kakitangan yang ramah.

Me
Kaji semula β„–79

Perkhidmatan yang sangat baik. Jurujual mengikuti topeng memakai sup, memakai pelindung, mengambil suhu dan membersihkan tangan. Terangkan dengan baik pada komputer riba.

Ki
Kaji semula β„–80

Perkhidmatan pelanggan terburuk yang pernah ada. Jangan sekali-kali menghadiri panggilan dan membalas mesej. Jangan memilih untuk memberikan komputer riba anda untuk diperbaiki atau disenggara. Cari tempat yang lebih baik. Saya ingin memberi 0,5 bintang tetapi Ulasan Google membenarkan minimum 1 bintang. Sangat miskin

N.
Kaji semula β„–81

Harga berpatutan. Boleh menyemak harga dahulu di laman web mereka. Kedai dalaman sangat moden dan selesa. Item teratur. Banyak kakitangan yang bertanya di sekeliling. Tempat letak kereta agak sukar di sekitar kawasan ini. Akan mengesyorkan untuk membeli barangan komputer / komputer riba / mudah alih.

Sh
Kaji semula β„–82

Berhati-hati membeli barang di sini .. Kadang-kadang mereka menjual barang yang telah dikembalikan oleh pelanggan lain dan mereka tidak pernah memberitahu anda mengenainya. Sehingga anda menjumpainya sendiri. sekurang-kurangnya maklumkan kepada pelanggan bahawa unit yang anda jual adalah unit yang dikembalikan .. beritahu saya apabila anda membeli sesuatu yang baru, anda menjangkakan ia akan baru dan anda sebagai pembeli adalah yang pertama menggunakannya di luar kotak. adakah anda suka membeli sesuatu yang baru dijual tetapi telah digunakan oleh orang lain sebelum anda ... jika saya mencari barang terpakai, itu tidak akan menjadi masalah.

Go
Kaji semula β„–83

Saya dapat dengan mudah mendapatkan barang IT yang saya perlukan.

Sh
Kaji semula β„–84

Perkhidmatan pelanggan nampaknya hanya melihat ulasan di sini. Mencuba e-mel, panggilan telefon, fb messenger, whatsapp, tidak pernah mendapat balasan. Saya benar-benar berusaha untuk meminta ketersediaan komputer riba dan membuat pembelian segera sekiranya ada yang sesuai untuk saya.- Disunting:Pegawai perkhidmatan pelanggan kembali kepada saya pada hari berikutnya dan menghubungi saya di semua platform. Tidak pasti ada rehat pada hari itu. Tetapi berdasarkan itu, bintang meningkat

Ni
Kaji semula β„–85

Membeli kad memori 128gb dengan harga 68 dolar je. Murah

Na
Kaji semula β„–86

Barang elektronik dan produk tulen.Percaya menjual & perkhidmatan.100% βœ…

Ro
Kaji semula β„–87

Perkhidmatan pelanggan yang baik dan cadangan. Harga murah di kalangan pasaran. Tetapi untuk stok kad grafik, kami harap juga membuat saham untuk GPU kos rendah juga .. Oleh kerana tidak semua orang mahu menghabiskan banyak dolar hanya untuk bermain permainan untuk keseronokan. Harap juga menjual beberapa bahagian adat .. Terima kasih dan Keep it Up ..

Md
Kaji semula β„–88

Terbaik

Sh
Kaji semula β„–89

Sekarang semasa mco, anda tidak boleh masuk. Hanya boleh berurusan di kaunter untuk membeli.

Su
Kaji semula β„–90

Sokongan teknologi yang sangat baik

pa
Kaji semula β„–91

Termurah di bandar untuk peranti IT

Fa
Kaji semula β„–92

Perkhidmatan sangat buruk ... lebih baik jangan pergi ke ph & co

Cr
Kaji semula β„–93

Saya tertanya-tanya untuk apa telefon anda, saya cuba meminta beberapa masalah teknikal pada komputer riba yang saya beli di sana, dan tidak ada yang menjawab was🏻

Mu
Kaji semula β„–94

Okey!

Le
Kaji semula β„–95

Perlu membayar terlebih dahulu untuk menguji pencetak, setelah membuat pembayaran dan menguji, mendapati ada satu hal yang tidak pernah diceritakan orang penjualan tentangnya. Lelaki perkhidmatan dengan cepat berkata tidak boleh menukar pencetak kerana kartrij dakwat telah digunakan.

Ah
Kaji semula β„–96

Kakitangan yang mesra dan berpengetahuan, harga yang berpatutan, yakin jika mendapat tanda harga semua item. Lebih mudah untuk pelanggan.

Na
Kaji semula β„–97

Salah satu nama yang indah Nurul sangat baik dengan menjelaskan semua spec tech dan memberikan cadangan yang sesuai dengan keperluan saya. Akan datang lagi kerana dia. πŸ‘

El
Kaji semula β„–98

Selesai. Mempunyai semua perkakasan dan aksesori yang anda perlukan.

Mo
Kaji semula β„–99

Tempat yang bagus untuk membeli pc atau membuat adat. hanya tempat letak kereta yang terhad. secara keseluruhannya harga bagus

Th
Kaji semula β„–100

Perkhidmatan profesional dengan banyak pilihan

Maklumat
100 Gambar
100 Komen
4 Penarafan
  • Alamat:9, Jalan Prai Jaya, Bandar Prai Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Tapak:http://www.phco.my/
  • Telefon:+60 16-925 7880
Kategori
  • Kedai Komputer
  • Kedai Aksesori Telefon Selular
  • Kedai Aksesori Komputer
  • Computer networking center
Jam bekerja
  • Isnin:10:00PG–7:00PTG
  • Selasa:10:00PG–7:00PTG
  • Hari Rabu:10:00PG–7:00PTG
  • Khamis:10:00PG–7:00PTG
  • Jumaat:10:00PG–7:00PTG
  • Sabtu:10:00PG–7:00PTG
  • Ahad:Tutup
Kebolehaksesan
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Tidak
Tawaran
  • Perkhidmatan memasang:Ya
Organisasi yang serupa