user
SSF Home Butterworth
2774, Jalan Chain Ferry, Taman Inderawasih, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
Penampilan
SSF Home Butterworth
Komen
hi
Ulasan №1

Ada staf sorok stok untuk diberi kepada pelanggan lain..deal pintu belakang,mungkin dapat komisen dari pelanggan tersebut yg menjalankan perniagaan online dirumah..harap pihak pengurusan SSF kenal pasti staf (tingkat 3) tersebut..

Fa
Ulasan №2

Barang design menarik, harga berpatutan. Tapi tempat sedang susun semula (renovation)..jadi belum cukup teratur. Bahagian atas sekali panas...aircond tak rasa.

Ab
Ulasan №3

Display harga ahli

Si
Ulasan №4

Better pergi ssf sungai petani untuk layanan lebih mesra dan tak buat muka sombong depan kaunter tu ya. Staff Chinese.

Mo
Ulasan №5

Amat berbaloi apabila anda datang ke sini sewaktu diadakan offer @ tawaran hebat. Sale sehingga 30% membuatkan anda nak beli. Dan Kadang-kadang sama ada nak beli atau tak nak beli. 😊

zu
Ulasan №6

Harga mengarut, aku memang x layan tempat yg bg murah bila jadi ahli. plzz laa.. byk lagi tempat yg bagus dari SSF nih.

no
Ulasan №7

Bad service...sbb pekerja terlalu garang...

Ad
Ulasan №8

Beranika barangan terdapat disini

Va
Ulasan №9

Perabot Niceeee. Waktu kerja tiada orang soo yang merasa seperti di rumah hahha

Nu
Ulasan №10

RUDE CASHIER, I AM VERY SURE YOU CAN TALK NICELY BUT WHY DO YOU HAVE TO RAISE YOUR VOICE LIKE THAT OMG. LIKE DO WE KNOW WHATS INSIDE THE BOX???!!! JUST EXPLAIN TO US LAH.HOWEVER, THE CHINESE WORKER EXPLAINED TO US EVERYTHING NICELY AND WE VERY MUCH APPRECIATE IT ☺️☺️PLEASE TRAIN THAT PARTICULAR STAFF YAAA DEFINITELY RUINED OUR MOOD 😑😑😑😑😑 its 5PM wednesday 31/3/2021 forgot to note her name.

Kh
Ulasan №11

Tempat yang bagus untuk mendapatkan barang keperluan anda untuk rumah anda ... Berbaloi dengan anggaran anda

Bo
Ulasan №12

Crazy sales! Love it

Ri
Ulasan №13

Kakitangan tidak ramahTerlalu banyak kata-kata yang menyindirTidak cukup latihan dalam rawatan pelanggan

Fa
Ulasan №14

Produk berkualiti. Design bagus n sangat membantu pelanggan dalam memilih produk

Ha
Ulasan №15

Saya memilih SSF pulau penang. Kerana kedai ini hanya di tingkat bawah dengan pendingin hawa yang bagus..takut sangat letih ketika naik tingkat.SSF Pulau Pinang lebih pelbagai dan lebih selesa untuk pembeli membeli-belah

Fa
Ulasan №16

Kawasannya tidak sibuk banyak tempat letak kenderaan yang tersedia dan pelbagai pilihan

Ch
Ulasan №17

Adalah khas,Tolong, kedai seperti ini, bukan hanya IKEA.

Ni
Ulasan №18

Katil yang bagus..harga yang bagus

Ra
Ulasan №19

Kakitangan baik.Saya mempunyai kad VIP yang membantu dengan potongan besar.

Ha
Ulasan №20

Harganya cukup berpatutan & ramah kakitangan.

ni
Ulasan №21

Pilihan besar .. Barang yang agak sesak. Harga berpatutan

Ma
Ulasan №22

Beli jadual tempoh diskaun ...

th
Ulasan №23

Jangan sekali-kali mendengar telefon

nu
Ulasan №24

Ruang pameran yang luas..kakitangan sangat membantu ..

Ch
Ulasan №25

Barang-barang perempuan tua Cina di SSF Inderawashi ini begitu licik dan kasar apabila kami meminta beberapa item tentang harga yang ditawarkan. Pengalaman buruk di sini.

G.
Ulasan №26

Kakitangan wanita Cina yang sangat membantu yang memperkenalkan idea-idea n

Az
Ulasan №27

Tempat alternatif untuk membeli perabot rumah pada harga yang berpatutan. Juga boleh membeli barangan sekeping dengan paten moden yang tersedia

Sh
Ulasan №28

Tingkat bawah kelihatan seperti bilik stor. Ia harus diperbaiki. Saya mengunjungi cawangan ini setelah hampir 15. tahun.

Ja
Ulasan №29

Sangat gelap terutamanya tingkat 2 dan 3. . Perkhidmatan sangat buruk. Minta nasihat tetapi tidak cepat bertindak balas dan tidak ada penjelasan yang tepat. Apabila pelanggan hanya meminta jawapan dengan sangat mudah. ​​Selalu mencari kakitangan. Selalu berbual.Semoga bertambah baik ..Kami adalah pelanggan yang tidak berminat untuk membeli produk tersebut.Terima kasih

En
Ulasan №30

Perkhidmatan hospitaliti terburuk yang pernah diterima! Perkhidmatan & sikap tidak sopan, kakitangan kaunter tidak profesional dengan bersenang-senang dengan kakitangan lain di hadapan banyak pelanggan. Saya berharap pengurus atau bos syarikat ini harus mengambil tindakan memberi latihan kesopanan untuk semua kakitangan mereka. Kakitangan yang benar-benar kurang ajar & tidak profesional

Or
Ulasan №31

Kakitangan tidak bebas. Tetapi semua perabot dan aksesori tersusun dengan baik. Senang dijumpai

se
Ulasan №32

Lebih banyak letak kereta ...

Ha
Ulasan №33

Banyak pilihan dan tawaran harga terbaik semasa Salessssss.

Je
Ulasan №34

Semua item 40% saham kelulusan, tetapi tidak baik dalam melakukan promo, baucar tunai tidak boleh digunakan apabila mereka berada di jualan 40%, ini bermakna jika bulan saya lahir pada bulan Februari, 40% istimewa saya hanya sisa, apabila anda mahu- lakukan promo, sila semak T & C anda

Ps
Ulasan №35

Dapatkan tawaran terbaik sebagai ahli. Beberapa item mahal kerana kualitinya tetapi secara keseluruhan reka bentuknya unik

Ja
Ulasan №36

Menjual pelbagai perabot dengan harga yang berpatutan. Tempat untuk menyemak ketika mencari hiasan rumah.

Is
Ulasan №37

Tempat pada masa ini berada dalam keadaan perubahan tetapi masih boleh pergi dan membeli barang di sana. Walau bagaimanapun, perabotnya sangat cantik dan harganya

Yo
Ulasan №38

Kedai hebat dengan pelbagai perabot dan hiasan. Pekerja profesional dan ramah 👍

su
Ulasan №39

Bernilai wang terutamanya semasa bulan ulang tahun ur. Diskaun 40% untuk semua produk.

Ai
Ulasan №40

Barang rumah yang cantik tetapi mahal.

Na
Ulasan №41

Anda boleh mendapatkan barang yang bagus dengan harga yang berpatutan di sini!

Ed
Ulasan №42

Sumber hiasan rumah yang sangat indah, itu sedikit mahal

Ma
Ulasan №43

Sama ada tidak mempunyai stok atau jawapan kami tidak tahu yang akan anda dapat.

Mo
Ulasan №44

Harga mahal. Masih boleh dipertimbangkan.

Al
Ulasan №45

Ia adalah Syurga apabila datang untuk membeli-belah untuk tirai yang ideal dan hiasan rumah.

Mi
Ulasan №46

Hanya diam

Sh
Ulasan №47

Produk hebat dan tawaran. Lokasi yang selesa.

ka
Ulasan №48

Secara keseluruhannya begitu sahaja .. perkara-perkara yang sangat mahal! U pasti boleh mendapatkan perkara yang sama di tempat lain dengan harga yang lebih rendah.

Be
Ulasan №49

Menjual semua jenis produk pembaikan rumah mampu milik

Ju
Ulasan №50

Kedai perabot sehenti yang mempunyai segalanya

EF
Ulasan №51

Tempat yang indah

Ta
Ulasan №52

Tempat yang bagus untuk membeli barangan rumah

Ca
Ulasan №53

Pilihan terhad dan sikap tidak apa pekerja

Sh
Ulasan №54

Hanya ahli yang boleh mendapat harga yang berpatutan sebaliknya ia agak mahal.

CH
Ulasan №55

Dapatkan apa-apa item hiasan yang anda suka ...

Ch
Ulasan №56

Terlalu banyak item yang dipadamkan

Ja
Ulasan №57

Sebuah kedai yang menjual barang-barang berguna

kh
Ulasan №58

Baiklah, tetapi bayaran pos mahal

ke
Ulasan №59

Banyak barang yang menarik untuk dibeli.

Ro
Ulasan №60

Jualan 40%. beli sofa

Wa
Ulasan №61

Lawa2 dan model terkini

No
Ulasan №62

Kakitangan tidak ramah, ada banyak perkara tetapi mahal!

Ju
Ulasan №63

Setiap perkara yang anda perlukan boleh didapati

Vi
Ulasan №64

Tiada barang dijumpai..stok finijshed

Of
Ulasan №65

Selesaikan rumah impian saya

bu
Ulasan №66

Kakitangan membantu

纪璇
Ulasan №67

Perkara agak sesak

Mo
Ulasan №68

Hiasan rumah anda penting

As
Ulasan №69

SSF Home Butterworth bilik paparannya lebih luas berbanding SSF SP.

sh
Ulasan №70

Sangat teruk

Ye
Ulasan №71

Pilihan dan persekitaran terhad berhenti gelap.

Tz
Ulasan №72

Perabot yang indah

an
Ulasan №73

Sombong

He
Ulasan №74

Hebat.

En
Ulasan №75

Okey

Sy
Ulasan №76

Tempat yang cantik

Ho
Ulasan №77

Sangat bagus

Ni
Ulasan №78

V.good

sa
Ulasan №79

Terlalu gelap di dalamnya

Jo
Ulasan №80

Aksesori rumah

Mo
Ulasan №81

Baik

az
Ulasan №82

Banyak barang baru

be
Ulasan №83

Sedikit palsu

tt
Ulasan №84

Barang isi rumah

Pe
Ulasan №85

Baik

Maklumat
89 Gambar
85 Komen
3.5 Penarafan
  • Alamat:2774, Jalan Chain Ferry, Taman Inderawasih, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Telefon:+60 4-397 9020
Kategori
  • Kedai Penambahbaikan Kediaman
Jam bekerja
  • Isnin:10:30PG–8:00PTG
  • Selasa:10:30PG–8:00PTG
  • Hari Rabu:10:30PG–8:00PTG
  • Khamis:10:30PG–8:00PTG
  • Jumaat:10:30PG–8:00PTG
  • Sabtu:10:30PG–8:00PTG
  • Ahad:10:30PG–8:00PTG
Pilihan perkhidmatan
  • Penghantaran pada hari yang sama:Ya
Organisasi yang serupa