user
Kedai Kotak
Pangsapuri Cahaya Permai, Kedai Kotak Cahaya Permai Apartment, Persiaran Permai Sentosa, Pusat Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
Penampilan

Komen
SA
Ulasan №1

Kotak pindah pelbagai saiz ada..kotak pindah rumah murah & heavy duty box, kotak file dan document box juga ada dijual. Sangat selesa membeli disini. Bubble wrap dan plastic wrapping juga ada. Terbaik kedai kotak murah.

Wa
Ulasan №2

Service terbaik! Saya tak tahu pulak boleh delivery, so saya p la ke Seri Kembangan mencari kedai ni, malangnya bila sampai kedai tutup sebab mereka p buat penghantaran. So I gave them a call. Dijawab dan mendapat bantuan yang cukup efisien. Akhirnya deal melalui whatsapp saja, keesokan harinya team ni datang hantar ke rumah. Harga pun berpatutan sebab boleh beli by bundle. Barang pun complete untuk pindah sebab kedai ni akan terus suggest pita pelekat, bubble wrapping segala. Sangat efisien. So kalau cari kedai kotak, sangat rekemen kedai ni. Perkhidmatan terbaik 👍👍👍👍👍👍

Ai
Ulasan №3

Service terbaik. Semua saiz kotak ada. saya borong kotak di sini untuk pindahkan barang office. arrange lalamove pick-up. settle. laju je admin reply.

Me
Ulasan №4

Servis tiptop. saya order jam 2 mcm tu, jam 4 dan smpai dpan pintu, tngkat 2 lg. dah la berlainan daerah , n musim2 MCO. recommended.

Ra
Ulasan №5

Kotak berkualiti berbaloi beli,,

Ad
Ulasan №6

Tq KEDAI KOTAK..sangat membantu saya untuk siapkan packaging pindah rumah saya time MCO 3.0 nih..nasib baik team kedai kotak boleh hantar kotak cepat semalam..lega rasanya..puas hati..service tip top..delivery segera..kotak berkualiti compare seller lain sblm ni..highly recommended..TRUSTED SELLER..tqsm

Is
Ulasan №7

Senang berurusan dengan kedai ni. Servis pantas! Recommended kalau time-2 PKP macamni 👍🏻

Sh
Ulasan №8

Alhamdulillah memang terbaik berurusan.. bos kedai sgt baik..kotak high-quality dan harga sgt berpatutan! Byk kali dh beli kt sini utk company.. 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿

N.
Ulasan №9

Terbaik Service daripada Boss Nazri & staff nya FadzilSenang utk bawak bincangStock kotak , wrapper and othersKeep it up !!!!!!Terima kasih En.Nazri

zu
Ulasan №10

Recommended..kotak Murah n quality..servis bagus n staf yg peramah..cuma kalau nk dtg kedai ni kena info awal kt owner..kdg2 tutup diorg keluar delivery..senang nk berurusan..tq kedai kotak

is
Ulasan №11

Kotak pembungkusan dan custom made box yang berkualiti. Kotak murah berkualiti.

Ka
Ulasan №12

Kalau tgk kedai tutup kol owner, dia terus dtg.

Tu
Ulasan №13

Support BMF..produk kotak yang berkualiti..reasonable price..mesra pelanggan

Ma
Ulasan №14

Tq KEDAI KOTAK..servis yg bagus..kotak yg berkualiti..harga yang berpatutan👍👍👍

Fa
Ulasan №15

Boleh tempah kotak di sini

Um
Ulasan №16

Servis Bagus. Mesra Rakyat.

q
Ulasan №17

Banyak pilihan saiz kotak yang dijual..customer service yang baik..tempat letak kereta yang luas..recommended

mu
Ulasan №18

Kotak murah. Kotak bergerak dan kotak buatan khas.

WE
Ulasan №19

Harga berpatutan dan perkhidmatan yang sangat baik! Saya telah membeli dua kali dan mereka juga dapat mengatur penghantaran ke rumah anda! Jempol!

ai
Ulasan №20

Servis memang terbaik....cepat dan mesra....

Ae
Ulasan №21

Hadiah yang berpatutan. Jaminan kepuasan. Ada diskaun jika anda membeli dalam kuantiti yang banyak. Kotak baru. Lebih kuat dengan pengikat stapler tambahan. Terletak di kompleks pangsapuri di kembangan seri. Panggil dahulu sebelum anda pergi. Thumbs up.

Is
Ulasan №22

Harga yang berpatutan, talian hotline berfungsi dan dibuka lebih awal daripada yang lain. Untuk ke kedai, cukup masuk ke kondo dan sebutkan kepada pengawal yang anda ingin pergi ke kedai kotak. 5 bintang kerana bos yang ramah.

Su
Ulasan №23

Perkhidmatan yang sangat baik & penghantaran cepat. Disyorkan👍👍👍

pe
Ulasan №24

Terbaik bos saya ..

An
Ulasan №25

Penjual yang dipercayai. Disarankan sepenuhnya.Penghantaran pantas.Produk berkualiti.

mi
Ulasan №26

Terima kasih .. semua kakitangan yang berpuas hati .. membantu .. tempat letak kereta..penggunaan mudah

ja
Ulasan №27

Tq bro menanti saya..akhirnya saya dapat beli sekotak..hahaha..layan baik

Ni
Ulasan №28

Perkhidmatan yang baik..kotak berkualiti..harga yang berpatutan..diharap

Am
Ulasan №29

Tq..Kotak yang sangat berkualiti dan murah

ST
Ulasan №30

Berpuas hati

[M
Ulasan №31

Perkhidmatan terbaik 👍

Ve
Ulasan №32

Baik

No
Ulasan №33

Kotak murah 👍

Maklumat
100 Gambar
33 Komen
5 Penarafan
  • Alamat:Pangsapuri Cahaya Permai, Kedai Kotak Cahaya Permai Apartment, Persiaran Permai Sentosa, Pusat Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
  • Tapak:https://www.kedaikotak.com/
  • Telefon:+60 13-371 3585
Kategori
  • Kedai Membekal Barangan Pembungkusan
  • Kedai Membekal Peralatan Untuk Berpindah
  • Syarikat Pembungkusan
Jam bekerja
  • Isnin:9:00PG–8:00PTG
  • Selasa:9:00PG–8:00PTG
  • Hari Rabu:9:00PG–8:00PTG
  • Khamis:9:00PG–8:00PTG
  • Jumaat:10:00PG–8:00PTG
  • Sabtu:10:00PG–8:00PTG
  • Ahad:
Pilihan perkhidmatan
  • Ambil tepi jalan:Ya
  • Penghantaran:Ya
  • Pengambilan di kedai:Ya
  • Beli-belah dalam kedai:Ya
  • Penghantaran pada hari yang sama:Ya
Kesihatan & keselamatan
  • Janji temu diperlukan:Ya
  • Pelitup muka diperlukan:Ya
  • Pemeriksaan suhu diperlukan:Ya
  • Kakitangan memakai pelitup muka:Ya
  • Kakitangan mendapatkan pemeriksaan suhu:Ya
  • Kakitangan perlu menyahjangkit permukaan antara lawatan:Ya
  • Pembahagi keselamatan di tempat membayar:Ya
Kebolehaksesan
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
  • Tempat letak kereta yang boleh diakses kerusi roda:Ya
Pembayaran
  • Tunai sahaja:Ya
Organisasi yang serupa
  • Tapeform Packaging Sdn Bhd5128 & 5129, Jalan 18/62a, Taman Sri Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
  • Ridzuan Anuar Enterprise (001379298-D)No. 26, Jalan Budiman 1/2, Taman Putra Budiman, 43000 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
  • Toruru KitchenwareSK One Residence, G-9, Jalan PSK3, Pusat Perdagangan Seri Kembangan, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
  • Zass Premium Packaging76-1, Jalan PUJ 3/2, Taman Puncak Jalil Bandar Putra Permai, Taman Puncak Jalil, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
  • Bu
    Bubble Wrap MurahPangsapuri Cahaya Permai, Blok B (B-01-07, Persiaran Sentosa, Pusat Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
  • Bueno Marketing EnterpriseNo.12, Jalan LP 1A/5, Taman Lestari Perdana, Bandar Putra Permai, Seri Kembangan, 43300, Seri Kembangan, Selangor, 43300, Malaysia
  • SamG Technology Sdn Bhd1, Jln BPP 5/2, Sierra 17, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
  • KTW Packaging27, Jln. PBS 14/13, Tmn. Perind. Bkt. Serdang, 43300 S. Kembangan, Selangor, 43300, Malaysia
  • A.T.Packaging Group2, Jalan 1/7, Taman Industri Selesa Jaya, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
  • UPackaging Ants Pack Sdn Bhd65-2, Jln Equine 10, Equine Park, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia