user
JPJ Negeri Selangor
Jalan Padang Jawa, Seksyen 16, 40620 Shah Alam, Selangor, Malaysia
Penampilan
Komen
‘i
Ulasan №1

Dtg sini 15/12 lepas sbb nak amek fizikal kad lesen memandu.smpai kul 7.25 org dh pjg beratur.urusan pasal lesen korg terus g kat belah kiri khemah.bukan dkt khemah mcm kt gmbrSetel urusan kul 830.servis bagus.staf semua bagus.thumbs uppp

Am
Ulasan №2

Staff bagus, friendly. Dari security, pegawai kat kaunter semua. Tggu jela lama sikit, tp okay je sbb org mmg ramai td. Aku duduk baru seminit dah siap lesen. Gambar ni mcm ni pun sbb baru nak bukak camera dia panggil dah. Terkezut kiter 😜 keep up the good services. Mcm ni org sayang 👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Su
Ulasan №3

Saya dah renew lesen memandu online. Tapi bila nak ambil lesen tu memang susah.Pertama, saya dah call untuk bertanya jika perlu ambil appointment atau boleh walk in je. Dalam call, mereka kata boleh ja walk in bila bila.Tapi sampai je kat JPJ Klang, mula la cerita dia 500 customer je lah, kena ambil coupon la. Rugi je saya ambil cuti tidak berbayar.Tolonglah bagi servis yang efektif. Lain kali jangan main dengan masa pelanggan.

Ik
Ulasan №4

Kalau nak datang sebelah petang, datang dalam 1.30. sebab pukul 1.50 Dorang dah start bagi kad kupon. Saya pergi kat bahagian lesen. Ada urusan kat situ. Lepas bagi kupon, boleh duduk kat kerusi, pastu dia akan panggil naik atas ikut kumpulan. 50minit je masa saya ambil dari start tunggu kupon hingga settle urusan.

nu
Ulasan №5

I know everything is perfect at Jpj side, tapi setiap pagi memang lorry dh boleh keluar ke? Waktu kemasukan org nk masuk kerja tu, jam 7 -8 pagi memang lorri dh boleh keluar ke? Sebab dah lah jammed pastu amik side lane kanan, ni semua area lembah klang ye, thanknyou if ada tindakkan

Ch
Ulasan №6

Sedikit keliru masa sampai tp temujanji jam9.05 pagi habis urusan jam 9.20 pagi. Terbaik.

Za
Ulasan №7

Rancang masa anda..jam 1 hingga 2 tutup..utk kerja2 sanitasi.sambung semula slps jam 2.ramai yg beratur panjang di khemah2 menunggu.

ya
Ulasan №8

As usual, laid back department. Call pun tak angkat-angkat. Tak tahu la betul2 bizi atau dia sengaja tak mahu angkat. Siapa yang nak kerja senang tu boleh la mai sini apply. Day in day out for a mere paycheck.

Ar
Ulasan №9

Dipanggil sesi temusiasat tapi tiada siasatan dijalankan sebaliknya hanya key in nama dan menebaca tuduhan tanpa bukti dan pematuhan & selalu kerap offline dari dulu sampai sekarang..oh satu lagi yg dari dulu masalah adalah parking tak padan dengan tempat yg mmg hari2 ramai pengunjung..harap dapat tambah baik perkhidmatan kerana setiap tugasan adalah amanah.

Mu
Ulasan №10

Sebelum beratur macam ni, sarapan siap2, smoking siap2, kuatkan mental dan fizikal. Anda tahu apa sebabnya..

nu
Ulasan №11

Layanan kakitangan kena perbaiki lagi. Muka bengis, ckp kasar tak patut dah, dh nak 2022 ni. Cuba bekerja dgn sopan dan santun. Terima kasih.

Wa
Ulasan №12

Fast service. Tahniah warga JPJ Padang Jawa. Cuma... selaraskan la waktu di mesin nombor giliran dan sistem resit. Nombor giliran jam 9.41am, bayar LkM resit keluar jam 9.37am hahahaha

as
Ulasan №13

Terbaek.. pegawai2 yg ramah dan berbudi bahasa.. pertama kali dtg sini..begitu baik skali layanan nyew

Sa
Ulasan №14

Xbolih buat lesen minta ic original pos office x bagitau utk renew lesen p tunggu sejam balik tanpa lesen x bawa ic original anak

Wa
Ulasan №15

Lesen mati?ROADTAX mati?Tukar nama dalam geran?Bayar saman?Jum ke JPJ untuk mudahkan urusan. Pantas dan terbaik. SOP yang dikawal selia dengan betul.

Ca
Ulasan №16

Appointment jam 11:30. beratur dari jam 9pagi runner dah ramai. Setiap orang ambil masa 15-30min. Jam 12 dah closed counter untuk rehat.Tak guna lah ada appointment kalau macam ni.

Zu
Ulasan №17

Ramai ya yang beratur utk urusan pelesanan. Tapi kalau urusan no plet, tukar nama cepat je. Tak sampai 20 minit selesai urusan.

az
Ulasan №18

Sistem byr guna cad bank pulak.ade je sistem baru menyusahkan.duit tak guna dah lagi.

Mh
Ulasan №19

Staff kurng ajar nak tnya pun x boleh lpas tu kena halau😏

Mu
Ulasan №20

Service okay dan teratur walaupun penjarakan covid masih perlu dijalankan.

Ly
Ulasan №21

Park penuh.. Tempat menunggu mcm haram.perlu di naik taraf. Tandas susah nk cari.beratur tgh panas.nasib service lancar.kompleks besar2 bole upgrade. Tempat penting mcm ni bile nk update? Buat la tambah baik sikit untuk rakyat!

Nu
Ulasan №22

Mula beratur kul 8 dlm 9.36 dh siap lesen ...ekok dtang awal ..pantas betul dorang wat keje sop tetap dijaga tksh ....

Mi
Ulasan №23

Macam [email protected]#[email protected] payah sangat ke nak angkat call untuk pertanyaan bile nak saman orang nombor satu tapi untuk servis punya lembab bukan satu kali dua dah macam ni

Sy
Ulasan №24

Datang awal pagi tapi kena beratur jugak. Dalam sejam selesai urusan. Cuma kena ada kesabaran nak beratur panjang-panjang dengan panasnya.

Zu
Ulasan №25

Selesai urusan dgn Apad,lancar teratur ikut SOP

Fa
Ulasan №26

Kaunter pandu lalu mengambil masa 3 hingga 3 1/2 jam baru lepas. Akhrnya baru dpt. Cadang buka bnyk kaunter untuk kemudahan semua

Sy
Ulasan №27

Masuk parking JPJ, nak ambik kad parking, mesin rosak, turun kejap tanya kat JPJ sebab 1/7/2021 JPJ baru bukak, rupanya untuk sektor perdagangan sahaja, tanya xsampai 5 minit, naik kereta nak keluar, skali kena cas Rm2.50 sebab katanya dah lebih 5 minit. Memang sial betul la sistem. Dah mesin rosak, urusan xsettle, duit keluar. Not recommended

No
Ulasan №28

Collect lesen memandu dengan cepat. Renew online dan datang collect walk-in tak perlu appointment.

Fa
Ulasan №29

Jpj paling teruk... dari dulu sampai sekarang sama je.. xde perubahan.. alasan macam-macam..

Fa
Ulasan №30

Pkpp NIE lagi bagus dari sebelum ni...saya bayar saman cepat 5 minit tak MCM dlu nk bayar saman 1 jam...kaunter buka semua..bagus..renew lesen pun 10 minit tak sampai..dulu 2.30minit....semua kaunter buka..kan bagus..mana lesen baru beratur lain kaunter.renew lain kaunter.ambil lesen lain...semua kaunter buka..ada staff..kan bagus..tak sesak ...

Is
Ulasan №31

Assalamualaikum.Nak tanya tukar nama motor untuk warga asing (permid)Dah boleh ke tak.Tq..

fa
Ulasan №32

Terbaik .. layanan dari pegawai jpj semuanya sangat baik .. ini pertama Kali saya buat urusan pertukaran nama hak milik .. tq jpj 👍

Ij
Ulasan №33

Ramai org terutama utk renew lesen .. kena berdiri lama bawah khemah tunggu giliran

za
Ulasan №34

Musim pkp panjang gila barisan nak kena beratur... Apa2 urusan musim ni memang panjang beratur walaupun masuk shopping mall

sh
Ulasan №35

Bangunan lama, segala urusan dtg awal..orang ramai gila

Na
Ulasan №36

Ok..sistematik walaupun terpaksa keluar awal pagi tuk dptkan waktu slot awal..

Ba
Ulasan №37

Terlalu sesak dan kena lama menunggu utk berurusan satu2 hal..

f
Ulasan №38

Servis memuaskan. Cuma . Semasa MCO. TERLALU LAMA URUSAN BAGI AGEN.. harap dipertimbang kan kaedah yg lebih sesuai. Kerana bercampur dengan perdagangan yang hanya membuat 1 urusan cukai jalan berbanding dengan yang lebih dari 1 cukai jalan.. terima kasih.. berkhidmat untuk negara..

Az
Ulasan №39

Bayar roadtax 6 bulan, expired dalam 1 bulan. Apa punya sistem daa... Ada tempat ikut Puspakom date, tapi sini follow yg mana expire dulu. Time MCO jgn cerita la...hancur

Na
Ulasan №40

Syabas JPJ kerana tegas melaksanakan SOP utk memastikan penjarakan fizikal di sini. Walaupun menyebabkan sedikit masa yang lama. Proses pembaharuan lesen sendiri adalah sangat efisien.

Za
Ulasan №41

Urusan tukar jenis kenderaan selesai.

Fe
Ulasan №42

Kepada pengurusan JPJ Padang Jawa . Tolong fahami Pelanggan yang datang ke premis anda bila buat apa-apa urusan . Di musim PKP ini . Masih ramai pelanggan dtg untuk selesaikan urusan berkaitan . Terutama, urusan pindah hakmilik .. saya sebelum ini pkp juga tapi buat pertukaran hakmilik boleh buat disini . Tetapi, pagi tadi.. selepas buat Puspakom nak tukar hakmilik kereta Tak boleh . Yang mana dtg dengan kereta masuk parking JPJ kena caj 2.50 wlupun baru 5 minit?? Sudahlah urusan bkn boleh buat Semua . Parking caj mahal, pergi ke UTC Shah alam JPJ boleh pula tukar hakmilik . Hal mudah jadi susah gara2 pihak anda tak konsisten dalam menyediakan perkhidmatan kpd pelanggan . Penat kesana-kemari

Mo
Ulasan №43

Booking time and date ...ramai pengguna tak tahu cara Dan link untuk book

Va
Ulasan №44

Kerajaan dah umum kaunter JPJ akan mula dibuka pada pukul 8 pagi. Dah ikut SOP beratur, penjarakkan sosial. Time tengah beratur ni dah pukul 8:15 pagi tarikh 14 Jan 2021, pintu nak masuk masih lagi tak buka-buka. Pegawai semua tengah buat apa? Dah tau ramai orang, buka la awal-awal sikit. Bukannya bagi orang tunggu macam sakai kat luar!! Lagi awal korang buat kerja, lagi awal la kerja cepat habis. Kalau malas kerja, berhenti je la!!!

Mi
Ulasan №45

Renew license online. Datang jpj untuk pick-up je

Ha
Ulasan №46

Sistematik dan lancar mengikut sop.walapun ramai tapi cepat dan menjimatkan masa

Pi
Ulasan №47

Renew road tax time pkpp ni agak sesak beratur d jpj pdng jawa

ha
Ulasan №48

Pergi semasa pkp ada anggota jpj jaga di hadapan (berhadapan kawasan parking) dan tanya urusan apa. Katanya sorang sahaja boleh dan kami faham. Bila mula melangkah (untuk seorang beratur dan seorang buat uturn cari port tunggu) disoal lagi seorang anggota jpj supaya seorang sahaja akan pergi beratur untuk ke kaunter. Yang anggota pertama tadi bercakap nada tinggi sorang je!!. Padahal tahu lah kami nak berpecah kat depan. Tak masuk baris pun. Kami pun pelanggan bukan penjenayah. Beradab lah sikit. Tak perlu kot macam tu.

am
Ulasan №49

Angkat la call lebih 30 minit call... ramai kan la staf...

Ma
Ulasan №50

Cepat dan mesra dan mempunyai banyak kaunter..

To
Ulasan №51

Kerani kaunter 4 .12.30am 19/5/21 layan orang mcm banduan..bukan kita buat salah pon..tak nak kerja ramai ja lagi nak kerja...

pe
Ulasan №52

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pegawai yang bernama EDIE NIZAN.Beliau telah membantu saya atas masalah pendaftaran kereta baru anak saya dan juga pertukaran nombor pendaftaran kereta dengan hati yang terbuka. Beliau adalah pegawai JPJ yang jujur ,bersih dan beramanah.Penghargaan yang tinggi ingin saya menyampaikan kepada beliau.Ribuan Terima Kasih ingin saya sampaikan kepada beliau sekali lagi.Semoga beliau dan keluarganya sentiasa selamat dan sihat.

Gi
Ulasan №53

Pengendalian aturan terhadap pengguna agak tidak dilaksnakan dgn baik hingga pengguna jadi keliru dan buang masa dan penat beratur akhirnya JPJ suruh pengguna dtg keesokkan harinya.

Ri
Ulasan №54

Kebetulan jumpa pegawai yg baik dan budi bahasa.

ro
Ulasan №55

SOP Standard nak renew lesen ..masih okay..

Ro
Ulasan №56

Perkhidmatan yg cekap dan cermelangDlm suasana pendemic

Pa
Ulasan №57

Ramai tapi cepat... terbaeeek

Mo
Ulasan №58

Proses membuat cukai jalan sangat cepat. Tak perlu menunggu lama, walaupun ramai orang.

Mu
Ulasan №59

Pengawai bertugas sangat mesra. Selalunya kalau introvert tak suka buat urusan rasmi seperti ini, tapi jangan risau pegawai Yang Ada boleh Bantu cuma kena rajin bertanya

Ad
Ulasan №60

Sangat mematuhi penjarakan social, scan suhu & QR scan diwajibkan di pintu masuk..pantas dalam masa sejam siap renew lesen.Bayaran renew lesenminimum 1 tahun =RM30,Max 5 tahun =RM150boleh pilih berapa lama nak renew

Az
Ulasan №61

Security kat apad tak tahu lepas jam 2 ptg apad buka atau dah tak ada org lagi.31mac2021.2pm

Ad
Ulasan №62

Pertugas2 sangat mesra..dan servis yang baik..tahniah jpj padang jawa..

Zu
Ulasan №63

Pengurusan yang mantap semasa PKP. Segala urusan berjalan lancar.Penjarakan sosial...hand sanitizer & portable temperature ada disediakan

RO
Ulasan №64

Harini untuk renew lesen P kepada biasa sistem offline..dari pagi tggu ni ..harapla sebelum.tgh hari okay

So
Ulasan №65

Parking always penuh.. staff klu nk kata friendly sgt tu xde la, maybe sbb kena handle ramai org during pandemik, tu psl depa kena tegas.. so far so good...

Mo
Ulasan №66

Cepat mai bayaq, murah dah nie..

Lo
Ulasan №67

Nak datang sini kene buat persediaan mental dan fizikal...urusan mmg haihh...nak cakap pun x bleh...puspakom bahagian inspection ok..x banyak songeh..laju..if u guys dah buat appoiment dulu diwebsite...dan i nasihatkan buat payment siap2 online..but jpj ni...im speachless...preventing my self to turn green...munching my super ring all the way to the counter again for the 3rd time ....im blue dabededabedu..dabedidabeda..dabedidabedu😅😅😂😂

Bl
Ulasan №68

Kalau yg xboleh tunggu 1jam keatas tu p UTC je Pudu je lah,

*S
Ulasan №69

Maken terok....Renew lesen ja...Pej pos,,, byk xleh online....Beratoq panjang la jawabnya...

Ly
Ulasan №70

Print lesen kenderaan motor 2 jam. Hahahaahahahahahaha.

Mi
Ulasan №71

Datang pagi amik no, nanti petang datang balik

St
Ulasan №72

Pening2 tunggu giliran punya lah panjang ni pun x tahu boleh masuk ke tidak rehat pukul 1

Ol
Ulasan №73

Tgh musim covid19 kena hati2..tp masalahnye org sekeliling plak jenis berani mati,nak rapat2..minta tlg pihak JPJ menekan pentingnye social distancing..servis JPJ tiptop,pantas sekali..

Te
Ulasan №74

Tak teratur...susah org nak walk in urusan jpj

Sy
Ulasan №75

Service pantas cuma selalu ramai orang

ji
Ulasan №76

Datang ke JPJ sini untuk membuat lesen PSV pada pukul 12.45. Ke tingkat 1, hendak ambil nombor katanya datang pukul 2 sebab masa rehat mereka. Datang pukul 1.45 sistem offline katanya. Menunggu lagi berjam² untuk urusan yang singkat. Ini ke dilaung wawasan 2020 negara maju tapi seperti negara mundur. Alasan internet tak berfungsi. Guna sistem internet cap ayam ke kerajaan Selangor?? Pegawai pun semua tak mesra. Ingat rakyat yang bayar gaji anda untuk perkhidmatan yang selesa dan cepat. Ini minta datang dihari yang lain walaupun sudah habiskan masa menunggu. Ingat semua yang datang rumah sebelah JPJ ke?

Ra
Ulasan №77

Layanan abam JPJ yang ramah menjawab soalan dari orang awam mengenai kekeliruan kaunter mana perlu pergi jika nak buat sesuatu urusan. Keep it up

人人
Ulasan №78

Semalam kata hari ni boleh bagi 50 orang buat penukaran nama,tapi hari ini sampai dah tunggu 2 jam baru kata hanya boleh buat renew roadtax sahaja,memang bodoh la,buang masa sahaja

Ke
Ulasan №79

Keadaan JPJ semasa musim CovidJPJ Petaling Jaya - barisan panjang (max 2 jam tunggu), panas tapi tidak sepanas selangor kot, nombor habis sekitar 3pm , kaunter lajuJPJ Padang Jawa - barisan panjang (max 4 jam tunggu), panas nak mampuih (macam kawad sekolah menengah), nombor tak cepat habis, kaunter lajuJPJ UTC Selangor - barisan pendek, sejuk aircond, nombor habis around 9.30~10am tapi sambung semula ambilan nombor selepas waktu lunch (selepas 1pm rasanya), kepantasan kaunter boleh2 laaSekian, melaporkan.

Ev
Ulasan №80

Musim pkp ni kena dtg awal pagi.. nombor ..klu lambat takde nombor balik ngandor je .. tapi urusan sangat cepat..tak sampai setengah jam cuma beratur je la lama sebab ramai orang

ad
Ulasan №81

Aku mai sini nak tukar hak milik kereta kepada ayah.Aku pi beratur amik nombor. Brader dekat kaunter tanya: ‘dah isi borang?’.“Belum” ayah aku jawab.“Ini borangnya, isi dulu gini gitu gini etx.... lepas tu amik nombor ni, tapi..... pakcik umur berapa?”“72 tahun”“Oh, kalau gitu, lepas isi borang ni, pakcik pergilah kaunter warga emas. Cepat sikit. Kalau nunggu nombor ada 90 orang lagi ni” kata brader sambil senyum sopan.“Ok tq” kitorang gerak pergi kaunter warga emas.Ada pulak akak ni sorang pakai tudung. Senyum manis terus tanya semua detail, suruh ayah aku tunggu kejap.Pelepap pelepup, 30 minit settle.JPJ Padang Jawa walaupun sibuk, diorang cuba jugak bagi servis baik. Tabik sama korang.Terima kasih banyak2.

Mo
Ulasan №82

Tempat ni ok je kalau nak berurusan.tapi parking mahal lebih dari shoping complex..

Md
Ulasan №83

Pintu 5 kaunter 13.. nak refund mati roadtax rm52 pon nak kena bawa dokumen macam2..1st datang aku dah bawak dokumen geran, ic, roadtax asal dia x mintak pulak, dia suruh bawa bank statment..2nd day datang bawa semua benda kecuali roadtax asal..lpstu dia mintak roadtax asal pulak?! dah kenapa sistem ko ni? dah sah2 lah aku koyak sendiri roadtax lama sbb dah tak valid! bebal punya jpj sini.patutlah kena kecam dgn orang ramai.sblm ko laksanakan rule ko tu bgtau lah orang ramai apa perlu bawak xde lah orang dtg opis ko ni hari2 bingai.klu xnak bg duit tu bgtau je la aku siap2 korang nk belanja duit tu.haa senang 1day aku xpyh dtg dah

lo
Ulasan №84

Tak boleh pakai la sini.. Pukul 2.30pm sampai cakap nombor dah habis.. org dtg dari jauh mcm mana, org tua ape mcm, tak de rasa ke ko.. Please la, buat kerja baik2..jangan susah kan org...

Ra
Ulasan №85

Walaupun makan masa, perkhidmatan urusan penjawat awam pada waktu2 sukar ini... tetap saya puji 👏👏👏

IS
Ulasan №86

Nak bayar saman blacklist pergi bangunan belakangParking kereta di belakang jugaJpj staff semuanya peramah

nu
Ulasan №87

Ok, tak pernah tak ramai 👌 yg nk parking sediakn rm2.50 sejam

Ch
Ulasan №88

KEPADA PIHAK JPJ PADANG JAWASILA GUNAKAN AKAL YANG WARAS DAN PEMIKIRAN YANG BIJAK!ORANG AWAM BERATUR HAMPIR 2 JAM TETAPI BILA SAMPAI LEBIH KURANG 10 METER BARU NAMPAK KERTAS MENYATAKAN LORONG TERSEBUT UNTUK URUSAN APA..HAMPIR 500METER BERATUR DITENGAH PANAS..SAMPAI KE BAHAGIAN JAGA SUHU..ANGOTA KAMU YANG MEMAKAI SPEK BERBADAN TINGGI DAN TEGAP..MENJAWAP SOALAN DENGAN NADA YANG KURANG AJAR DAN SOMBONG..RAMAI YA TELAH BERPATAH BALIK DARI AWAL BERATUR..TETAPI APA TINDAKAN PEGAWAI YANG MENJAGA ?TIADA!!!!!LETAK LAH BANYAK2 KERTAS YANG MENYARAKAN LORONG APA..ATAUPUN GUNAKAN KERTAS SAIZ A3 YANG LEBIH BESAR..BUKAN A4..KEPADA PEGAWAI YANG BERTUGAS SILA JALANKAN TUGAS ANDA SEBAIK YANG MUNGKIN..SBB KAMI PN PANAS DAN KORG TU BERKIPAS..HARAP MAKLUM

ss
Ulasan №89

JPJ situ kutip Wang berjuta-juta....tandas awan utk public kotor, busuk dan tak Ada air untuk cuci. Tak Ada kemajuan langsung, macam mana mereka belanja untuk facility awan. Minta pegawai2 Dan menteri2 Cuba guna Dan rasa. Tak boleh diharap.

Ro
Ulasan №90

Perkhidmatan pantas.. teratur dan systematic...

Ma
Ulasan №91

Pengurusan tak cekap.staf yg kasi nombor pun macam tak ikhlas nak kerja.kena beratur panjang. kaunter staf buat kerja slow.banyak kaunter yang tutup.cetakan lesen pun silap.nak masuk kesana pun kena bayar parking.kalau ada rating 0 bintang dah lama kasi.

Yu
Ulasan №92

Ok lh baris kjap jk walaupun pon panas tp ok lh tk Sampai 30 minit siap renew cdl DHA blh balik... Tq

Kh
Ulasan №93

Tempat ok cuma biasalah pejabat kerajaan mesti sibuk apa apa urusan cepat.

Am
Ulasan №94

Mmg trbaik, x prnh mengecewakn, dtg no. 3143, siap urusan n smpi dkt motor 10.45

Mo
Ulasan №95

Sistem Pengurusan Teratur Musim PKPB👍👍👍👍👍⭐⭐⭐⭐⭐

Sy
Ulasan №96

Nak berurusan kat sini kena datang pagi2. Kalau boleh sebelum kaunter bukak. Last pergi memang tak ramai orang. Tempat pun besar, cuma bangunan dia nampak usang. Mungkin perlu pindah ke bangunan yang lebih besar dan baru.

Ah
Ulasan №97

Sistem yang teratur dan proses urusan yang pantas dan cekap

Az
Ulasan №98

Service tiptop laju & pantas...dkt bahagian lesen akak kaunter 7 memng kerja mcm kilat..tp tmpt parking tu g lah tar sket...nama Jabatan pengangkutan jalan..tp jln dlm jpj jalan lg teruk dari kampong aku...

Za
Ulasan №99

Patuh covid 19 dan ikut SOP.Kaunter pun banyak dan cepat.

Ah
Ulasan №100

Rmai org tp once dh que kt dlm smooth je.. Cpt xsmpi 5min duk dh pngil

Maklumat
100 Gambar
100 Komen
3.5 Penarafan
  • Alamat:Jalan Padang Jawa, Seksyen 16, 40620 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Tapak:http://www.jpj.gov.my/
  • Telefon:+60 3-5566 9555
Kategori
  • Jabatan Pengangkutan Jalan
  • Pejabat Kerajaan
Jam bekerja
  • Isnin:8:00PG–4:00PTG
  • Selasa:8:00PG–4:00PTG
  • Hari Rabu:8:00PG–4:00PTG
  • Khamis:8:00PG–4:00PTG
  • Jumaat:Tutup
  • Sabtu:Tutup
  • Ahad:
Kebolehaksesan
  • Pintu masuk yang boleh diakses kerusi roda:Ya
Organisasi yang serupa