Or
Original Classic Star Avenue Lifestyle Mall
No.3, Jalan Zuhal U5/177, Bandar Pinggiran Subang, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia, 40150 Shah Alam, Malaysia
Komen
No
Ulasan №1

Datang hantar wedding cake kat sini. Nice place for wedding event. Ada banyak hall dengan tema yang berlainan. Sesiapa nak kahwin Dan mencari weddings cake boleh contact noormie. Ig: wedding cake by noormie. Kami hantar Dan setup di lokasi event.

Am
Ulasan №2

Aku suka sebab ada sushi je. Maybe kena upgrade sikit la sbb aku takut tutup je tempat ni sbb macam hambar sikit. Tp yg tu yg aku suka sbb tak ramai org. Sesuai nak bawak family utk yg ada family cuma tak tau nak pusing mana. Ada secret recipe, sushi king, 7 eleven, subway. Parking okay. Tak pernah penuh aku tgk

ha
Ulasan №3

Dulu tempat ni ok ramai jgk org. Skrg dah hambar suram je. Banyak kedai tutup sbb tak laku. Kedai mkanan fast food je bertahan. Diy subway texas. Giant pon dah ttup. Dulu bole parking tepi mall. Skrg dah kena blok kena parking basement. Tp ramai je paking tepi2 ni., Yela nk paking skjap ke x kan la nk pegi basemen.

Kh
Ulasan №4

Sesuai untuk majlis keraian di tempat atas Level 4

Ba
Ulasan №5

Tmpt mcm nak hidup tp tanak hidup. Camner tu

ac
Ulasan №6

Parking sebelah thaj makan lepas beli brg dekat nsk. Kena clamp🤣 ingat malam dah tak clamp. Sy parking pukul 9:45 malam. Lain kali letak signboard besar2 kami clamp kereta 24jam🤣

Mu
Ulasan №7

Ada Pos Laju, NSK, Subway, Secret Recepi, Printing Shop, Mr. DIY, kedai emas, guardian, dealer Maxis, Taxes Chicken & beberapa penyewa kecil kecilan serta Pesuruhjaya Sumpah.

Az
Ulasan №8

Nsk dlm tu menghidupkan balik star avenue tu.. good job...

nu
Ulasan №9

Aku pergi classic hall dia. Kenduri kawin. Seriusss la. Lawa gila. Perhiasan memang nampak mewahhh sgt2. Sesuai utk org yg nak kenduri kawin buat kat sini. Recommendedddd sgt2 wei. Ehh mcm nak sanding lagi sekali bila tgk hall dia. Hahahahaha

Na
Ulasan №10

Tempat yang menarik sebenarnya untuk mereka yang sukakan suasana yang sederhana. tak susah pun nak cari sebab tepi jalan besar cuma mungkin agak sesak klau guna jalan biasa kerana masih ada projek dalam pembinaan. so klau nak kesana, gunakan google map n follow laluan alternatif.

az
Ulasan №11

Kedai semakin kurang dan banyak tutup. mujur ade NSK, boleh beli brg basah dan kering , parking berbayar ..

zu
Ulasan №12

Kawasan mall yang tidak hidup sepenuhnya, tapi masih boleh dilawati dengan beberapa kedai icon yang menarik seperti mr diy, subway, secret recipe dan texas chicken. Kawasan parking berbayar murah. Ada juga kedai emas.

su
Ulasan №13

Tempat cantik tapi banyak kedai tutup..sebelum ni ada Giant. Tapi sejak Giant tutup tak banyak kedai yang bukak. Ada kedai guardian,subway,sushi king,secret recepi, mr diy, texas chicken. Kat sini ada event space yang dikendali oleh Magica

Ha
Ulasan №14

Kedai banyak tutup masa pkp ni. Kat sini biasa org singgah nsk dgn mr diy. Ataupun cari pesuruhjaya sumpah. Tu je

az
Ulasan №15

Sekarang tiada giant, tiada big apple. kebanyakan kedai telah berpindah sejak giant tiada dan cas parking dilakukan. kini hnya hidup kerana texas chicken dan guardian sahaja sbb guardian hanya ada satu disekitar kwasan perumahan tersebut

yi
Ulasan №16

Dalam ni ade lot kedai menjual barang kemas tauuu.. Harga mengikut harga emas semasa and yg penting tanpa upah.. Owner n pelayan nya pon peramah sgt..Di luar, ade tempat riadah utk kanak²..pelbagai permainan menarik disediakan..

Mo
Ulasan №17

Kawasan pasaraya yang luas.sesuai untuk mereka yg ada anak kecil.disertakan dgn taman permainan mini yg bersih di aras 3(ulasan diberikan bukan berdasarkan aktiviti membeli belah) ada BRAND OUTLETS disini.waktu malam ada karaoke open di aras GF.menyanyi sambil melihat anak kecil bermain :-)

ja
Ulasan №18

Bagi meraka yg mahukan ketenangan semasa shopping disini lah tempatnya, kedai pakaian,alat solek,kedai perabut,restron mamak,cina,melayu boleh didapati disini.

mo
Ulasan №19

Makin hari makin banyak favourite ahop sini .. LHDN Pos pun dekat

Mo
Ulasan №20

Semua ok kecuali tak banyak kedai dibuka. Pos laju, maxis center, mr diy & watson. Kalau boleh ditambah lagi kedai-kedai.

fa
Ulasan №21

Makin meriah bila ada NSK tapi still banyak kedai kosong.

nu
Ulasan №22

Layanan customers di kedai DIY..! sangat2 lah terok.........!!!!!! tunggu hampir sejam untuk buat penukaran barang.. tetapi langsung xdilayan....1) beli bola yang x di pum bila ditanya boleh pum atau x.. mereka cakap boleh pum... bayar dulu baru pam. selebas bayar masing2 menyorok dlm stor tinggal juru jual soramg2 bell tak di endahkan....2) bila staf keluar kmi bg pum utk pum bole.... tiba2 ckp xde servs pam.... kami minta nk return barang mnta ke juru jual yg buat kerja sorang2 degan cust ramai bertur panjang.3) hampir 1jam tunggu panggil buat xtahu bila nknreturn barang langsung x dilayan...jagan lah kesini degan susunan barang bersepah2 xteratur langsung nak cari apa pon tak tau...

Mu
Ulasan №23

Tempat yang agak menarik, sekarang sudah makin cantik berbanding sebelum ini. Ruang legar dihias dengan pelbagai corak hiasan. Memang banyak kedai yang kosong, tak tahu kenapa. Tapi restoran yang ada boleh dikatakan mencukupi, ada Seoul Garden, Texas Chicken, Satay Station dantak ingat apa lagi. Ada Mr DIY, mudah untuk cari barang-barang DIY. Ada Giant, yang harganya tak lah terlalu murah. Ok, itu sahaja.

Hi
Ulasan №24

Tempat tidak ramai org. Dalam ada pasaraya nsk baru bukak.. bnyk brg runcit

na
Ulasan №25

Tak boleh parking. Nak beli apa2 kat sini kena pikir byk kali. Patut lah byk kedai tutup

RI
Ulasan №26

Memang terbaik.Selesa,aman,tenang untuk berbelanja sambil lepak bersama ahli keluarga.Event2 yg ada memang sesuai.Semoga parking sentiasa free sampai bila2.Sayangnya restoran chef zubir dah takde kat sini.

So
Ulasan №27

Kosong je.. mall yg hidup segan mati xmahu.. huhuhuu.. tp kena bayar parking 😅

Si
Ulasan №28

Shopping mall yang yerdekat dengan area Subang Bestari. Xperlu k citta Mall untuk membeli peralatan harian. Giant dan Gardion ad di sini. Sekarang ada perubahan di mana ada tempat untuk rekreasi bagi kanak2. Seronok depa dapat main. Huntung akak tau

Na
Ulasan №29

Ada tempat permainan kanak-kanak. Mary Farm House dan ada Mary Jardin HQ. Ada Texas Chicken dan Secret Recipe. Kat bahagian atas ada food court ada jual Nasi Ayam Organik. Ada tempat buat duplicate kunci dan ada Giant kat bawah.

La
Ulasan №30

Patut ada tempat tonton wayang dalam ni.Update:- Kedai kasut OC buat SALE ade yang harga potong 50%..!

Ar
Ulasan №31

Nice place. Nsk xramai orang lg2 musim pkp ni.

Ng
Ulasan №32

X byk kedai... Suasana sendu je... SB mall lg menarik.

Mi
Ulasan №33

Cantik dan menarik tempat jualan disini,beraneka barangan boleh didapati dgn harga berpatutan,terdapat Giant disini memudahkan utk barangan keperluan harian,paking free banyak luar dan basement,ada juga foodcourt utk menjamu selera di ruangan level 4.

Ar
Ulasan №34

Ok2 je...food court xder,atm ada 1 jer,got fitness yg best kat sini,mr diy ada,tiap hujung bln ada carboot sales,also got playground berbayar dan free utk anak2..xsesak dgn org...ok2 jer

ha
Ulasan №35

Tak tau la sapa yg buat permenantly closed tu...buka elok aja tu ha...cuma tak semua shoplot ada la.... ala ala idop segan mati tak mau tp ok la foodcourt punya makanan sedap sedap peace yo

Da
Ulasan №36

Cukup baik dan barangan nya pun lengkap juga murah dan berkualiti

Nu
Ulasan №37

Tempat yg kurang sibuk, Dan dekat Dalam Mall ada MR D.I.Y dan berhampiran Mall terdapat LHDN

Sh
Ulasan №38

Ada giant..pharmacy..ada juga food court untuk makan2..kawasan bersih tetapi tak ramai penjual..banyak vacant space.

Sa
Ulasan №39

Ok la.. Krik2 sikit mungkin sebab tak byk kedai. Atm pun blm ada. Hopefully in the future akan lebih havoc. Kaison tak nak bukak cawangan kat sini ke? Bukak la..ramai tunggu nak serbu ni. 😄

Ro
Ulasan №40

Tidak banyak pilihan kedai untuk membeli belah..hanya pergi untuk singgah ke mrdiy..

Ct
Ulasan №41

Budak boleh masuk 🤗

He
Ulasan №42

Mall besar.. tapi xramai org. Mungkin kne ade panggung wayang

Na
Ulasan №43

Pergi kenduri kawin, hall dia ok la tapi kalau ramai sangat x rasa dah aircond ye. Bau kepam je

Mo
Ulasan №44

Tak ramai orang sangat, kedai makan tak banyak pilihan sangat tapi oklah

Ai
Ulasan №45

Banyak kedai dah tutup. Pergi hari sabtu pun ramai sebab ada kenduri je tepi mall.

Kh
Ulasan №46

Seronok berbelanja kat giant banyak pilihan harga lebih murah mempunyai banyak kemudahan seperti medan menjamu selera parking free dan byk lg

ja
Ulasan №47

Tolong pasang cctv untuk keselamatan di kawasan parking basement

Me
Ulasan №48

Ada tmn permainan kanak2 di tkt 2, tempat berhawa dingin, sangat sesuai utk tenangkan fikiran skjp.

Sh
Ulasan №49

Kalau kat sni ade cinema , mungkin rmai customers dtg sni .. Baru2 ni ,sblum dtg sne mmang ade search kat Google star avenue cinema. Google ade show , then bile smpai sne cinema pun tk jmpe.

M.
Ulasan №50

Saya keje nsk dtg lah shopping yg mne duk sekitar subang

Su
Ulasan №51

Takde apa sangat dah mall ni. Datang sini untuk MR DIY & Texas Chicken je.

ed
Ulasan №52

Kawasan sebenarnya ok, bangunan cantik, cuma tak byk kedai yg buka. Lot kedai byk yg kosong, agak mengecewakan.

Ah
Ulasan №53

Bagi lagi satu star sebab NSK dah bukak..... 😎

No
Ulasan №54

Mmg tempat ni xsehavoc mcm pasar raya lain..tp Kalo nk bwak anak2 yg ramai...maka ini lah tmpt yg sesuai..

ed
Ulasan №55

Seminggu 4-5 kali den datang , yola nak poi mano lg kek subang ni , siang kojo , malam nak metime gn anak , boleh la dari takdo

M.
Ulasan №56

Tmpt menarik tapi banyak kedai kosong lagi..sesape nak berniaga boleh la sewa sini

An
Ulasan №57

Owner dia kerek sekarang, dalam kosong je, baru renovate sikit dah kena bayar parking

Zi
Ulasan №58

Tempat kurang orang, sesuai utk bawak anak2 siar2, kedai pun x pack

al
Ulasan №59

Besar, tak banyak orang. Pergi bila ada keperluan je. Senang

Mi
Ulasan №60

Sebab parkir nya lece lah, berbayar.. Tu lah yg jadi lece.

Dd
Ulasan №61

Apasal giant tutup?? Nasib baik ade DIY menyelamatkan jumlah visitor.

AN
Ulasan №62

Wlu kedai xbyk tp bolehlah.hope bykkn lg kedai.tmbh lg atm memudahkn org keluarkn duit.ada giant,d.i.y.

ro
Ulasan №63

Tiada yg menarik di sini...peniaga tilam perabut di sini tidak mesra pelanggang..agar bankrap dia

Pe
Ulasan №64

Pergi untuk kosongkan fikiran.. sebab tak ada apa. Elokla ada kerusi boleh duduk termenung.

Am
Ulasan №65

Agak sunyi mall nie , harap dorg buat la movie or sumthing .

AI
Ulasan №66

Nak, DIY,brand outlet, texas

Nu
Ulasan №67

Tempat yg selesa dan tenang untuk melepak sebab tak ramai orang datang sini

Ma
Ulasan №68

Tak ramai org. Selesa. Ada dit. Brand outlet. Ada indoor playground

SC
Ulasan №69

X byk kedai buka lg.. byk part berkonsep open xde aircond mmg x syok nk shopping

Ju
Ulasan №70

Barang yg murah dan berpatutan canggini👍👍

Sh
Ulasan №71

Sunyi sepi pasaraya ni, kedai pun banyak tak buka, giant pun dah tutup

Ep
Ulasan №72

Bg urusan penting sahaja..sila paking dlm..xmahal pn rm1 shj

Ro
Ulasan №73

Hopefully banyak kedai akan di buka di sini

Je
Ulasan №74

Ada atm cimb dan bsn... Yg sama seperti kebanyakan petrol pump..

as
Ulasan №75

Jalan² cari makan.. Got texas chic here if youre around subang perdana/kota damansara/S. Alam U5 area

Sh
Ulasan №76

Laluan pergi balik kerja .area Jem .kawasan pembinaan

Af
Ulasan №77

Boleh lah sebab dah lama bukak but still x banyak benda yang menarik..

no
Ulasan №78

Tak banyak kedai sini..banyak ruang kosong.. mungkin baru renovate atau banyak kedai dah tutup

mu
Ulasan №79

Maigod. Tempat nya makin mati. Xde kedai dah lepas giant tutup. Kecewa

Ba
Ulasan №80

Boleh lah... Cuma parking dan jem sikit nak ke sini

Fa
Ulasan №81

Tak ramai

Sy
Ulasan №82

Kedai dah tak banyak yg ada..less sparkle in this shopping mall

Ni
Ulasan №83

P pesta makanan thai kat cni.. byk shop lot kosong

Ba
Ulasan №84

Kosong..nk buat taman mainan kanak2 blh la dlm tu

Mo
Ulasan №85

Tempar menarik untuk membeli belah n kemudahan parking yang banyak

Ma
Ulasan №86

Suka kat sini sebab anak suka naik hoverboard.tempat luas.giant sini dah tutup ya..

Mu
Ulasan №87

Worst design,reason datang sini kerana nak pergi giant hypermarket sahaja

Mr
Ulasan №88

Bole la drpd xde..kedai pun x bnyak..yg penting ada Mr.DIY...hahahaa..

Wa
Ulasan №89

Surau dan tandas kecik nau. Tapi Boleh la..

Mo
Ulasan №90

Tak banyak kedai and susah cari toilet. Parking banyak and free

MO
Ulasan №91

Nak sewa kereta di subang dan kawasan sekitarnya.

Ad
Ulasan №92

Untuk makan boleh la.selain tu x ada apa2

An
Ulasan №93

Pergi sini sbb Mr. DIY je. Weekend meriah sikit la sbb Ada bdk2.

Si
Ulasan №94

Mee bandung kat food court memang best giler..harga pun berpatutan

Ah
Ulasan №95

Tempat ini sunyi sepi dah jadi bandar hantu

Ma
Ulasan №96

Xde benda

Je
Ulasan №97

Sesuai dilawati sebelum promosi raya bermula sebab byk tawaran

zu
Ulasan №98

Banyak lot kedai tutup

Fa
Ulasan №99

Byk shop lot yg kosong.. parking free..

Ri
Ulasan №100

Nk beli mas tanpa upah,di sini

Maklumat
0 Gambar
100 Komen
3.4 Penarafan
  • Alamat:No.3, Jalan Zuhal U5/177, Bandar Pinggiran Subang, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia, 40150 Shah Alam, Malaysia
  • Telefon:+60 3-7831 1095
Kategori
  • Pusat Beli-belah
Organisasi yang serupa