user
Kawasan Rehat Layang
Lebuhraya Senai-desaru, Kampung Sungai Tiram, Ulu Tiram, Johor, Malaysia
Penampilan
Kawasan Rehat Layang
Komen
zo
Ulasan №1

Makanan yang sedap dan harga patut. Rugi kalau dah lalu tak singgah..Mee udang, mee bandung, nasi ayam penyet..

Zu
Ulasan №2

GERAI makan sedap, surau selesa dan stesen minyak

Ri
Ulasan №3

Ini sahaja R&R yang ada di Lebuhraya Senai Desaru ini.

Ma
Ulasan №4

Bersih,selesa dengan kemudahan yang lengkap.

Ca
Ulasan №5

Ada 1 stall tu... sedap sangat makanan dia. I ordered nasi goreng USA. berbaloilah tunggu sebab lauknya banyak nasi pun banyak very generous. semua pun ada dalam nasi tu ada ayam, telur, sayur, sotong. bersama telur mata dan daging merah. cubalah. sangat sedap. stall dia yg ada ayam penyet dan bakso. nama stall dah lupa

K
Ulasan №6

Sup kambing...ada 3 kedai yang offer sup, which one is the best, sup Herba, sup Highway?

Fa
Ulasan №7

Ayam penyet,ayam lemak cili padi mesti cuba disini memang sedap gilerrrr

Ni
Ulasan №8

Sup dia sedap..sambal kicap pon sedap

Mo
Ulasan №9

Nasib ada shell sini kalo tak mmg minyak abes la 😅

al
Ulasan №10

Sini lah aku rehat . . kalau sudah dari rapid balik kulai

za
Ulasan №11

Memang sesuai beriadah bersama family

Am
Ulasan №12

Hentian akhir yg nk ke desaru atau pasir gudang.....

Mo
Ulasan №13

Makanan sedap2

Ha
Ulasan №14

Harap polis selalu buat rondaan, banyak giatan lumba haram dan aksi mat rempit pada waktu malam yang membimbingkan penguna,Kebanyakan mat rempit adalah pelajar sekolah, mohon tambah bonggol di jalan berhampiran belakang surau rnr layangMohon safety rnr jangan sekadar makan gaji buta!!!

Az
Ulasan №15

Surau and toilet and parking sangat best. Makan ntah la

Am
Ulasan №16

Tempat parking untuk kenderaan berat sangat2 sikit.. Bayar tol utk kenderaan berat dah la mahal tp rnr parking tk cukup.. bila parking di tepi jalan kena sondol lori jugak yg kena.. kami bayar tol kot bukan tk bayar tol.

Bo
Ulasan №17

Kawasan parking luas , selamat kerana ada guard 24jam , kedai makanan memuaskan dan ada pilihan menu atau nasi campur dgn harga yg berpatutan. hanya masa berniaga hingga jam 10-11 malam sahaja...

Am
Ulasan №18

RnR terbaik sepanjang highway E22 Senai Desaru.

Mu
Ulasan №19

Terbaik makan sedap2

Mi
Ulasan №20

Santai

ic
Ulasan №21

Kemudahan yang baik

no
Ulasan №22

Sunyi

Ab
Ulasan №23

Memuaskan

Ri
Ulasan №24

Pengembaraan kecil saya. Hujan lebat sepanjang perjalanan dari Penawar ke Senai, hanya ini yang berhenti ketika perut buncit, alangkah baiknya jika berhenti berhenti sebelum ini.

Nu
Ulasan №25

Pintu masuk dan keluar ditentukan kerana MCO. Bilik mandi dan Musolla lebih baik menggunakan kawasan rehat bukan pam petrol terutamanya selepas jam 10 malam. Sekiranya kurang orang di sekitar dan anda ingin lebih selamat, gunakan kawasan pam petrol. Lebih cerah dan lebih ramai orang

Mu
Ulasan №26

Rasa sup tulang yang luar biasa ...

sa
Ulasan №27

Tempat yang bagus untuk berhenti sebelum perjalanan jauh ...

As
Ulasan №28

Pit Stop dari desaru ke johor bahru dan destinasi utara .. Isi semula gas anda untuk sebarang kesulitan ...

Ar
Ulasan №29

Tandas bersih. Surau juga bersih dan dijaga dengan baik. Makanan dapat diperbaiki lagi.

Su
Ulasan №30

Coz kecil tetapi bagus masih mendapat sedikit pilihan makanan. Makanannya hanya bagus tapi tidak bagus. Kemudahannya tidak banyak.

mo
Ulasan №31

Banyak lot kedai kosong atau tertutup. Memahami bahawa R&R jauh dan lalu lintas rendah pada waktu malam.

Fa
Ulasan №32

Satu-satunya stesen minyak di sepanjang Jalan Senai ke Desaru.

Je
Ulasan №33

Kalian perlu mencuba Sup Gearbox di gerai Sup Highway. Phew..delicous n hebat! Nasi Ayam Penyet juga lazat! Cuba!

Ju
Ulasan №34

Kiosk jarang di lokasi terpencil. Tetapi baru dan pudina. Kedai convinence nampaknya lengkap.

Ja
Ulasan №35

Mari makan dahulu

Ke
Ulasan №36

Tandas besar. Tempat letak kereta yang cukup. Beberapa gerai menjual makanan. Stesen Shell berhampiran.

So
Ulasan №37

Dulu abis beli minyak di shell sering makan disini

Zu
Ulasan №38

Kawasan rehat yang biasa terletak di Lebuhraya SDE ke arah JB. Kedai makanan standard biasa.

ri
Ulasan №39

Nasi putih dan sup tulang yang terbaik

Ja
Ulasan №40

Ok la tidak buruk

Ed
Ulasan №41

Tempat yang baik untuk bersarapan ..

Mo
Ulasan №42

Tempat letak kereta dan tandas yang banyak ... tapi di bawah par dari tambah rnr dari segi kedai / kedai makanan

Az
Ulasan №43

Bilik mandi bersih dan surau. Tidak sesak.

Fa
Ulasan №44

Tempat yang bagus untuk berehat

El
Ulasan №45

Bagus

Ha
Ulasan №46

Marilah cuba kotak gear .....

Mo
Ulasan №47

Sangat bagus

Fa
Ulasan №48

Mudah

sh
Ulasan №49

Berhenti pergi ke tandas

Fa
Ulasan №50

Sub-par apabila dibandingkan dengan RnR konsesi lebuh raya lain.

mo
Ulasan №51

Berehat dan muat semula.

Sh
Ulasan №52

Baik

Cy
Ulasan №53

Berpatutan

Da
Ulasan №54

Bilik tandas yang hebat

AH
Ulasan №55

Sedikit gerai makanan

az
Ulasan №56

Penyegaran

Se
Ulasan №57

Okey

As
Ulasan №58

A12

Vu
Ulasan №59

Lokasi yang selesa

Je
Ulasan №60

Tandas sangat bersih

An
Ulasan №61

Rest n refresh

Ki
Ulasan №62

Baik

El
Ulasan №63

Layang-layang

nu
Ulasan №64

Pam petrol

EN
Ulasan №65

Sangat bersih

Maklumat
42 Gambar
65 Komen
4 Penarafan
  • Alamat:Lebuhraya Senai-desaru, Kampung Sungai Tiram, Ulu Tiram, Johor, Malaysia
Kategori
  • Hentian Rehat
  • Stesen Minyak
Jam bekerja
  • Isnin:Buka 24 jam
  • Selasa:Buka 24 jam
  • Hari Rabu:Buka 24 jam
  • Khamis:Buka 24 jam
  • Jumaat:Buka 24 jam
  • Sabtu:Buka 24 jam
  • Ahad:Buka 24 jam
Organisasi yang serupa