user
Bintang Idola Sungai Besi
No. 2-1, First Floor, Jalan Tasik Damai, Medan Niaga, Jalan Tasik Utama 9, Sungai Besi, 57000 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Penampilan

Komen
Za
Ulasan №1

Rasanya owner bintang idola ni/supervisor dah boleh amik pekerja2 yg jenis ada adab sikit.. dari dulu dtg sini, staff semua teruk. Tak mesra pelanggan langsung, muka masam mencuka, bergosip2 sesama sndiri sampai tak hirau sgt apa yg customer ckp, and mostly semua budak2 mentah lg, kurang ajar takde adab.. tgh brckp dgn customer boleh sumbat makanan dlm mulut sambil bercakap.. cannot brain

fy
Ulasan №2

Harga naik sampai rm8. Sebelum ni rm10 sejam. Mic tak berfungsi dgn baik. Berdesing manjang. Rasanya sebelum ni ada remote utk kita control dari jauh now screen nak touch pun susah kena touch kuat2.. Poor 👎👎👎👎👎

La
Ulasan №3

Banyak lagu baru ! Bilik yang bersih dan selesa , sound sistem bagus !

Aw
Ulasan №4

Selesa...murah..😀😀😀😀

is
Ulasan №5

Jangan pergi ke sini. Sistem carian adalah buruk. Terdapat lagu-lagu yang tidak ada lagi untuk karaoke, bahkan tidak mempunyai lirik dan arent instrumental. Percayalah awak tidak dapat mencari lagu kegemaran anda. Sistem navigasi sangat buruk. Laggy sebagai fk. Skrin sentuh tidak berfungsi dengan betul. Pekerja adalah buruk. Gosh hanya pergi ke pusat karaoke lain yang berdekatan. Mereka mempunyai segala yang lebih baik di sana.

wa
Ulasan №6

Menyukainya

Maklumat
33 Gambar
6 Komen
3.4 Penarafan
  • Alamat:No. 2-1, First Floor, Jalan Tasik Damai, Medan Niaga, Jalan Tasik Utama 9, Sungai Besi, 57000 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Tapak:https://www.facebook.com/bintangidola.sgbesi/
  • Telefon:+60 3-9055 3556
Kategori
  • Bar Karaoke
  • Karaoke Video
Jam bekerja
  • Isnin:11:00PG–12:00PG
  • Selasa:11:00PG–12:00PG
  • Hari Rabu:11:00PG–12:00PG
  • Khamis:11:00PG–12:00PG
  • Jumaat:11:00PG–12:00PG
  • Sabtu:11:00PG–12:00PG
  • Ahad:
Pilihan perkhidmatan
  • Makan di restoran:Ya
Organisasi yang serupa
  • The Geytherin PubLot1.56, Wisma Cosway, 50200 Kuala Lumpur., Jalan Raja Chulan, Bukit Bintang, 50200 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Soma Cocktail Bar145A, Jalan Aminuddin Baki, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Wilayah Persekutuan, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia